جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

ائتلاف‌سازی عربی ضدتهران بعد از وعده صادق!

ائتلاف‌سازی عربی ضدتهران بعد از وعده صادق!

با وجود آنکه ۱۵ روز از پاسخ موشکی و پهپادی ۲۶ فروردین‌ماه (۱۳ آوریل) ایران به اسرائیل که از آن به نام عملیات «وعده صادق» یاد می‌شود، گذشته اما هم‌چنان این اتفاق از جنبه‌های متفاوتی قابل ارزیابی است که یکی از آنها ناظر به احتمال تقویت جبهه عربی برای توازن با ایران است. آن‌گونه که برخی باور دارند زمانی که ایران در یک واکنش غیرقابل پیش‌بینی به حمله اسرائیل به سفارتش در دمشق، بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد به اسرائیل شلیک کرد، عملا یک پوست‌اندازی در توازن‌بخشی کشورهای عربی بین تهران و تل‌آویو شکل گرفته است.

روز 206 طوفان‌الاقصی|22 شهید و ده‌ها زخمی در بمباران رفح

بمباران شدید شهر رفح در جنوب غزه، بازداشت صدها دانشجو و استاد دانشگاه در آمریکا به دلیل اعتراض به قتلعام رژیم اسرائیل در غزه و حمایت‌های آمریکا از این رژیم و ادعای سنتکام آمریکا در رهگیری پهپهادهای یمن از مهمترین تحولات بامدادی طوفان الاقصی است.

روز 206 طوفان‌الاقصی|22 شهید و ده‌ها زخمی در بمباران رفح

بمباران شدید شهر رفح در جنوب غزه، بازداشت صدها دانشجو و استاد دانشگاه در آمریکا به دلیل اعتراض به قتلعام رژیم اسرائیل در غزه و حمایت‌های آمریکا از این رژیم و ادعای سنتکام آمریکا در رهگیری پهپهادهای یمن از مهمترین تحولات بامدادی طوفان الاقصی است.

هواداران فاشیسم در ایتالیا در سالگرد اعدام موسولینی تظاهرات کردند

تهران- ایرنا- ده‌ها نفر در ایتالیا روز یکشنبه در هفتادونهمین سالگرد اعدام بنیتو موسولینی دیکتاتور فاشیست این کشور دستان خود را به نشانه سلام فاشیستی بلند کرده و به دیکتاتور سابق ایتالیا ادای احترام کردند.

هواداران فاشیسم در ایتالیا در سالگرد اعدام موسولینی تظاهرات کردند

تهران- ایرنا- ده‌ها نفر در ایتالیا روز یکشنبه در هفتادونهمین سالگرد اعدام بنیتو موسولینی دیکتاتور فاشیست این کشور دستان خود را به نشانه سلام فاشیستی بلند کرده و به دیکتاتور سابق ایتالیا ادای احترام کردند.

Loading
مرکز پیشرفت‌ آمریکایی منتشر کرد

نسخه 2015 شبکه های اسلام هراسی در آمریکا

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورا آنلاین- ترجمه: هدف گزارش مرکز پیشرفت‌ آمریکایی برجسته کردن تلاش های شبکه های اسلام هراسی در آمریکا به منظور ایجاد فضای وحشت از مسلمانان آن کشور و پایمال ساختن حقوق آنان است.

متیو داس، یاسمین طائب، کن گیود و کن سوفر در گزارشی که برای مرکز پیشرفت آمریکایی تهیه کردند، نوشتند: اسلام هراسی در آمریکا شکل‌های متنوعی به خود گرفته است.

جو عمومی وحشت و خشم علیه مسلمانان آمریکایی، شعارهای حقوق مذهبی و پوشش خبری جانبدارانه بمبگذاری ماراتن بوستون، سیاست‌های سازمان یافته ای که در آنها مسلمانان یک خطر محسوب می شوند و در رأس آنها اصول آموزشی اف بی آی که در آنها اسلام مذهب خشونت خوانده شده است، نمونه هایی از این شکل‌های اسلام هراسی است.

با این حال، در کنار تلاش های گسترده شبکه های اسلام هراسی در آمریکا در چند سال گذشته، جامعه آمریکایی نیز در قبال آنها هوشیار شده است.

در سراسر آمریکا، چه در سازمان‌های دولتی و قضایی و چه در شبکه های رادیو و تلویزیونی، اعضای شبکه اسلام هراسی به بسط اطلاعات نادرست درباره جامعه مسلمانان آمریکا و نقش آنها در جامعه آمریکایی می پردازند.

اولین گزارش «وحشت، اتحاد» که در سال 2011 توسط مرکز پیشرفت‌های آمریکایی منتشر شد، قسمت کوچکی از فعالیت­های افراد و سازمان­هایی را به نمایش گذاشت که شبکه اسلام هراسی را تشکیل می دهند. گزارش نشان می‌دهد که چگونه این شبکه‌ها، احساسات ضداسلامی را در آمریکا گسترش می‌دهند و این اقدامات در زندگی میلیون‌ها شهروند عادی آمریکایی تاثیر می‌گذارد.

این ستادهای اسلام هراسی در آمریکا شبیه به قسمت‌هایی از تاریک ترین فصل های تاریخ این کشور می ماند. چنانکه ریشه های اسلام هراسی یعنی نا آگاهی، اطلاعات نادرست به همراه تعمیم گسترده آنها، احساسات نفرت انگیز ضد‌سامی‌گرایی و مبارزات دیگر اقلیت ها برای حقوق برابر در آمریکا را به ذهن متبادر می کنند.

میلیون­ها مسلمان در سراسر آمریکا اگرچه پایبند به قوانین آمریکا هستند با تبعیض، پرونده سازی و نظارت غیرقانونی تنها به خاطر باورهای مذهبی‌شان مواجه می‌شوند. بنیانگذاران قانون اساسی آمریکا اعمال آزادانه باورهای مذهبی را در آن قانون درج کردند. توماس جفرسون، به ویژه در تهیه پیش نویس نخستین اصلاحیه قانون اساسی حمایت از مسلمانان را در نظر داشت.

برای مبارزه با این نفرت پراکنی، جامعه آمریکایی باید تعصب ها در قبال مسلمانان را به هر شکلی محکوم کنند. چه این نفرت‌پراکنی ها در قالب برنامه های آموزشی دولتی برای مبارزه با تروریسم باشد، چه به شکل تبلیغات نفرت افزا در دو سمت اتوبوس های دولتی و متروها در آید.

همچنین برای آنکه تبلیغات سیاسی علیه مسلمانان به صورت موفقیت‌آمیزی از میان برود، باید در قبال همه تلاش‌ها برای اهریمنی جلوه دادن مسلمانان آمریکا یا حذف‌شان از حوزه عمومی هوشیاری مستمر داشت. در این میان، اگر جامعه آمریکایی نتواند در مقابل فعالیت­های شبکه­های اسلام هراسی بایستد، نابرابری و بی عدالتی به شکل حملات خشونت آمیز، جرم­های از روی نفرت، سیاست های ناعادلانه و دیدگاه منفی عمومی ادامه خواهد یافت.

شبکه های اسلام هراسی همچنان به دنبال فرصت‌هایی است تا برنامه های خود را پیش ببرد. ظهور داعش با حمله هایی در اتاوا، کانادا، سیدنی، استرالیا، پاریس و فرانسه که انگیزه‌های به ظاهر مذهبی داشت، برای تبلیغات خصمانه سازمان‌های ضد اسلامی مورد استفاده قرار گرفته است.

این گروه اقدامات چند افراطی را بهانه ای برای رفتار تبعیض آمیز و جاسوسی دو و نیم میلیون آمریکایی قرار می دهد. نظریه پردازان اسلام هراسی اینگونه القا می کنند که همه مسلمانان تروریست هستند و آمریکا باید به صورت مؤثری در جنگ با 1.6 میلیارد مسلمان باشد. چنین تصوری هم توهینی به سنت‌های آمریکا و کثرت گرایی است و هم تصویر آمریکا را به شدت در دیگر نقاط جهان تخریب می کند.

در چند سال گذشته، اگرچه در میان مقامات منتخب در میان هر دو جناح سیاسی پیشرفت های مثبتی در این زمینه دیده می‌شود، اما احساسات ضد اسلامی هنوز هم راه خود را به رسانه های محافظه کار یا حتی لیبرال باز کرده است.

به احتمال زیاد اسلام هراسی در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری 2016 هم در میان مباحثات ملی آمریکا باقی خواهد ماند.

گزارش به خوبی نشان می دهد که سیاست های ترویج شده برای اسلام هراسی سبب پایمال شدن حقوق مدنی و آزادی های همه در آمریکا چه مسلمانان آن جامعه و چه دیگر شهروندان می شود.

نقد و بررسی این گزارش را می‌توانید در این لینک مطالعه کنید.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *