جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

سونامی دیوان بین‌المللی کیفری در سرزمین‌های اشغالی

تهران-ایرنا- منابع خبری رژیم صهیونیستی صدور احتمالی احکام بازداشت تعدادی از سران سیاسی و نظامی این رژیم از سوی دیوان بین المللی کیفری به خاطر جنایت در نوار غزه را به منزله سونامی دانستند که سرزمین‌های اشغالی را درخواهد نوردید.

Loading

تحریف نام خلیج فارس دست‌کش‌های مخملی را از دستان چدنی ترامپ بیرون آورد

۱۳۹۶/۰۷/۲۲ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: یک کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه اجماع اتحادیه اروپا در حمایت از ایران بی‌سابقه بود، گفت: منطق و متانت مقام‌های ایرانی در قبال اظهارات کذب رییس جمهور آمریکا اجماع جهانی را برای کشورمان به دنبال داشت.

عباس خامه یار در رابطه با اظهارات اخیر دونالد ترامپ علیه ایران گفت: زشت‌ترین سخنرانی که یک رئیس‌جمهور می‌تواند داشته باشد، همین بود. دروغ، تهمت و افترا با ادبیاتی زشت بی‌سابقه ترین سخنرانی را ایجاد کرد که از زبان یک رئیس‌جمهور می‌شنویم.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهوری که ادعای حقوق بشر و حمایت از ارزش‌های انسانی را داشته  و ادعا می کند که توانایی راهبری ملت‌های متمدن را دارد، چنین اظهارات دروغ و زشتی را به زبان می آورد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا مخاطبان داخلی و خارجی داشت، گفت: مشخص بود که در ادامه پاسخ‌گویی به رای‌دهندگان انتخابات چنین اظهاراتی را می کرد. بدترین اظهارات او به بخشی از سخنرانی‌اش باز می گشت که او ادعا می کرد برجام بیکاری را در داخل آمریکا افزایش داد در حالی که در خارج از این کشور نوعی رونق اقتصادی را برای سایر کشورها ایجاد کرده است. مسئله دوم رژیم صهیونیستی و برخی از اعراب هستند. ترامپ در واقع حرف‌های نتانیاهو را بیان کرد. با ادبیاتی که به کار برد، نشان داد که دلارهای نفتی عربستان هم در اظهارات او بی‌تاثیر نبوده‌اند.

وی ادامه داد: ترامپ با بیان خواسته‌های رژیم صهیونیستی و اعراب حاشیه خلیج فارس آبروی نداشته آمریکایی‌ها را به ثمن بخس فروخت در حقیقت او ارزش و آبروی آمریکا را با دلارهای نفتی معامله کرد. اوج این وامداری زمانی بود که واژه مجعولی را به جای خلیج فارس به کار برد.

خامه‌یار خاطر نشان کرد: ترامپ در بخشی از اظهارات خود ایرانی‌ها را هم مخاطب قرار داد. شیون‌ها و اظهارات دوست مآبانه‌ای که در قبال ایرانی‌ها داشت اما با به کار بردن همان واژه مجعول همان تعداد اندک  مخاطبان ایرانی خود را از دست داد و چهره زشت خود را بیش از پیش به آنها نشان داد. در واقع تحریف نام خلیج فارس دست‌کش‌های مخملی را از دستان چدنی ترامپ بیرون آورد.

وی ادامه داد: سخنرانی ترامپ توانست همدلی و همگرایی ملی را بین ایرانیان بیش از پیش ایجاد کند. امروز سیاست‌مداران، نخبگان و هنرمندان ما یک صدا شده‌اند و این موضوع کاملا در فضای مجازی مشخص است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با تاکید بر اینکه سخنرانی ترامپ اجماع جهانی را هم به دنبال داشت، گفت: این اجماع جهانی در حمایت از ایران بود و این خود اتفاقی کم‌نظیر است. در چهار دهه اخیر این حجم از حمایت اتحادیه اروپا و بخش بزرگی از سیاست‌مداران مطرح آمریکایی از ایران بی‌سابقه است.

خامه‌یار با بیان اینکه ادب، منطق و متانت گفتار مقام‌های ایرانی در قبال اظهارات ترامپ نوعی همدردی بین‌المللی را با ایران به دنبال داشت، افزود: خانم موگرینی بلافاصله پس از سخنرانی ترامپ پاسخ کوبنده‌ای به او داد. در مجموع سخنرانی ترامپ به نفع ایران بود و رسوایی برای سیاست‌مداران تازه کار کاخ سفید محسوب می شود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه ایران تاکید دارد که به برجام پایبند بوده است و درعین حال به توسعه برنامه‌های متعارف موشکی خود ادامه خواهد داد؛ این در حالی است که ترامپ در اظهارات اخیر خود این برنامه‌های موشکی را خلاف برجام معرفی کرده است؛ نظر شما چیست، گفت: دو مقوله کاملا جدا از هم هستند. پروسه برجام یک توافق بین‌المللی است و اهداف آن کاملا مشخص بوده و اجرایی شده‌اند. براساس گفته مدیرکل آژانس بین‌المللی هشت بار پایبندی ایران به برجام تایید شده است. برجام به هیچ عنوان قابل تجدید نظر نیست. در عین حال وضعیت موشکی ایران هم به طور کامل در آن مشخص شده است و قطعنامه 2231 هم بر روی همین امر تاکید دارد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه پروژه موشکی ایران یک منظومه دفاعی است و  چگونگی به کارگیری یا ساخت این منظومه دفاعی تنها به عهده ایران است، افزود: به هیچ وجه موشک های ایران توان حمل کلاهک های اتمی را نداشته و ندارند. بنابراین آمریکا یا هیچ کشور دیگری نمی توانند در این زمینه ادعا و اظهار نظری داشته باشند.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *