جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

زاخارووا: روسیه در هیچ کنفرانسی درباره «فرمول صلح» زلنسکی شرکت نمی‌کند

تهران- ایرنا- ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که مسکو در کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس یا هیچ رویداد دیگری که درباره «فرمول صلح» ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین باشد، شرکت نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن و سعودی به حصول توافقی که به اعطای تعهدات امنیتی به ریاض منجر خواهد شد «بسیار نزدیک» هستند / معتقدیم راهبرد ادغام اسرائیل در منطقه ایران را در منطقه منزوی خواهد کرد

«متیو میلر»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز پنجشنبه در نشست خبری گفت ایالات متحده و عربستان سعودی به حصول توافقی که به اعطای تعهدات امنیتی به ریاض منجر خواهد شد «بسیار نزدیک» هستند. وی اضافه کرد: «چند جزئیات وجود دارند که لازم است کماکان به حل و فصل آنها ادامه دهیم اما فکر می‌کنیم که می‌توانیم در مدت زمان کوتاه بر سر آن جزئیات هم به توافق برسیم.»

انفجار در دمشق

تهران-ایرنا-رسانه های منطقه دقایقی پیش از شنیده شدن صدای انفجار در حومه دمشق خبر دادند.

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند

بر اساس نظرسنجی رویترز/ ایپسوس که همزمان با نزدیک‌تر شدن واشنگتن به ممنوعیت احتمالی اپلیکیشن ویدئویی چینی تیک‌تاک، انجام شد، اکثر آمریکایی‌ها معتقدند که چین از تیک‌تاک برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی آمریکا، استفاده می‌کند.

Loading

بررسی اهداف و مواضع اخیر ترکیه در قبال مسئله ادلب

۱۳۹۶/۰۶/۲۰ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: کارشناس مسائل ترکیه می گوید آنکارا تلاش می­ کند بعضی از مناطق را از دست حزب اتحاد دموکراتیک سوریه آزاد کند. این در حالی است که آمریکا به دنبال همکاری با این گروه در ادلب است.

«علی قائم‌مقامی»، کارشناس مسائل ترکیه در گفت‌وگویی در خصوص ادعای رسانه‌های ترکیه‌ای مبنی بر آغاز عملیات نظامی جدید ارتش ترکیه به همراه «ارتش آزاد سوریه» در «ادلب»، با اشاره به اینکه ترکیه مخالف همکاری آمریکا با حزب اتحاد دموکراتیک در ادلب است، بیان داشت: مسئله ادلب در دستور کار ایران، حزب‌الله، ارتش سوریه، روسیه، ترکیه و آمریکا قرار گرفته است.

وی با توجه به اینکه سه محور برای عملیات در ادلب تشکیل شده است، گفت: محور ایران، حزب‌الله، سوریه و روسیه یکی از این محورها است. آمریکا و حزب اتحاد دموکراتیک سوریه محور دیگر است. همچنین ترکیه و ارتش آزاد سوریه نیز محور سوم را تشکیل می­‌دهد.

کارشناس مسائل ترکیه با تأکید بر اهداف مواضع اخیر ترکیه در قبال مسئله ادلب اشاره داشت: سه محور مذکور سیاست‌های متفاوتی را در مورد این موضوع دنبال می‌کنند. رجب طیب اردوغان 30 آگوست اعلام کرد که ترکیه احتمال دارد دومین عملیات خود را آغاز کند و به شمال سوریه وارد شود.

وی با توجه به ارتباط ترکیه با جبهه ‌النصره گفت: این گروه شاخه­‌ای از القاعده‌ است. اگر جبهه ‌النصره به عنوان یک جریان تندرو پیشروی کند و بخش­‌هایی از سوریه را تحت کنترل خود قرار دهد، تهدیدی برای همه کشورهای منطقه خواهد بود.

قائم‌مقامی با تأکید بر ادعاهایی که آنکارا در مورد عملیات علیه جبهه النصره مطرح کرده است، اشاره داشت: ترکیه مدعی شده است که در صورتی که پاک‌سازی ادلب شروع شود، وارد عمل خواهد شد. آنکارا ادعا می­‌کند که در ادلب نیروهای مخالف سوری نیز در بین معارضان خارجی حضور دارند.

وی با اشاره به نگرانی­‌هایی که ترکیه در مورد جبهه النصره دارد، تأکید کرد: آنکارا ادعا می­‌کند که ادلب به مرکز اهل سنت سوریه تبدیل شده است؛ یعنی مدعی است که ادلب سرنوشت اهل سنت سوریه را تعیین می‌کند. در نتیجه مخالف عملیات نظامی در این منطقه است. ترکیه معتقد است که باید در ادلب مذاکره انجام گیرد.

کارشناس مسائل ترکیه با اشاره به مخالفت آنکارا با قدرت گرفتن حزب اتحاد دموکراتیک در سوریه به دنبال تلاش­‌های آمریکا برای همکاری با این گروه در ادلب تأکید کرد: ترکیه تلاش می­‌کند بعضی از مناطق را از دست حزب اتحاد دموکراتیک سوریه آزاد کند؛ لذا اعلام کرده است که به دنبال ورود به ادلب است. ممکن است ترکیه در این منطقه عملیات مشترکی را آغاز کند.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *