جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

ببینید | جولان تانک پیشرفته آمریکایی در خیابان‌های روسیه

نظامیان روس در حال جابه‌جاییِ تانک آبرامز ساخت آمریکا از منطقهٔ عملیاتی به مسکو هستند و قرار است این تانک همراه با برخی غنائم جنگی در منطقه‌ای در مسکو به نمایش گذاشته شود. اوکراین به طور موقت تانک‌های آمریکایی آبرامز را به دلیل نگرانی از پهپادهای روسی از مقدم نبرد عقب کشیده است./فارس

ائتلاف‌سازی عربی ضدتهران بعد از وعده صادق!

ائتلاف‌سازی عربی ضدتهران بعد از وعده صادق!

با وجود آنکه ۱۵ روز از پاسخ موشکی و پهپادی ۲۶ فروردین‌ماه (۱۳ آوریل) ایران به اسرائیل که از آن به نام عملیات «وعده صادق» یاد می‌شود، گذشته اما هم‌چنان این اتفاق از جنبه‌های متفاوتی قابل ارزیابی است که یکی از آنها ناظر به احتمال تقویت جبهه عربی برای توازن با ایران است. آن‌گونه که برخی باور دارند زمانی که ایران در یک واکنش غیرقابل پیش‌بینی به حمله اسرائیل به سفارتش در دمشق، بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد به اسرائیل شلیک کرد، عملا یک پوست‌اندازی در توازن‌بخشی کشورهای عربی بین تهران و تل‌آویو شکل گرفته است.

روز 206 طوفان‌الاقصی|22 شهید و ده‌ها زخمی در بمباران رفح

بمباران شدید شهر رفح در جنوب غزه، بازداشت صدها دانشجو و استاد دانشگاه در آمریکا به دلیل اعتراض به قتلعام رژیم اسرائیل در غزه و حمایت‌های آمریکا از این رژیم و ادعای سنتکام آمریکا در رهگیری پهپهادهای یمن از مهمترین تحولات بامدادی طوفان الاقصی است.

روز 206 طوفان‌الاقصی|22 شهید و ده‌ها زخمی در بمباران رفح

بمباران شدید شهر رفح در جنوب غزه، بازداشت صدها دانشجو و استاد دانشگاه در آمریکا به دلیل اعتراض به قتلعام رژیم اسرائیل در غزه و حمایت‌های آمریکا از این رژیم و ادعای سنتکام آمریکا در رهگیری پهپهادهای یمن از مهمترین تحولات بامدادی طوفان الاقصی است.

Loading

داعشی‌ها روحیه خود را از دست داده‌اند

۱۳۹۶/۰۶/۱۹ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: عضو شورای مرکزی حزب‌الله با بیان اینکه عناصر داعش روحیه خود را از دست داده‌اند، گفت: شکست‌های پیاپی این گروه تروریستی اعتماد به تکفیری‌ها را از بین برده و پایان کار داعش در سوریه و عراق نزدیک است.

خضر نورالدین” در گفت‌وگویی با اشاره به شکست پیاپی گروه‌های تروریستی ازجمله داعش طی یک سال اخیر گفت: بدون تردید شکست داعش در قلمون سوریه و لبنان تأثیر زیادی بر روحیه عناصر گروهک‌های تکفیری به جای گذاشت زیرا پایان کار این گروه‌ها چیزی جز شکست و تسلیم شدن نیست، به‌همین دلیل، نبرد در تلعفر و العیاضیه در عراق بسیار آسان‌تر از جنگ موصل بود. همچنین نبرد در منطقه “السخنه” در استان “دیرالزور” و “عقیریات” در اطراف حمص و حماه آسان‌تر از جنگ‌های قبلی با داعش و سایر گروه‌های تروریستی است. در مجموع می‌توان گفت در شرایط کنونی عناصر داعش روحیه خود را از دست داده‌اند.

بی‌اعتمادی به تکفیری‌ها

عضو شورای مرکزی حزب‌الله درباره دیدگاه برخی از تحلیلگران مبنی بر اینکه “شکست داعش و گروه‌های تروریستی ناشی از تغییر نگاه حامیان این گروه‌هاست” گفت: کشورهای حامی داعش در اندیشه کاهش سطح حمایت‌های خود از این گروه تروریستی نبوده‌اند. داعش و جبهه النصره و سایر گروه‌های تروریستی در میدان نبرد متحمل شکست‌های پی‌درپی شده‌اند. به‌طورکلی می‌توان گفت که طرح آمریکا، اروپا، اسرائیل و برخی کشورهای عربی در خصوص فتنه داعش شکست خورد و این شکست باعث شد اعتماد به تکفیری‌ها از بین برود.

حزب‌الله حامی تمام لبنانی‌ها

وی درباره تأثیرات شکست داعش و سایر گروه‌های تروریستی بر جایگاه حزب‌الله در لبنان و منطقه اظهار داشت: پیروزی بر جبهه النصره (در منطقه عرسال لبنان) سبب شد حزب‌الله به‌عنوان حامی تمام لبنانی‌ها شناخته شود. به‌دنبال این پیروزی جشن بزرگی در لبنان برگزار شد که در آن حتی مخالفان حزب‌الله نیز حضور داشتند. پیروزی حزب‌الله بر عناصر حبهه النصره در منطقه عرسال معارضان این جنبش را به سه گروه تقسیم کرد؛ گروه اول کسانی بودند که عملاً اقدام حزب‌الله را مورد تأیید قرار دادند. گروه دوم، ساکتان بودند. گروه سوم افرادی اندک بودند که بر مواضع منفی خود علیه حزب‌الله همچنان پایدار ماندند. دراینجا باید به این نکته اشاره کنم حزب‌الله نقش بسیار مهمی در عملیات علیه عناصر داعش در مناطق جرود، القاع و رأس بعلبک لبنان داشت. همچنین ارتش عملیات گسترده‌ای در مناطق تحت اشغال داعش در لبنان انجام داد و حزب‌الله نیز در منطقه القلمون سوریه علیه این گروه تروریستی وارد نبرد شد. این عملیات‌ها باعث شد تمام خاک لبنان از لوث وجود داعش و جبهه النصره پاکسازی شود.

جنگ نیابتی تروریست‌ها

نورالدین درباره موضع حزب‌الله درقبال رژیم صهیونیستی گفت: موضع حزب‌الله نسبت به تل‌آویو تغییری نکرده و هرگز تغییر نخواهد کرد. حزب‌الله تمام فعالیت‌های نظامیان رژیم صهیونیستی را در مناطق مرزی با دقت تحت نظر دارد و معتقد است نبرد با گروه‌های تروریستی جنگ با اسرائیل است چرا که این گروه‌ها به‌نیابت از تل‌آویو وارد جنگ شده‌اند.

پایان کار داعش

وی درباره فرجام داعش گفت: پایان کار داعش از لحاظ نظامی در عراق، سوریه و سایر مناطق نزدیک است. بنده معتقدم این گروه تروریستی به اقدامات امنیتی مثل بمب‌گذاری و انجام عملیات‌های انتحاری پناه خواهد برد و هرگز دامن کشورهایی را که آن را به‌وجود آورده‌اند، رها نخواهد کرد.

معارضان سوری درموضع ضعف

عضو شورای مرکزی حزب‌الله در پایان در خصوص کنار آمدن معارضان سوری با دولت دمشق اظهار داشت: اکنون معارضان سوری بیش از گذشته در موضع ضعف قرار دارند، زیرا ارتش عربی سوریه پیروزی‌های بزرگی به‌دست آورده است، به‌علاوه؛ کشورهای غربی و عربی که از معارضان سوری حمایت می‌کردند، به شکست خود اعتراف و به برقراری مناسبات با دمشق فوراً اقدام کرده‌اند. اینک معارضان سوری برگ برنده چندانی در دست ندارند تا بتوانند شروط خود را افزایش دهند.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *