جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

بیش از 10 هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند

نهادهای دولتی در نوار غزه اعلام کردند که بیش از 10 هزار نفر از مردم غزه زیر آوار مفقود شده‌اند و در سایه عدم وجود امکانات لازم برای نجات آنها جانشان را از دست داده‌اند و با وجود تلاش‌های زیاد امدادگران امکان بیرون آوردن اجساد از زیر آوار وجود ندارد.

استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو

یک رسانه آلمانی در مطلبی به استانداردهای دوگانه آلمان در قبال رهبری روسیه و رژیم صهیونیستی پرداخته و این سوال را مطرح کرد که اگر دیوان بین‌المللی لاهه حکمی ضد اسرائیلی دهد آیا آلمان آن را هم لازم الاجرا می‌داند؟

Loading

حمایت عربستان از مذاکرات کمپ دیوید بین مصر و اسرائیل

۱۳۹۷/۰۳/۱۲ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: اسناد جدید منتشر شده از طرف وزارت خارجه آمریکا برای اولین بار فاش کرد که عربستان سعودی از مذاکرات سازش بین مصر و رژیم اسرائیل درپی جنگ سال ۱۹۷۳ میلادی حمایت کرده است.

 اهمیت این اسناد از آن جهت است که برای اولین بار به طور علنی حمایت عربستان از مذاکرات سازش بین مصر و رژیم اسرائیل را فاش می کند. این امر برعکس موضع اعلام شده در آن زمان بود که کشورهای عربی مصر را در پی امضای یکجانبه توافقنامه کمپ دیوید تحریم کردند.

تلگراف مورخ 10 اوت سال 1978 میلادی از سفارت آمریکا در عربستان به وزارت خارجه آمریکا از نشستی در شهر طائف در غرب عربستان حکایت دارد که بین جان سی ویست سفیر آمریکا در ریاض با سعود الفیصل وزیر خارجه وقت عربستان برگزار شد و الفیصل در آن نشست حمایت کامل خود از دعوت جیمی کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا از انور سادات همتای مصری اش و مناخیم بگین نخست وزیر رژیم اسرائیل برای امضای توافقنامه سازش در کمپ دیوید را ابراز داشت.

براساس این تلگراف، سعود الفیصل به صراحت گفت که احساس می کند موضع عربستان در قبال مذاکرات تحریف شده است.

سعودیها برای جلوگیری از اجرای مذاکرات تلاشی نکرد و سفر فهد بن عبدالعزیز ولیعهد سعودی در آن زمان به قاهره با این هدف صورت نگرفت.

این تلگراف اشاره می کند: سعود الفیصل گفت که “ما (در عربستان) می خواهیم که (مذاکرات) کمپ دیوید موفق شود زیرا موفقیت آن یک موفقیت برای دوستان نزدیک ما یعنی مصر و آمریکا خواهد بود”.

وی افزود: “ما همه تلاش خود را برای کمک خواهیم کرد.”

وزیر خارجه وقت عربستان تصریح کرد که کشورش حمایت خود را علنی خواهد کرد.

” سایرس رابرت ونس” وزیر خارج وقت آمریکا در تلگراف دیگری در مورخ 11 اوت 1978 میلادی به سفارت شوروی در آمریکا از مسکو خواست تا از واشنگتن در تلاش کارتر برای برگزاری نشست سران در کمپ دیوید حمایت کند.

ونس در این تلگراف آورده است: “بعد از تکمیل سفرم به (اسرائیل) و مصر، می خواهم چند کلمه درباره علل دعوت جیمی کارتر رئیس جمهور از همتای خود انور سادات و مناخیم بگین نخست وزیر برای نشست با وی در کمپ دیوید سخن بگویم. معتقدیم که ادامه تلاش ها برای دنبال کردن دستاورد ناشی از سفر انور السادات به (اسرائیل) در سال گذشته (19 نوامبر 1977) ادامه یابد”.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *