جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

Loading

راهکار مبارزه با حملات سایبری

۱۳۹۶/۰۸/۲۳ | دفاعی و امنیتی

شورای راهبردی آنلاین – ترجمه: ارتباط شرکت امنیت سایبری کاسپراسکای با دولت روسیه، باعث تشکیل جلسه ای برای بررسی این موضوع در مجلس نمایندگان آمریکا شد. از جمله ارائه کنندگان شواهد و مدارک، شان کانوک، مسئول امنیت سایبری و جنگ های آینده در موسسه بین المللی مطالعات راهبردی (IISS) بود که در سخنان خود اظهار داشت سیاستمداران و بازرگانان باید به جای تمرکز بر روش های مورد استفاده، بر خود حملات سایبری متمرکز شوند.

شان کانوک در یادداشتی که موسسه بین المللی مطالعات راهبردی آن را منتشر کرد؛ نوشت: در 25 اکتبر، مجلس نمایندگان آمریکا خطر محصولات کاسپراسکای برای دولت فدرال را بررسی کردند. درخواست وزارت امنیت داخلی آمریکا از سازمان های فدرال برای حذف محصولات با برند کاسپراسکای از سیستم های کامپیوتری خود، و ظاهرا سوء استفاده عوامل دولتی اسرائیل و یا روسیه از شبکه های کاسپراسکای، احتمالا تحقیق و تفحص کنگره را درپی خواهد داشت. با این حال، بحث و بررسی مفصل در مورد مدیریت ریسک مربوط به سیستم های فن آوری اطلاعات (IT) در هر دو سوی آتلانتیک لازم است. دولت ها و شرکت هایی که محصولات یک فروشنده بی اعتبار را در لیست سیاه قرار می دهند، به جای مبارزه با بیماری با علائم مبارزه کرده و خطرات ذاتی محصولات سایبری را نادیده می گیرند.

من در ارائه شواهد خود در این جلسه، تاکید کردم که ویژگی های تکنیکی راه حل های نرم افزاری و سخت افزاری مورد استفاده در زیرساخت های حساس در بخش خصوصی و عمومی، باید مورد ارزیابی قرار گیرد. محصولات کاسپراسکای (همانند تعدادی از دیگر شرکت های تامین کننده تجهیزات امنیتی تجاری) برای کنترل کامل و از راه دور کلیه فعالیت های یک شبکه مشتری، طراحی و ارائه شده اند.

این واقعیت برای دولت ها و دیگر سازمان ها، دو پیامد مهم به همراه دارد:

  • فروشندگان وسایل امنیتی سایبری به اندازه مشتریان به هزاران شبکه مشتری دسترسی دارند و در واقع اطلاعات سایبری را جمع آوری کرده و می توانند فرایندها را تجزیه و تحلیل کرده و نواقص را تشخیص دهند.
  • این دسترسی آشکار به شبکه های مشتری، نیاز به افراد یا سازمان های سودجود برای معرفی روزنه های مخفی را برطرف ساخته و این محصولات را به روزنه هایی ایده آل برای جمع آوری اطلاعات تبدیل کرده است.

من همچنین در شواهد خود به این نکته مهم اشاره کردم که همکاری عمدی کاسپراسکای با سرویس های جاسوسی خارجی احتمالا ایده ای نادرست است و سازمان های اجرای قانون و ضد-جاسوسی یقینا مراقب چنین دسیسه هایی هستند. اما این مراقبت، از دیدگاه مدیریت ریسک اطلاعات، کافی نیست. اگر شخص ثالثی بتواند از این روزنه های تجاری نفوذ کند، دراین صورت، دسترسی طبیعی شرکت ارائه کننده خدمات [به اطلاعات مشتری] به طور غیرقابل انکاری مشتری را آسیب پذیر خواهد کرد.

علاوه بر این، رقبایی که از عزم راسخ و منابع کافی برخوردار هستند، به دنبال دست کاری در محصولات کاربردی فن آوری اطلاعات، صرفنظر از کشور تولید کننده این محصولات، خواهند بود. تحریم محصولات کاسپراسکای تنها مسیر فعالیت های سودجویانه را تغییر می دهد و این تهدید را از بین نخواهد برد. اعضای کنگره و بطور کلی دولت ها باید تهدید ناشی از هکرهای جنایتکار مورد حمایت دولت ها، از جمله روسیه، را جدی بگیرند.

اگر مسئولان ماهیت این عوامل تهدیدآمیز را درک نکنند، مقابله با این روش های تهدیدآمیز (نظیر حذف و تحریم محصولات کاسپراسکای) بلافاصله به بازی «زدن موش کور» تبدیل خواهد شد که حملات متعدد آنها همانند موش ها از روزنه ها سر بیرون می آورد. هیچ سیستم آی تی از امنیت کامل برخوردار نیست، بنابراین، دولت ها باید بر بهبود مقاومت سازمان های دولتی در برابر چالش های مداوم سایبری متمرکز شوند. این مقاومت، از یک طرف به دفاع بهینه در برابر نفوذ می پردازد و از طرف دیگر شامل اقدامات پشتیبانی کننده می شود تا عملیات در صورت نقص سیستم های اولیه، متوقف نشود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *