جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه

تهران – ایرنا – رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت، این کشور، توقف و افشای نسل‌کشی فلسطینی‌ها در غزه توسط رژیم صهیونیستی را در صدر اولویت های بین المللی اش قرار داده و با وجود فشارهای لابی جهانی صهیونیسم، از این موضع، دست برنخواهد داشت.

ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد

رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون در مصاحبه با روزنامه «اکونومیست» هشدار داد: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد و احتمال اعزام نظامی به اوکراین برای مبارزه با روسیه را منتفی ندانست.

Loading

حملات تروریستی وحشتناک‌تری در راه است

۱۳۹۶/۰۵/۲۸ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:یکی از کارشناسان برجسته مسائل ترور در اروپا اظهار داشت که داعش برای جلب توجه بیشتر حملات تروریستی وحشتناک‌تری را در اروپا برنامه‌ریزی خواهد کرد.

“پیتر نویمن” از کارشناسان ترور و مسائل سیاسی و استاد مطالعات امنیت در کینگ کالج لندن و رئیس مرکز بین المللی افراط‌گرایی (ICSR) در گفتگو با روزنامه آلمانی “دی‌ولت” به حمله تروریستی در اسپانیا پرداخته تأکید کرد: برای داعش لزوماً مسئله حمله به اسپانیا مطرح نبود. بعد از حملات در شهرهای بزرگ اروپایی ما می‌دانیم که این یک پدیده اروپایی است. داعش یک استراتژی جنگ نامتقارن و یک تاکتیک با شعار چشم در چشم و دندان برای دندان را دنبال می‌کند. تروریست‌ها می‌خواهند این را که کشورهای اروپایی علیه آنها در سوریه مبارزه می‌کنند تلافی کنند. آنها به این ترتیب حملات خود در کشورهایی را که بخشی از ائتلاف جهانی مبارزه با داعش هستند توجیه می‌کنند.

وی انتقادها به پلیس و نیروهای امنیتی اسپانیا در این حمله تروریستی را رد کرده در بخش دیگری از گفتگو با این روزنامه آلمانی گفت: سازمان‌های اسپانیایی در این راستا بهتر از سازمان‌های آلمانی تجهیز شده‌اند چراکه در اسپانیا خیلی زودتر از آلمان اولین حمله تروریستی اسلامی افراطی به وقوع پیوست.

نویمن در بخش دیگری از این گفتگو حمله با وسایل نقلیه به مردم را یک استراتژی قدیمی دانست که تازه اخیراً سر باز کرده است. وی در این باره گفت: در سال 2014 داعش تبلیغات درباره حمله با وسایل نقلیه را آغاز کرد اما کمتر موفقیتی داشت. در فرانسه در سال 2014 دو حمله تروریستی با وسیله نقلیه وجود داشت که فقط چند نفر در آن کشته شدند. تازه زمانی که داعش در نیس فرانسه موفق شد با یک کامیون 86 نفر را بکشد صحنه حمایت از این گونه حملات و اشتیاق به آن بالا رفت.

وی همچنین همبستگی انسان‌ها در پذیرش حملات تروریستی را مشکلی برای داعش دانسته گفت: ما در چنین شرایطی می‌توانیم فرض را بر این بگیریم که این تروریست‌ها یک مرحله تشدید جدید و حملات وحشتناک‌تر را برنامه‌ریزی کنند تا موج توجهات به خود را افزایش دهند. آنها می‌خواهند ترس و وحشت را گسترش دهند، برای این منظور حملات تروریستی فاجعه‌بار‌تر ضروری است، البته این مسئله جای تردید دارد که آیا آنها توانایی این کار را دارند.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *