جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

همبستگی دانشجویی برای غزه؛ از ایران تا آمریکا

تهران-ایرنا- دانشجویان دانشگاه‌های ایران نیز برای همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین دست به تجمع در صحن دانشگاه‌ها زدند. تحصن و تجمعی که برای حمایت از مردم غزه و در اعتراض به نسل کشی صهیونیست‌ها بود، از آمریکا شروع و حال به اروپا و آسیا رسید و همه یک خواسته دارند: Free Palestine

تهدید هسته‌ای دوباره مکرون علیه روسیه

رئیس جمهوری فرانسه امروز (یکشنبه) طی سخنانی از آمادگی کشور خود برای گفت وگو با دیگر کشورهای اروپایی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه خبر داد.

باقری: ایران پاسخی قاطع به تجاوز رژیم صهیونیستی داد/ ۲۳ کشور به صهیونیست‌ها کمک کردند

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه ایران با اقتدار پاسخی قاطع به تجاوز رژیم صهیونیستی داد، گفت: دشمنی‌ها علیه انقلاب اسلامی تمام نشده و ادامه دارد، اما درایت رهبری باعث شد که دشمنان در این زمینه شکست بخورند.

Loading

رهنمود جدید سرمایه‌گذاری چین

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین – ترجمه: چین گام دیگری در تلاش برای افزایش نظارت بر سرمایه‌گذاری و جلوگیری از جریان سرمایه به خارج از کشور برداشته است.

اندیشکده استراتفور در مقاله‌ای نوشت: در 18 اوت، شورای دولتی چین یادداشتی برای ارائه رهنمود ویژه جهت سرمایه‌گذاری در خارج از کشور صادر کرد.

در این یادداشت مشخص شده است که سرمایه‌گذاری‌های خطرناک یا جعلی، مانند املاک و مستغلات، هتل‌ها، باشگاه‌های تفریحی و ورزش محدود می‌شوند و باید تأیید قانونی را دریافت کنند، اما این یادداشت هم‌چنین تصریح کرد که پروژه‌های سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌هایی که «ابتکار عمل کمربند و جاده» را ترویج می‌کنند، از حمایت دولت برخوردار خواهند شد و دولت هم‌چنان به تشویق سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید پیشرفته، کشاورزی و خدمات ادامه خواهد داد.

طی چند ماه گذشته، دولت مرکزی چین به دنبال بهینه کردن سرمایه‌گذاری خارجی بوده است و این آخرین رهنمود، برخی ممنوعیت‌های غیر رسمی ‌در سرمایه‌گذاری را که قبلا مورد استفاده قرار می‌گرفتند قانونی می‌کند. تا کنون این تلاش‌ها منجر به کاهش 45 درصدی سرمایه‌گذاری کل در نیمه اول سال از 8/88 میلیارد دلار در سال 2016 به 48 میلیارد دلار در سال 2017 شده است. سرمایه‌گذاری‌های املاک، ورزشی و تفریحی – که دولت می‌گوید بیش‌ترین خطر از دست رفتن سرمایه و پول‌شویی در خارج از کشور را دارد – کاهش 80 درصدی داشته است.
این محدودیت‌های سرمایه‌گذاری مختلف بخشی از فشار بیش‌تر برای نظارت بیش‌تر است. از سال گذشته تا کنون، پکن کنترل بر سرمایه را شدت بخشیده و از نزدیک بر شرکت‌های ترکیبی بزرگ خارج از کشور به منظور کاهش بدهی‌های بیش از حد و سرمایه خروجی خود تلاش می‌کند. در همین حال، در ماه‌های اخیر، این کشور محدودیت‌های شدیدی بر بزرگ‌ترین و جسورترین شرکت‌های چند ملیتی مالی که از نظر سیاسی در مضیقه بودند مانند “گروه بیمه انبانگ”، “گروه دالیان واندا” و “گروه اچ ان ای”، اعمال کرد. به تازگی، همه این گروه‌ها یا دارایی‌های خارجی خود را کاهش داده یا فروخته اند یا قول داده اند که آن‌ها را تغییر داده و بر سرمایه‌گذاری داخلی تمرکز کنند. و پس از هفت ماه کاهش، ذخایر خارجی چین در فوریه 2017 کمی ‌به عقب بازگشته است.
با وجود پیش‌رفت، پکن هنوز هم شاهد ادامه افزایش شرکت‌های چینی در کشورهای “کمربند و جاده” می‌باشد. بر طبق برخی برآوردها، درآمد چین در 68 کشور جهان که به طور رسمی ‌در ارتباط با ابتکار عمل مزبور می‌باشد از 14 اوت از مبلغ 33 میلیارد دلار فراتر رفته، که این رقم از مجموع 31 میلیارد دلار در سال 2016 بیش‌تر است. و  پیش‌رفت پکن با ارزش‌گذاری مداوم سرمایه‌گذاری خارج از کشور در فن‌آوری، تولید و بخش خدمات محدودتر می‌شود، که آن را به عنوان اجزای حیاتی در تحول جاه‌طلبانه داخلی خود به سوی یک اقتصاد هدایت شده توسط صنایع، خدمات و مصرفِ دارای ارزش افزوده می‌نگرد. درست پنج تا شش سال پیش زمانی که چین به سرعت سرمایه‌گذاری خارجی خود را گسترش داد، فشار پکن برای توجیه جریان نقدینگی عظیم آن اکنون می‌تواند در سایر زمینه‌ها تاثیر بگذارد. در زمینه‌هایی که
سرمایه‌گذاری‌های دارایی چین آتش خشمی در بازارهای املاک محلی ایجاد کرده، شتاب کاهنده می‌تواند برخی از شرکا را در موقعیت آسیب‌پذیر قرار دهد. از سوی دیگر، اشتیاق چین برای شرکت‌های بزرگ ترکیبی در بخش‌های فن‌آوری و تولیدی هیچ نشانه‌ای از فرونشست ندارد، و اصطکاک با اقتصادهای توسعه‌یافته‌ای مانند آلمان و ایالات متحده احتمالا افزایش خواهد یافت.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *