جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

زاخارووا: روسیه در هیچ کنفرانسی درباره «فرمول صلح» زلنسکی شرکت نمی‌کند

تهران- ایرنا- ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که مسکو در کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس یا هیچ رویداد دیگری که درباره «فرمول صلح» ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین باشد، شرکت نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن و سعودی به حصول توافقی که به اعطای تعهدات امنیتی به ریاض منجر خواهد شد «بسیار نزدیک» هستند / معتقدیم راهبرد ادغام اسرائیل در منطقه ایران را در منطقه منزوی خواهد کرد

«متیو میلر»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز پنجشنبه در نشست خبری گفت ایالات متحده و عربستان سعودی به حصول توافقی که به اعطای تعهدات امنیتی به ریاض منجر خواهد شد «بسیار نزدیک» هستند. وی اضافه کرد: «چند جزئیات وجود دارند که لازم است کماکان به حل و فصل آنها ادامه دهیم اما فکر می‌کنیم که می‌توانیم در مدت زمان کوتاه بر سر آن جزئیات هم به توافق برسیم.»

انفجار در دمشق

تهران-ایرنا-رسانه های منطقه دقایقی پیش از شنیده شدن صدای انفجار در حومه دمشق خبر دادند.

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند

بر اساس نظرسنجی رویترز/ ایپسوس که همزمان با نزدیک‌تر شدن واشنگتن به ممنوعیت احتمالی اپلیکیشن ویدئویی چینی تیک‌تاک، انجام شد، اکثر آمریکایی‌ها معتقدند که چین از تیک‌تاک برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی آمریکا، استفاده می‌کند.

Loading
26اردیبهشت ماه 1397

رسانه ها ؛ تعلیق مذاکرات دو کره و…

۱۳۹۷/۰۲/۲۶ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: لغو مذاکرات سطح بالای کره شمالی و کره جنوبی، هشدار پیونگ یانگ به آمریکا درباره لغو دیدار باترامپ، ادامه محکومیت جهانی جنایات رژیم صهیونیستی، تشکیل کمیته ایجاد اتحاد میان گروه های فلسطینی، دیدار وزرای خارجه آمریکا و ترکیه، نشست رهبران اروپا درباره حفظ برجام، اظهار نظر مرکل درباره برجام، ابراز نگرانی روسیه از تاثیر خروج آمریکا از برجام بر مذاکره با کره شمالی، هشدار سازمان ملل در مورد آوارگان میانمار و جزئیات توافق عربستان و امارات درباره جنوب یمن، ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

ان اچ کی ژاپن: کره شمالی می گوید مذاکرات سطح بالای خود را با کره جنوبی که برای روز چهارشنبه برنامه ریزی شده بود تعلیق خواهد کرد. خبرگزاری دولتی کره شمالی گزارش داد که این کشور به دلیل رزمایش های نظامی آمریکا و کره جنوبی که بر ضد روند روابط رو به بهبود این دو کشور همسایه در جریان است هیچ انتخابی بجز تعلیق مذاکرات با کره جنوبی ندارد.

یورونیوز:  کرۀ شمالی آمریکا را به لغو دیدار با ترامپ تهدید کرد. کرۀ شمالی روز چهارشنبه در اعتراض به برگزاری مانور نظامی مشترک آمریکا و کرۀ جنوبی، نشست مقامات عالیرتبۀ سئول و پیونگ یانگ برای گفتگو بر سر موضوعات نظامی را لغو و اعلام کرد که چنانچه اقدامات تحریک‌آمیز کنونی ادامه یابد، ممکن است برنامۀ دیدار دونالد ترامپ و کیم جونگ اون در ماه آینده نیز لغو شود.قرار بود نشست روز چهارشنبه در سطح وزرای دو کشور و با هدف پایان دادن به جنگ دو کره و آغاز روند غیرهسته‌ای شدن کامل این شبه جزیره برگزار شود.

الکوثرفارسی: نیکلای ملادنوف، فرستاده سازمان ملل متحد برای صلح در خاورمیانه  اقدامات سرکوبگرانه خونین رژیم صهیونیستی بر ضد فلسطینیان را که یک “روز فاجعه بار” برای آنها در نوار غزه رقم زد، به شدت محکوم کرد.به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، نیکلای ملادنوف در پیامی از طریق ویدئو کنفرانس از قدس، اعلام کرد:” دیروز برای فلسطینیان نوار غزه یک روز فاجعه بار بود. به جز فاجعه، واژه دیگری برای توصیف آنچه در نوار غزه بر فلسطینیان می گذرد، به ذهنم نمی رسد.

خبرگزاری صداو سیما:  جنایات و کشتار روز دوشنبه در سرزمین های اشغالی با محکومیت های گسترده جهانی مواجه شده است. مجمع همبستگی هند و فلسطین ، مفتی اهل سنت لبنان و فعالان سیاسی درکشورهای اروپایی و آسیایی جنایات اسرائیل رامحکوم کردند.

آناتولی ترکیه:   رئیس دولت فلسطین برای ایجاد اتحاد میان گروه های فلسطینی یک کمیته تشکیل داد.صائب عریقات، دبیر کل سازمان آزادی بخش فلسطین گفت که محمود عباس، رئیس دولت این کشور برای پایان دادن به تفرقه میان گروه های فلسطینی و ایجاد اتحاد بین آنها یک کمیته تشکیل داده است.

تی .آر.تی ترکیه:  وزرای امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب فردا تشکیل جلسه می دهد. سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی بمنظور نشان دادن واکنش کشورهای متحد عرب در قبال جرایمی که بر علیه مردم فلسطین ارتکاب می شود، اتحادیه عرب را به تشکیل جلسه دعوت خواهد کرد.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): وزرای خارجه آمریکا و ترکیه قرار است چهارم ژوئن سال جاری میلادی با یکدگر در واشنگتن دیدار کنند.به گزارش ایسنا، این دیدار در بحبوحه تنش‌ها میان آنکارا و واشنگتن صورت می‌گیرد که اکثر این تنش در پی گشایش سفارت جدید آمریکا در قدس است.

 خبرگزاری مهر:   رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار است در نشست امشب در صوفیه درباره حفظ توافق هسته ای با ایران رایزنی و گفتگو کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام این منبع خبری، سران اروپا راههای حفظ برجام را به بحث و بررسی می گذارند.

العالم: صدراعظم آلمان از ادامه مذاکره با ایران و باقی ماندن در توافق هسته‌ای با این کشور استقبال کرد. مرکل امروز چهارشنبه در جریان سخنانی در پارلمان آلمان گفت: «بهترین راه برای پاسخ دادن به نگرانی‌ جهان درباره نقش ایران در منطقه و برنامه موشک‌های بالستیکی این کشور این است که در چارچوب توافق هسته‌ای با ایران، حتی پس از خروج آمریکا از این توافق باقی بمانیم.»

اسپوتنیک روسیه:  خروج آمریکا از برجام، بر روی مذاکرات حل و فصل مسائل شبه جزیره کره، تاثیر منفی می گذارد. به گزارش اسپوتنیک، رئیس شورای فدراسیون روسیه، خانم والنتینا ماتوینکو در خصوص خروج آمریکا از برجام گفت: “من معتقدم که با چنین اقداماتی، واشنگتن عدم مسئولیت خود را نشان داد. غیر ممکن است که کسی نداند حال چه اتفاقی می افتد: اعتماد ها از بین می رود. بی ثباتی توافق های بدست آمده در جهان مشخص می شود. این موضوع، یک پس زمینه بد بر روی مذاکرات با کره شمالی می گذارد.

العالم:   سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد در کنفرانسی مطبوعاتی که روز سه شنبه در مقر سازمان ملل برگزار شد، گفت: « کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل امروز نگرانی خود را در مورد تشدید عملیات نظامی بین ارتش میانمار و گروههای مسلح در ایالت‌های کاچین و شان در شمال این کشور ابراز می کند.»سازمان ملل از دولت میانمار خواست به حق شهروندان خود برای برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز در یانگون احترام بگذارد.

خبرگزاری فارس: امارات و عربستان توافق کردند جزیره معروف «سقطری« در جنوب یمن به مدت پنج سال به عربستان واگذار شود و در مقابل، دولت مورد حمایت عربستان در جنوب منحل و دولتی حامی سیاست‌های ابوظبی کنترل جنوب یمن را در اختیار بگیرد.به گزارش خبرگزاری فارس، عربستان و امارات مدعی‌اند برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی و فراری، به یمن حمله کرده‌اند اما اکنون در چهارمین سال جنگ، خبرها از تقسیم جنوب این کشور میان ریاض و ابوظبی حکایت می‌کند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *