جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

اظهارات تازه علی‌اف درباره روند علامت‌گذاری مرزها بین ارمنستان و آذربایجان

رئیس جمهور آذربایجان در گفت‌وگویی با وزیر امور خارجه آمریکا از پیشرفت در روند تعیین حدود مرزهای این کشور با ارمنستان خبر داده و گفت که دولتش از تلاش برای مذاکرات در راستای یک معاهده صلح با این کشور همسایه خود فروگذار نخواهد کرد.

خیزش دانشجویی در آمریکا؛ سرکوب در کشور مدعی دموکراسی

صحنه‌های سرکوب وحشیانه دانشجویان نخبه آمریکایی در خیابان‌ها و دانشگاه‌‌های این کشور که در اعتراضاتی مسالمت‌آمیز تنها خواستار توقف ظلم و توحش علیه مردم بی‌دفاع فلسطین هستند، حقیقت بزرگی را برای کسانی که شعار دموکراسی آمریکا را باور داشتند روشن کرد.

Loading
دکتر خرازی در دیدار سفیران آسیایی و آفریقایی مقیم ایران:

ایران برج امن دیده بانی منطقه است

۱۳۹۵/۱۱/۱۶ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: هر سفیری که مدتی را در تهران مامور باشد، از امتیاز بالایی برخوردار است و آن امتیاز این است که می تواند از برج امن دیده بانی ایران، اوضاع منطقه را رصد کند.

دکتر سیدکمال خرازی عصر امروز در دیدار جمعی از سفیران کشورهایی آسیایی و آفریقایی مقیم ایران به مناسبت ایام الله دهه فجر گفت: این برج دیده بانی در منطقه ای آشوب زده و دچار درگیری، به عنوان یک دموکراسی از امنیت لازم برخوردار است.

وی این امنیت را مرهون تلاش، ایثار و فداکاری بسیار زیاد ملت ایران دانست و گفت: در حالی سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می گیریم که از ابتدای پیروزی این انقلاب با سختی های بسیار زیادی از تلاش برای کودتا و جنگ تحمیلی هشت ساله گرفته تا اقسام تحریم ها مواجه بوده ایم.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به اینکه هیچ کشور در هشت سال جنگ تحمیلی حامی جمهوری اسلامی نبود، گفت: با اتکا به قدرت مردم بود که توانستیم با تجاوزگری رژیم صدام که مورد حمایت غرب و شرق و کشورهای عربی منطقه بود، مقابله و جنگ را اداره کنیم و با همت مردم خود پیروز شویم.

دکتر خرازی با بیان اینکه با اتکا به همین قدرت مردمی است که امروز جمهوری اسلامی ایران قدرتی در منطقه است، افزود: این کشور باثبات، مردم سالار و متکی به آرای ملت، نمی تواند در قبال تحولات منطقه بی تفاوت باشد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از محورهای مهم سیاست خارجی جمهوری اسلامی کمک به کشورهای منطقه است، تصریح کرد: به همین دلیل با دعوت دولت های سوریه و عراق به کمک این کشورها شتافتیم و خوشبختانه امکان پیروزی و موفقیت ملت های سوریه و عراق را فراهم آوردیم.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ادامه داد: این بسیار متفاوت از اقدامات برخی کشورهایی است که موجب ظهور ارتش های تروریستی در این منطقه شده اند و می بینیم که این سازمان های تروریستی چه فجایعی را در این کشورها مرتکب شده اند.

دکتر خرازی گفت: اگر روزی گروه القاعده را در افغانستان شاهد بودیم، امروز لشکر داعش در عراق و سوریه سر برآورده که مجهز به تسلیحات و منابع مالی فراوان است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران برای حفظ امنیت خود هم که شده خود را موظف می داند به درخواست کمک این ملت ها و دولت ها پاسخ دهد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در ادامه بر اهمیت جایگاه کشورهای آسیایی و آفریقایی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی تاکید کرد و گفت: نگاه ما به آسیا و آفریقاست، اما این به معنای صرف نظر از همکاری با دیگر کشورهای جهان نیست.

دکتر خرازی در بخش دیگری از سخنرانی خود برای سفیران آسیایی و آفریقایی مقیم ایران به تشریح فعالیت ها و جایگاه شورای راهبردی روابط خارجی پرداخت.

در ابتدای این جلسه، صلاح زواوی، سفیر فلسطین در جمهوری اسلامی ایران به عنوان مقدم السفرا سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت و پیروزی انقلاب اسلامی را عامل تغییر وضعیت منطقه و همچنین روابط بین الملل خواند.

همچنین ابراهیم رحیم‌پور، معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه در این جلسه گفت: سیاست خارجی جمهوری اسلامی کاملا شفاف و بر اساس دوستی ملت ها و کشورهاست.

وی همچنین با اشاره به اوضاع کنونی در آمریکا ابراز امیدواری کرد ثبات سیاسی به واشنگتن برگردد.

معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه دوره ماموریت در جمهوری اسلامی ایران را همچون دوره ای دانشگاهی برای سفیران خارجی خواند و گفت: امیدواریم این تجربه توشه راه ادامه مسیر کاری تان و عامل پیوند هر چه بیشتر کشورهای مان باشد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *