جدیدترین مطالب

غزه، اوکراین و جایگاه تخریب‌شده اروپایی‌ها در افکار عمومی

غزه، اوکراین و جایگاه تخریب‌شده اروپایی‌ها در افکار عمومی

اتهام ها درباره اجرای استانداردهای دوگانه، به سرعت و با فراوانی از سوی کشورهای عربی، قدرت‌های در حال ظهور، رقبای جغرافیایی، مقامات سازمان ملل و حتی خود مقامات غربی مطرح شده است. هنگامی که روسیه در سال ۲۰۲۲ با شکستنِ قوانین بین‌الملل به اوکراین تجاوز کرد، اروپایی‌ها تحریم‌های "گسترده و بی‌سابقه" ای را در تجارت، سرمایه گذاری و حتی بایکوت های ورزشی علیه مسکو پیاده کردند. در جریان تلاش لابی بزرگ جهانی، رهبران اروپایی، حمایت از اوکراین را به عنوان دفاع از قوانین و نورم‌های جهانی تصویر کردند. اما در مقابل، بسیاری از رهبران اروپایی به فراخوان آتش‌بس در غزه واکنش منفی نشان داده‌اند و به طور کلی از محکوم کردن نقض قانون بین‌الملل توسط اسرائیل، رویگردان شده اند و به جای آن با حمایت گسترده از اسرائیل، حتی در برابر لحن و ادبیات نسل کشی وزیران اسرائیل سکوت کرده اند. همچنین بلافاصله پس از ۷ اکتبر، اروپایی‌ها به سرعت به تعلیق یا بازبینی در کمک مالی به سازمان‌های غیردولتی فلسطینی پرداختند، هرچند شواهد قابل اعتمادی هم از انحراف مالی یا حمایت از تروریسم وجود نداشت.
Loading

أحدث المقالات

دونالد توسک: اروپا وارد دوران پیش از جنگ شده است

دونالد توسک، نخست وزیر لهستان و رئیس پیشین شورای اروپا می‌گوید که اروپا وارد «دوران پیش از جنگ» شده است و اگر اوکراین از روسیه شکست بخورد، هیچ کس در این قاره نمی‌تواند احساس امنیت کند.

Loading
کارشناس راهبردی هند تاکید کرد

اروپا مانع نقض برجام شود

۱۳۹۵/۰۹/۱۶ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: کارشناس راهبردی و عضو ارشد موسسه تحقیقات نظامی هند، تمدید تحریم های ایران از سوی امریکا را نقض توافقنامه جامع هسته ای ایران وگروه 1+5 دانست و اظهارکرد اروپا و اعضای شورای امنیت در برابر این اقدام امریکا ایستادگی کنند.

دکتر رشمی قاضی روزسه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد هرگونه تلاش دولت آینده امریکا برای لغو قرارداد هسته ای با ایران، به ضرر کشورهای منطقه و جامعه جهانی است.
وی با بیان اینکه توافقنامه هسته ای بین ایران و گروه 1+5 پس از مذاکرات فشرده ودشوار بدست آمده تصریح کرد این یک توافقنامه دو جانبه نیست که امریکا بتواند به راحتی آن را لغو کند.
عضو ارشد موسسه تحقیقات نظامی و راهبردی هند گفت که براساس گزارش سازمان بین المللی انرژی اتمی، ایران به تمامی تعهدات خود در برجام عمل کرده است.
وی تصریح کرد لغو این توافقنامه ضربه مهلکی به تلاش های بین المللی برای حل صلح آمیز مسائل ومشکلات خواهد شد و زمینه بی اعتمادی به تلاش های بین المللی را فراهم می کند.
قاضی خاطرنشان کرد در صورتیکه این توافقنامه بین المللی از سوی امریکا بی اعتبار شود، ضربه بزرگی به تلاش ها برای جلوگیری از اشاعه سلاح های هسته ای در سطح منطقه شده و رقابت تسلیحات هسته ای در خاورمیانه را افزایش می دهد.
وی از اعضای دائم شورای امنیت، اروپا و کشورهای تاثیرگذار خواست از برهم خوردن توافقنامه هسته ای جلوگیری کنند.
این کارشناس برجسته امور بین المللی در خصوص وضعیت فلسطین در دوران ترامپ خاطرنشان کرد که این تلاش ها به انتخاب وزیر خارجه امریکا و تلاش های وی بستگی دارد.
وی، در زمینه سیاست ‘ترامپ’ در خصوص یمن تصریح کرد آنچه که از سخنرانی ها تبلیغاتی وی بر می آید، رئیس جمهوری منتخب امریکا تلاش می کند که مشارکت این کشور درهمپیمانی با عربستان را کاهش دهد.
کارشناس راهبردی هند ،تغییر رویکرد امریکا در جنگ سوریه را از دیگر ویژگیهای سیاست خارجی امریکا در سوریه دانست و خاطرنشان کرد به نظر می رسد که ترامپ همکاری با دولت سوریه برای ازبین بردن تروریست ها را آغاز کند.
وی خاطرنشان کرد این اقدام می تواند روابط تیره بین روسیه و امریکا را بهبود بخشد.
دکتر قاضی، در خصوص انتظارات هند از ‘ترومپ’ گفت: تروریسم فرامرزی یک خطر بزرگ برای ثبات هند است.
وی با اشاره به نگرانی هند در خصوص تسلیحات هسته ای پاکستان تصریح کرد دهلی نو انتظار دارد که رئیس جمهوری منتخب امریکا طرحهایی را برای رفع نگرانی ها هند تهیه کند.
کارشناس راهبردی هند ،اصلاح مقررات وسخت تر شدن روادید اشتغال را از نگرانی های هند دانست و تصریح کرد هزاران هندی در شرکت های فناوری اطلاعات امریکا مشغول به کار هستند که هرگونه سخت گیری امنیت شغلی انها را به خطر می اندازد.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *