جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

بلینکن وارد عربستان شد

وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه در اولین ایستگاه از سفر منطقه‌ای خود وارد عربستان سعودی شد.

حماس: تسلیم هیچ فشار آمریکایی در مذاکرات نمی‌شویم

یکی از رهبران ارشد حماس با تاکید بر اینکه این جنبش هرگز توافقی که شامل آتش‌بس جامع نباشد را نمی‌پذیرد تاکید کرد که ما برای رسیدن به توافق جدی هستیم اما تسلیم هیچگونه فشار آمریکایی نمی‌شویم.

Loading
دکتر خرازی در موسسه دیپلماتیک بین المللی فرانسه مطرح کرد

نقش ژئوپلیتیک ایران در حفظ ثبات منطقه

۱۳۹۶/۰۴/۳۱ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: آقای دکتر کمال خرازی در ادامه سفر خود به فرانسه، روز گذشته در موسسه دیپلماتیک بین المللی و با حضور دیپلماتهای مقیم و شخصیت های سیاسی و روزنامه نگاران سخنرانی و مواضع جمهوری اسلامی ایران را در رابطه با وحدت ملی و ثبات ژئوپلیتیک مطقه ای تشریح کرد.

دکتر خرازی گفت ایرانی ها از قدیم الایام در کنار یکدیگر زندگی کرده و در مقابل هر تهدید و خطری خود را حفظ کرده اند. در همین راستا اقوام و مذاهب مختلف ایرانی در 38 سال قبل یکبار دیگر با وحدت خود پیروزی انقلاب اسلامی ایران را رقم زدند. هرچند که دشمنان منطقه ای و فرامنطقه ای ایران بسیار تلاش کردند که خیلی زود شیرینی این پیروزی را به کام مردم ایران تلخ کنند و جنگی 8 ساله را بر ایران تحمیل نمودند. ولی ایرانیان در مقابل این توطئه سربلند بیرون آمدند.

ایشان ریشه ثبات در ایران را وجود دولت های یکپارچه، شکل گیری دولت – ملت در ایران، سابقه تمدنی و فرهنگی، بها دادن به خرده فرهنگ ها در مناطق مختلف ایران، تاکید جمهوری اسلامی بر سیاست وحدت در عین کثرت، ساختار دموکراتیک، اجرای سیاست عدالت اجتماعی پس از انقلاب اسلامی و وجود نیروهای مسلح قدرتمند ذکر کرد.

دکتر خرازی در ادامه افزود آرامش امروز در ایران بدین معنا نیست که دشمنان ایران از توطئه علیه این کشور دست برداشته اند، بلکه نشان دهنده وحدت مردم و هوشیاری نیروهای امنیتی و نظامی است. امروز کشورهایی همچون آمریکا، عربستان و اسرائیل و متاسفانه کشور فرانسه از گروه تروریستی منافقین که هزاران نفر از مردم کوچه و بازار را به قتل رسانده اند استفاده ابزاری می کنند ولی غافل اند که این گروه بخاطر قتل هزاران نفر از مردم بی گناه و خیانت و جاسوسی در جنگ تحمیلی و همراهی با رژیم صدام به منفورترین گروه در میان مردم ایران تبدیل شده است.

دکتر خرازی درباره رابطه ایران و فرانسه اظهار داشت در طول چهار دهه گذشته فراز و نشیب های زیادی را شاهد بوده ایم ولی ظرفیت های فراوانی در دو کشور وجود دارد که می تواند در سایه همکاری همه جانبه و اعتماد آمیز در زمینه های سیاسی، اقتصادی و حتی امنیتی مورد استفاده قرار گیرد.

ایشان متذکر شد برای فعالیت های اقتصادی فرانسه در ایران محدودیتی وجود ندارد و همانطور که شاهد هستیم پس از برجام در زمینه خرید هواپیما، توسعه منابع گاز و نفت و… گام های خوبی برداشته شده است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی اشاره کردند که همکاری دو کشور می تواند هم به ثبات منطقه و هم به امنیت فرانسه و اروپا کمک کند.

در ادامه دکتر خرازی به مسئولیت ایران به عنوان باثبات ترین کشور منطقه پرداخت و گفت ایران نمی تواند در برابر تحولات منطقه بی تفاوت باشد. وقتی کشورهای منطقه تقاضای کمک می کنند تا بتوانند در برابر تروریسم و دخالت کشورهای بیگانه مقاومت کنند ایران وظیفه خودش می داند به کمک آنها بشتابد. این چیزی است که در سوریه و عراق اتفاق افتاد. اما کشورهای جنوبی خلیج فارس چون عربستان، امارات و قطر با ارسال اسلحه و پول از تروریست های تکفیری حمایت کردند تا دولت سوریه و عراق را سرنگون سازند. اما ایران به کمک آنها شتافت تا از آن جلوگیری کند، زیرا ایران با تغییر حکومت ها با زور اسلحه و دخالت خارجی مخالف است.

بنابراین نقش ژ ئوپلیتیک ایران در منطقه، حفظ وضع موجود و حمایت از دولت های مستقر است و نه ایجاد بی ثباتی آن طور که دشمنان ایران تبلیغ می کنند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *