جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

Loading

برجسته شدن تهدیدهای هسته ای کره شمالی در سند رسمی دفاعی کره جنوبی

۱۳۹۳/۱۰/۲۱ | موضوعات

شورا آنلاین - ترجمه: وزارت دفاع ملی جمهوری کره (MND) سند رسمی دفاعی 2014 خود را مورخ ششم ژانویه منتشر کرد. این نخستین سند رسمی دفاعی است که دولت پارک گئون – هیه تدوین کرده است.

مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی واشنگتن در گزارشی در این باره نوشت: جمهوری کره به صورت رسمی تصدیق کرده که کره شمالی کشوری دارای تسلیحات هسته ای است و برای نخستین بار در یک سند رسمی دفاعی از اصطلاح “تسلیحات هسته ای کره شمالی” استفاده می کند و به تداوم برنامه غنی سازی اورانیوم در سطح بالا در این کشور ارجاع می دهد.

این سند حاکی از آن است که کره شمالی از آستانه مینیاتوری سازی کلاهک هسته ای عبور کرده و اعلام می دارد که این کشور ظرفیت فنی “قابل توجهی” برای سوار کردن کلاهک ها بر موشک های بالستیک کسب کرده است.

این سند حکایت از آن دارد که ظرفیت موشک های بالستیک دوربرد کره شمالی اکنون توان تهدید سرزمین ایالات متحده آمریکا را دارد و همچنین تلاش های فزاینده کره شمالی را برای توسعه ظرفیت موشک بالستیک قابل پرتاب از دریا مورد اشاره قرار داده است.

این سند اعلام داشته که کره شمالی 6000 نیرو در بخش جنگ افزار سایبری را تحت فرماندهی دارد که این آمار نسبت به تخمین های پیشین بسیار بیشتر است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *