جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

حماس خواستار فشار بر رژیم اشغالگر برای اطلاع از سرنوشت اسیران غزه شد

تهران-ایرنا-جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پنجشنبه شب از جامعه جهانی خواست که رژیم اشغالگر را برای دستیابی به وضعیت و سرنوشت اسرای فلسطینی ساکن غزه و بازگرداندن آن‌ها به جمع خانواده‌هایشان زیر فشار بگذارند.

ببینید | حمله جنگنده‌های اسرائیل به دمشق؛ صدای انفجار بلند شد

سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد که این رژیم موشک‌هایی را که از سمت سوریه به سمت اسرائیل شلیک شده بود، رهگیری و منهدم کرده و در پاسخ به این حمله ادعایی، مناطقی در حومه دمشق و قنیطره را هدف قرار داده است./ تسنیم

Loading
عضو کمیسیون قضایی مجلس پیشنهاد داد

رایزنی با چین و هند علیه دولت میانمار

۱۳۹۶/۰۶/۲۲ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: رایزنی با کشورهای اسلامی برای اعمال فشار بر دولت میانمار از طریق چین و هند می‌تواند موجب عقب‌نشینی دولت میانمار از جنایات علیه مسلمانان این کشور شود.

یک عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت که رایزنی با کشورهای اسلامی برای اعمال فشار بر دولت میانمار از طریق چین و هند می‌تواند موجب عقب‌نشینی دولت میانمار از جنایات علیه مسلمانان این کشور شود.

جلیل رحیمی جهان‌آبادی اظهار کرد: دولت ظرف این چند روز کارهای مثبت و ارزشمندی انجام داد. اول مکاتبه آقای ظریف با سازمان ملل به عنوان اصلی‌ترین نهاد بین‌المللی اثرگذار و دیگری رایزنی آقای روحانی با روسای جمهور چند کشور در سفر اخیر به قزاقستان که اقدامات موثری بود.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره فجایع میانمار و لزوم اقدام قاطع دولت در این زمینه افزود: آنچه مد نظر رهبری است اقدام قاطع مبتنی بر همدلی بین کشورهای اسلامی است و به نظر می‌رسد دولت باید در کنار عملکرد خوبی که در این زمینه داشته با سایر دولت‌ها رایزنی‌های موثری انجام دهد و نظر آنها را برای اعمال فشار بر سازمان ملل جلب کند.

این نماینده مجلس فشار چین و هند بر میانمار را موثرترین راه عقب‌نشینی دولت میانمار از جنایات علیه مسلمانان دانست و یادآور شد: چین و هند دو کشوری هستند که میانمار بیشترین تعاملات منطقه‌ای را با آنها دارد. ما می توانیم از طریق رایزنی با کشورهای قدرتمند اسلامی مثل ترکیه، عربستان، اندونزی و مالزی، چین و هند را وادار کنیم به میانمار فشار بیاورند. البته روسیه هم در این رایزنی‌های منطقه‌ای بی‌تاثیر نیست.

رحیمی خاطر نشان کرد: ما همچنین در فضای بین‌الملل باید افکار عمومی کشورهای دیگر را همراه کنیم تا نوعی فشار جهانی به میانمار وارد شود. دولت میانمار دولت ضعیفی است و نمی‌تواند در قبال فشار افکار عمومی جهان ایستادگی کند.

وی ادامه داد: دولت میانمار می‌خواهد به مسلمانان این کشور فشار بیاورد تا از آنجا کوچ کنند و در واقع اقدام به پاکسازی کند. اما به نظر می‌رسد فشار چین و هند و همچنین فشار افکار عمومی می تواند موجب عقب نشینی دولت میانمار که مقصر اصلی ماجرا است، شود.

این عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پایان اقدامات صورت گرفته در میانمار علیه مسلمانان را پاکسازی مذهبی و نژادی و جنایت علیه بشریت عنوان و خاطر نشان کرد: باید با کمک سایر کشورهای اسلامی از ظرفیت سازمان‌های بین‌المللی، مجمع عمومی سازمان ملل، دیوان کیفری و سایر نهادها حداکثر استفاده را داشته باشیم و میانمار را تحت فشار بگذاریم تا دست از جنایت علیه بشریت بردارد.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *