جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

همبستگی دانشجویی برای غزه؛ از ایران تا آمریکا

تهران-ایرنا- دانشجویان دانشگاه‌های ایران نیز برای همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین دست به تجمع در صحن دانشگاه‌ها زدند. تحصن و تجمعی که برای حمایت از مردم غزه و در اعتراض به نسل کشی صهیونیست‌ها بود، از آمریکا شروع و حال به اروپا و آسیا رسید و همه یک خواسته دارند: Free Palestine

تهدید هسته‌ای دوباره مکرون علیه روسیه

رئیس جمهوری فرانسه امروز (یکشنبه) طی سخنانی از آمادگی کشور خود برای گفت وگو با دیگر کشورهای اروپایی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه خبر داد.

باقری: ایران پاسخی قاطع به تجاوز رژیم صهیونیستی داد/ ۲۳ کشور به صهیونیست‌ها کمک کردند

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه ایران با اقتدار پاسخی قاطع به تجاوز رژیم صهیونیستی داد، گفت: دشمنی‌ها علیه انقلاب اسلامی تمام نشده و ادامه دارد، اما درایت رهبری باعث شد که دشمنان در این زمینه شکست بخورند.

Loading
در گفتگو با خزاعی مطرح شد: «ایسا» تاثیرگذار نیست

اقدامات آمریکا با مبانی برجام تطابق ندارد

۱۳۹۸/۰۴/۰۴ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:نماینده پیشین ایران در سازمان ملل متحد با بیان اینکه اقدامات آمریکا با مبانی برجام تطابق ندارد، گفت: «ایسا» آن تاثیر منفی که مدنظر محافل آمریکایی است، بر اقتصاد ایران نخواهد داشت.

محمد خزاعی رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران در پاسخ به این سوال که اقدام اخیر آمریکا در تصویب قانون تمدید تحریم ها علیه ایران چه تاثیری بر فضای سرمایه گذاری های خارجی در کشور ما می گذارد، بیان داشت: این اقدام اخیر آمریکا در گذشته نیز مسبوق به سابقه بوده و دنیا نیز با آن آشناست و طبیعی است که اینگونه اقدامات اساسا با مبانی توافقی که در چارچوب برجام با ایران شده است تطابق ندارد.

خزاعی ادامه داد: کنگره و سنای آمریکا سعی می کنند که یک جانبه بر روی برجام تاثیر منفی بگذارند ولی من فکر می کنم جامعه جهانی و جامعه اقتصادی دنیا به این شیوه ها عادت دارد و تصور نمی کنم آن تاثیر منفی که مدنظر محافل آمریکایی است بر اقتصاد ایران بگذارد؛ چرا که دنیای امروز فهمیده است که ایران به دنبال اهداف صلح آمیز هسته ای بوده و اهل گفتگو و منطق است و دیگر آن حربه انزوای علیه ایران شکسته شده است.

نماینده پیشین ایران در سازمان ملل متحد با بیان اینکه بدیهی است که برخی بانک ها و موسسات خصوصی ممکن است برخی نگرانی ها را از طرف آمریکایی ها داشته باشند، اظهار داشت: به نظرم می آید که با توجه به راهکارهای در نظر گرفته شده و فضایی که وجود دارد، محافل اقتصادی غربی و آسیایی دیگر با روش ها و برنامه های آمریکا آشنا شده اند این مشکل را هم می توانیم به راحتی از پیش روی خود برداریم و به راه خود با همان جدیت و عزم گذشته ادامه دهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *