جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است

دفتر پاسخگویی دولت آمریکا در گزارشی جدید اعلام کرد، عملیات نظامی در سرتاسر جهان که توسط جورج بوش پسر تحت عنوان «جنگ جهانی علیه ترور» به مدت دو دهه پس از حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، به کاهش آمادگی نظامی ایالات متحده منجر شده است.

نیوزیلند: نگران حضور چین در اقیانوسیه هستیم

تهران- ایرنا- وزیر خارجه نیوزیلند جمعه گفت که تلاش چین برای افزایش حضور امنیتی در جزایر منطقه اقیانوسیه نگران کننده است و ممکن است به بی‌ثباتی یا تضعیف امنیت منطقه‌ای منجر شود.

انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟

در حالی اعتراض دانشجویان در امریکا وارد سومین هفته خود شده که خشونت‌ها علیه دانشجویان شدت گرفته است. اما معترضان چه کسانی هستند و چه انگیزه‌ای دارند و چه خواسته‌هایی را دنبال می‌کنند؟ گزارش خبرآنلاین را بخوانید.

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

شورای روابط اسلامی – آمریکایی خطاب به بایدن: کمک به نسل کشی در غزه را متوقف کنید

تهران- ایرنا- شورای روابط اسلامی-آمریکایی از اظهارات جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا درباره اعتراضات حامیان فلسطین انتقاد کرده و خواستار قطع کمک به نسل‌کشی مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی شد.

گورهای جمعی، مکان‌هایی که ابعاد نقض حقوق شهدای غزه را افشا می‌کند

با کشف تعداد بیشتری از گورهای جمعی در نقاط مختلف نوار غزه و بیرون آوردن پیکرهایی بدون سر، دست، پوست و یا با دست و پاهای بسته و نیز اجسادی که هنوز سرم و وسایل پزشکی به آنها وصل هستند، اجساد کودکان و اجسادی که به شدت متلاشی شده‌اند، ابعاد دیگری از جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی در حملاتش به نوار غزه نمایان شده و مسوولان مختلف آغاز تحقیقاتی بین‌المللی و مستقل درباره این گورها را خواستار شده‌اند.

Loading
نتایج یک نظرسنجی نشان داد

تشدید ناامنی نتیجه فرمان جدید ترامپ

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: تنها کمتر از یک سوم از مردم آمریکا معتقدند طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کشورشان در ممنوع کردن ورود اتباع کشورهای ایران، سوریه، عراق، یمن، سومالی، لیبی و سودان به خاک آمریکا به امنیت بیشتر منجر می‌شود.

طبق نتایج‌ تازه‌ترین نظرسنجی «رویترز/ایپسوس» که روز سه‌شنبه (دیروز) منتشر شد، تنها کمتر از یک سوم از مردم آمریکا معتقدند طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کشورشان در ممنوع کردن ورود اتباع کشورهای ایران، سوریه، عراق، یمن، سومالی، لیبی و سودان به خاک آمریکا به امنیت بیشتر منجر می‌شود.

رئیس‌جمهور جدید آمریکا هفته گذشته با امضای یک فرمان اجرایی، به بهانه محافظت از شهروندان آمریکا، ورود شهروندان کشورهای مذکور به خاک آمریکا را محدود کرد.

این نظرسنجی که در روزهای 30 و 31 ژانویه صورت گرفته است، نشان می‌دهد که یک نفر از هر دو آمریکا از این ممنوعیت حمایت می‌کنند.

این طرح پذیرش تمامی پناهجویان را به مدت 120 روز به حالت تعلیق درمی‌آورد.

ترامپ بعد از امضای این فرمان اجرایی روز جمعه در بیانیه ای گفت: «این ممنوعیت ربطی به مذهب (اتباع ممنوع شده از کشورهای مسلمان هستند) ندارد. به تروریسم مربوط می‌شود و قرار است کشور را امن نگه داریم».

در نظرسنجی رویترز، 31 درصد از شرکت‌کنندگان اعلام کردند که با اعمال این ممنوعیت احساس امنیت بیشتر می‌کنند و 26 درصد اعلام کردند که این ممنوعیت، امنیت آنها را کاهش داده است و 33 درصد نیز اعلام کردند فرقی در اوضاع ایمنی آنها به وجود نمی‌آید و باقی نیز اعلام کردند که نظری در اینباره ندارند.

برخی از نمایندگان جمهوری‌خواهان کنگره از این فرمان اجرایی ترامپ انتقاد کردند و گفتند که این اقدام می‌تواند نتیجه معکوس و منفی به همراه داشته باشد زیرا به سازمانهای تروریستی پیام جدیدی برای نیروگیری می‌دهد.

سناتور «جان مک‌کین» از ایالت آریزونا و «لیندسی گراهام» از ایالت کارولینای جنوبی در بیانیه مشترکی اعلام کردند: «این فرمان اجرایی به صورت آگاهانه یا غیرآگاهانه این سیگنال را ارسال می‌کند که آمریکا خواستار ورود مسلمانان به کشور ما نیست».

نظرسنجی رویترز/ایپسوس همچنین به این نتیجه رسید که 49 درصد از مردم آمریکا با این فرمان اجرایی موافق هستند و 41 درصد مخالفند.

53 درصد از دموکرات‌ها اعلام کردند که به شدت با این فرمان اجرایی ترامپ مخالف هستند و 51 درصد از جمهوری‌خواهان به شدت با آن موافق بودند.

دموکرات‌ها سه برابر بیش از جمهوری خواهان اعلام کردند که آمریکا می‌بایست به پذیرش مهاجران و آوارگان ادامه دهد و جمهوری‌خواهان سه برابر دموکرات‌ها موافق بودند که ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا برای جلوگیری از تروریسم ضروری است.

ترامپ پیش از این تمایل بیشتری به مسیحیان در مقابل مسلمانان نشان داده بود و در این نظرسنجی مشخص شد که اکثر آمریکایی‌ها معتقدند که آمریکا نباید پناهجویان مسیحی را به پناهجویان مسلمان ترجیح دهد.

طبق این نظرسنجی حدود 56 درصد از شرکت‌کنندگان از جمله 72 درصد دموکرات‌ها و 45 درصد از جمهوری‌خواهان مخالف این مسئله بودند که آمریکا می‌بایست پناهجویان مسیحی را مورد استقبال قرار دهند و پناهجویان مسلمان را مورد استقبال قرار ندهد.

نظرسنجی رویترز/ایپسوس به صورت آنلاین و به زبان انگلیسی و در سراسر 50 ایالت آمریکا انجام گرفت. این نظرسنجی، پاسخ‌های یکهزار و 201 نفر از جمله 453 دموکرات و 478 جمهوری‌خواه را جمع‌آوری کرد.

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *