جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

پروژه نیروگاه برق آبی “اومااویا” + داده نمایی

پروژه ای که اخیرا توسط مهندسان ایرانی در نزدیکی شهر کلمبو، پایتخت سریلانکا راه اندازی شده است، پروژه ای فوق العاده جالب و حتی منحصر به فرد است. جزئیات بیشتر در داده نمایی اسپوتنیک.

پروژه نیروگاه برق آبی “اومااویا” + داده نمایی

پروژه ای که اخیرا توسط مهندسان ایرانی در نزدیکی شهر کلمبو، پایتخت سریلانکا راه اندازی شده است، پروژه ای فوق العاده جالب و حتی منحصر به فرد است. جزئیات بیشتر در داده نمایی اسپوتنیک.

پروژه نیروگاه برق آبی “اومااویا” + داده نمایی

پروژه ای که اخیرا توسط مهندسان ایرانی در نزدیکی شهر کلمبو، پایتخت سریلانکا راه اندازی شده است، پروژه ای فوق العاده جالب و حتی منحصر به فرد است. جزئیات بیشتر در داده نمایی اسپوتنیک.

Loading
مشاور وزیر امور خارجه با اشاره به نتایج نشست مذاکرات صلح سوریه در قزاقستان تأکید کرد:

پیروزی دیپلماتیک ایران در نشست آستانه

۱۳۹۵/۱۱/۰۸ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین - رسانه‌ها: مشاور وزیر امور خارجه کشورمان گفت: نشست آستانه، پیروزی دیپلماتیک و نشان‌دهنده نقش تعیین‌کننده ایران در منطقه است.

حسین شیخ‌الاسلام مشاور با اشاره به نتایج نشست مذاکرات صلح سوریه در آستانه قزاقستان اظهار داشت: نتیجه نشست آستانه پیروزی دیپلماتیک برای ایران است. این پیروزی با توجه به موفقیت‌های میدانی به‌دست‌آمده است.

وی افزود: علی‌رغم تلاش‌های معارضین نیروهای طرفدار استکبار و رژیم‌های پادشاهی منطقه که قصد حذف نقش دیپلماتیک ایران را داشتند، این پیروزی نشان داد که ایران نقش تعیین‌کننده‌ای در منطقه دارد.

شیخ‌الاسلام تأکید کرد: بر اساس نتایج نشست آستانه علاوه بر سه کشور ایران، روسیه، ترکیه، گروه‌های معارض نیز باید در مقابل داعش، جبهه النصره، فتح‌الشام یا همان گروه‌هایی که بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت تروریست شناخته شدند، مبارزه کنند و درواقع در تغییری 180 درجه‌ای، کنار حکومت سوریه، برای آزادی این کشور وارد جنگ شوند.

مشاور وزیر امور خارجه در خصوص تضمین لازم برای تداوم آتش‌بس اظهار داشت: قرار است برای نظارت بر آتش‌بس سازوکاری بین ایران، روسیه و ترکیه پیش‌بینی شود. هرچند آغازکنندگان درگیری‌ها در سوریه، ساکت نخواهند نشست و عناصر جدی به‌خصوص میان گروه‌های میانه‌رو وجود دارند که می‌توانند آتش‌بس را نقض کنند.

وی با اشاره به اینکه حضور نیافتن جدی آمریکا، غرب و رژیم‌های سلطنتی منطقه مثل عربستان، یکی از عوامل مؤثر در موفقیت مذاکرات صلح بوده است اظهار داشت: گروه‌های مسلح و ترکیه در جریان مذاکرات به‌اتفاق به این نتیجه دست یافتند که بحران سوریه، تنها راه‌حل سیاسی دارد نه نظامی.

شیخ‌الاسلام با تأکید بر اینکه رکن اساسی برای هر نوع اقدامی در حل بحران سوریه آتش‌بس است تصریح کرد: این جلسه آتش‌بس را تأکید و تثبیت کرده و به همین دلیل اولین بند طرح ایران برای سوریه آتش‌بس بود.

وی با اشاره به اینکه این مذاکرات فرصت طلایی برای ترکیه است تا اشتباهات گذشته‌اش را جبران کند اظهار داشت: دولت ترکیه در 6 سال گذشته با سیاست‌های غلط خود در سوریه، گلستانی را به ویرانه تبدیل کرد که نتیجه‌اش تنها بحران و ناامنی برای کشور ترکیه بود.

مشاور وزیر امور خارجه تصریح کرد: در این بیانیه با اشاره به اینکه در مناطق تحت محاصره و آسیب‌دیده، کمک‌های انسان‌دوستانه باید بدون هیچ مانعی انجام شود به انجام گفت‌وگوهای سوری، سوری تأکید شده است و این گفت‌وگوها به هر نتیجه‌ای برسد باید با تائید ملت سوریه همراه باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *