جدیدترین مطالب

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

چشم‌انداز روابط اقلیم کردستان با بغداد

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل عراق گفت: با نزدیک شدن ترکیه به دولت مرکزی عراق، اقلیم کردستان در آینده از بسیاری از ادعاهایی که درباره خودمختاری این منطقه داشته است، فاصله خواهد گرفت و بیشتر به دولت مرکزی وابسته می‌شود.

Loading

أحدث المقالات

تهران اقدام آمریکا، انگلیس و کانادا در تحریم افراد و نهادهای نظامی ایران را محکوم کرد

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه ایران اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم هایی علیه برخی افراد و نهادهای نیروهای مسلح ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه تهران را به شدت محکوم و از همراهی برخی کشورها در اروپا از رویکرد دولت آمریکا انتقاد کرد.

ببینید | اسرائیل آماده جنگ می‌شود؟؛ استقرار انبوه تانک‌ها در نزدیکی رفح

ارتش اسرائیل ده‌ها تانک و خودروی زرهی را در امتداد مرز خود با نوار غزه در جنوب این باریکه مستقر کرده است. به نظر می‌رسد این رژیم برای حمله زمینی به رفح آماده می‌شود. این تانک‌ها و خودروهای زرهی روز جمعه ۲۶ آوریل در نزدیکی گذرگاه کرم شالوم اسرائیل که در مجاورت رفح است، مستقر شدند. منبع: یورونیوز

سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالا 14 سال طول می‌کشد

یک مسئول ارشد سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه هنوز تعداد زیادی مهمات منفجر نشده ارتش اسرائیل در خیابان‌ها و ساختمان‌های ویران شده غزه وجود دارد که جان غیرنظامیان را تهدید می‌کند گزارش داد که آواربرداری در غزه ممکن است 14 سال طول بکشد.

Loading
کارشناس راهبردی هند تاکید کرد

اروپا مانع نقض برجام شود

۱۳۹۵/۰۹/۱۶ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: کارشناس راهبردی و عضو ارشد موسسه تحقیقات نظامی هند، تمدید تحریم های ایران از سوی امریکا را نقض توافقنامه جامع هسته ای ایران وگروه 1+5 دانست و اظهارکرد اروپا و اعضای شورای امنیت در برابر این اقدام امریکا ایستادگی کنند.

دکتر رشمی قاضی روزسه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد هرگونه تلاش دولت آینده امریکا برای لغو قرارداد هسته ای با ایران، به ضرر کشورهای منطقه و جامعه جهانی است.
وی با بیان اینکه توافقنامه هسته ای بین ایران و گروه 1+5 پس از مذاکرات فشرده ودشوار بدست آمده تصریح کرد این یک توافقنامه دو جانبه نیست که امریکا بتواند به راحتی آن را لغو کند.
عضو ارشد موسسه تحقیقات نظامی و راهبردی هند گفت که براساس گزارش سازمان بین المللی انرژی اتمی، ایران به تمامی تعهدات خود در برجام عمل کرده است.
وی تصریح کرد لغو این توافقنامه ضربه مهلکی به تلاش های بین المللی برای حل صلح آمیز مسائل ومشکلات خواهد شد و زمینه بی اعتمادی به تلاش های بین المللی را فراهم می کند.
قاضی خاطرنشان کرد در صورتیکه این توافقنامه بین المللی از سوی امریکا بی اعتبار شود، ضربه بزرگی به تلاش ها برای جلوگیری از اشاعه سلاح های هسته ای در سطح منطقه شده و رقابت تسلیحات هسته ای در خاورمیانه را افزایش می دهد.
وی از اعضای دائم شورای امنیت، اروپا و کشورهای تاثیرگذار خواست از برهم خوردن توافقنامه هسته ای جلوگیری کنند.
این کارشناس برجسته امور بین المللی در خصوص وضعیت فلسطین در دوران ترامپ خاطرنشان کرد که این تلاش ها به انتخاب وزیر خارجه امریکا و تلاش های وی بستگی دارد.
وی، در زمینه سیاست ‘ترامپ’ در خصوص یمن تصریح کرد آنچه که از سخنرانی ها تبلیغاتی وی بر می آید، رئیس جمهوری منتخب امریکا تلاش می کند که مشارکت این کشور درهمپیمانی با عربستان را کاهش دهد.
کارشناس راهبردی هند ،تغییر رویکرد امریکا در جنگ سوریه را از دیگر ویژگیهای سیاست خارجی امریکا در سوریه دانست و خاطرنشان کرد به نظر می رسد که ترامپ همکاری با دولت سوریه برای ازبین بردن تروریست ها را آغاز کند.
وی خاطرنشان کرد این اقدام می تواند روابط تیره بین روسیه و امریکا را بهبود بخشد.
دکتر قاضی، در خصوص انتظارات هند از ‘ترومپ’ گفت: تروریسم فرامرزی یک خطر بزرگ برای ثبات هند است.
وی با اشاره به نگرانی هند در خصوص تسلیحات هسته ای پاکستان تصریح کرد دهلی نو انتظار دارد که رئیس جمهوری منتخب امریکا طرحهایی را برای رفع نگرانی ها هند تهیه کند.
کارشناس راهبردی هند ،اصلاح مقررات وسخت تر شدن روادید اشتغال را از نگرانی های هند دانست و تصریح کرد هزاران هندی در شرکت های فناوری اطلاعات امریکا مشغول به کار هستند که هرگونه سخت گیری امنیت شغلی انها را به خطر می اندازد.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *