جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

Loading

چرا داعش قصد دارد ایتالیا را هدف قرار دهد؟

۱۳۹۶/۰۵/۳۰ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:لئو ماتئو کارنیه، تحلیلگر روزنامه ایتالیایی ایل جورناله بااشاره به حملات تروریستی داعش در اروپا می نویسد در تصور داعش ایتالیا یکی از اهداف اصلی به شمار می آید. همواره چنین بوده است.

اولین تهدیدات ملموس به اکتبر سال ٢٠١۴ بر می گردند. یعنی همان گونه که سرویس های مخفی مراکشی خبر دادند، به زمانی که تروریست ها در حال تدارک سوءقصدی در متروی شهر میلان بودند.
در سال ٢٠١۵ عکس های متعددی در توئیتر ظاهر گردید که طرفداران داعش  را با یادداشت هایی نشان می دادند که در مقابل مهم ترین اماکن کشورمان خلافت را مورد مدح و ستایش قرار می دادند که با هشتگ #siamotravoi [درمیان شما هستیم] همراهی می شد. تهدیداتی ملموس که هرگز از سوی سازمان های اطلاعاتی ما نادیده گرفته نشده اند.
لیکن در متون تبلیغاتی دولت اسلامی است که شدیداللحن ترین واژه ها در قبال کشورمان یافت می شوند. تهدیدات در سال ٢٠١۵ بیشتر شدند. در ماه فوریه اولین سند خلافت که کاملاً به زبان ایتالیایی نوشته شده بود تحت عنوان «دولت اسلامی، واقعیتی که می خواهد با تو ارتباط بر قرار کند» انتشار یافت. امضای زیر متن مزبور این بود: «مهدی، برادر مسلمان شما». در صفحاتی که این سند را تشکیل می دهند و به شکلی روان و با استفاده از یک ایتالیایی دقیق نگاشته شده است، به نظر می رسد فردی به نام مهدی با خواننده گفتگو می کند و از وی می خواهد در مقابل رسانه های غربی یعنی «متهم کنندگان» سر تسلیم فرود نیاورد و به صدای متهمان یعنی افراد دولت اسلامی گوش دهد: «[حضرت] محمد [ص] در حدیثی صحیح که در کتاب بخاری نقل گردیده دستور داده بود که باید به سخنان فرد متهم به همان اندازه ای که به سخنان متهم کنندگان گوش داده می شود، گوش داد. لیکن در روزگار ما اکثر مسلمانان موجودیت دولت اسلامی را فقط بر اساس متهم کنندگان و گوش دادن به دهها فتوای علما، و مطالعۀ ده ها مقاله و صدها خبری که دولت اسلامی را متهم می کنند، مورد ارزیابی قرار می دهند. لیکن به طور همزمان با نادیده گرفتن کامل هر تلاش دفاعی از سوی سازمان های رسانه ای دولت اسلامی.» یک ماه بعد کاشف به عمل آمد که جوانی که متن «دولت اسلامی ، واقعیتی که قصد دارد با تو ارتباط برقرار کند» را تدوین نموده بود، المهدی علیلی، فرد ٢٠ سالۀ ایتالیایی مراکشی الاصل بود. باز هم در ماه فوریه تبلیغات خلافت سندی را پخش می کند که در آن وعدۀ پرتاب موشک هایی به سوی جزیرۀ سیسیل داده می شد.
در ماه مارس فیلمی تولید می شود که در آن آمریکا، انگلیس، فرانسه و ایتالیا در تیررس قرار می گیرند: «نزد شما خواهیم آمد تا شما را به قتل برسانیم. ما به طور قطع به نزد شما خواهیم آمد و شما را به قتل خواهیم رساند.»
باز هم در سال ٢٠١۵ (در ماه آوریل) اولین ویدئوی داعش که به طور کامل به زبان ایتالیایی بود، تولید گردید: «شما شاهد در گرفتن نبردهایی در سرزمین هایتان خواهید بود. برای نابودی شما شمشیرها را بیرون کشیده ایم. وظیفۀ پاره کردن شکم و بریدن گردن را به چاقوها می سپاریم. تو همراه با اتحاد کفر، علیه من اعلام جنگ کرده ای: بنابراین از مجازات من زمانی که آغاز می شود ، بهره بجو. چگونه می توانی مردانی را که فریاد الله اکبر سر می دهند، به چالش بکشی. با کشتار و مرگ به نزد تو خواهیم آمد.» فیلم مزبور بیش از چهار دقیقه طول می کشد و به طور کامل مسلمانانی را که به زبان ایتالیایی تکلم می کنند و به طور بالقوه می توانند از قضیۀ داعش حمایت کنند، مورد خطاب قرار می دهد.
لیکن در ماه نوامبر تهدیدات شدیدتر دریافت می گردند. یک اکانت وابسته به دولت اسلامی تصاویر سرهای بریده، ابزارهای انفجاری، گروگانانی که زنده به آتش کشیده می شوند و صحنه های جنگی را منتشر می سازد.
سال نو به بدترین شکل آغاز می شود. کانال های داعش بیشتر روی انجام حملاتی به کشور ایتالیا اصرار می ورزند. رم یک هدف به شمار می آید. در فیلم مملو از تهدید، میدان سن پیتروی واتیکان و کولوسئو دیده می شوند که با این نوشته، آراسته شده اند: «رم، قسطنطنیه و بیت المقدس را فتح خواهیم کرد.» رم، در تصور دولت اسلامی دشمنی به شمار می آید که باید سرنگون گردد. این شهر فقط یک مکان جغرافیایی نیست بلکه یک نماد است: نماد مسیحیت. فتح رم و هدف قرار دادن این شهر به معنای ضربه زدن به کل غرب است. «تیم هم اکنون آماده شده است. برادران از هم اکنون زره بر تن کرده اند و هم اکنون قدم در سرزمین رومی ها نهاده اند، حرکت به سوی هدف آغاز شده است.»
موارد تهدید ایتالیا از سوی دولت اسلامی بسیارند. آخرین مورد همان تهدید روز گذشته است که از Site مطرح گردید. همان گونه که جان میکالسین در روزنامۀ ایل جورنالۀ امروز نوشت «نشان دادن ایتالیا به عنوان هدف جدید در همان راهبرد «ابتکار می گنجد که به منظور غافلگیر ساختن مقامات کاتالونیایی و اسپانیایی مورد استفاده قرار می گیرد.»
لیکن برای صاحبان پرچم های سیاه هدف قرار دادن کشورمان به علل مختلفی دشوارتر است. در وهلۀ اول نیروهای امنیتی کشورمان می توانند مکان های پرمخاطره از جمله فضای اینترنت را رصد کنند. سپس همان گونه که میکالسین می نویسد، «مزیت دیگر، این است که آن دسته از مهاجرین نسل دوم یا سومی که در فرانسه، انگلیس، بلژیک و حتی اسپانیا از گسترش باندهای متشکل از جوانان وابسته به اسلام تندرو حمایت می کنند، حضوری حاشیه ای دارند.»

منبع: اداره کل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ وارشاداسلامی

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *