جدیدترین مطالب

استعفا دردسر تازه رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی این روز‌ها با دومینوی برکناری و استعفا‌های بی شماری مواجه است آن هم در بین نظامیان عالی رتبه که این رژیم را با چالشی جدید مواجه ساخته است.

افزایش شهدای غزه به ۳۴۳۰۵ نفر

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد، تعداد شهدای غزه از هفت اکتبر تاکنون را ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر و تعداد زخمی‌ها را ۷۷ هزار و ۲۹۳ اعلام کرد.

Loading

أحدث المقالات

در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا

نیویورک – ایرنا- در پی همکاری رئیس دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا با پلیس برای سرکوب دانشجویان حامی غزه و مخالف اسرائیل، به دلیل ورود نیروهای امنیتی و پلیس به دانشگاه و بازداشت گسترده دانشجویان، درخواست ها و فشارها برای برکناری رئیس مصری الاصل این دانشگاه بالا گرفته است.

در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا

نیویورک – ایرنا- در پی همکاری رئیس دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا با پلیس برای سرکوب دانشجویان حامی غزه و مخالف اسرائیل، به دلیل ورود نیروهای امنیتی و پلیس به دانشگاه و بازداشت گسترده دانشجویان، درخواست ها و فشارها برای برکناری رئیس مصری الاصل این دانشگاه بالا گرفته است.

دُم خروسی که از مجلس نمایندگان آمریکا بیرون زد!

«مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی لایحه اعطای کمک های مالی و نظامی از سوی آمریکا به رژیم اشغالگر قدس به ارزش ۲۶ میلیارد دلار را تصویب کرده است. به این ترتیب به نظر می رسد صهیونیست ها در رابطه با اقدامات و کنش های تروریستی و غیرقانونی خود، یک چک سفید امضای تمام عیار را از دولت آمریکا و سازوکاهای حکمرانی آن دریافت کرده اند »

سفر هیات مصری به فلسطین اشغالی

تهران- ایرنا- رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که یک هیات مصری امروز (جمعه) برای گفت وگو درباره مذاکرات مبادله اسرا وارد فلسطین اشغالی می‌شود.

درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید

وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر به چین که به دنبال حل‌وفصل مسائلی است که می‌تواند روابط تازه بهبود یافته این دو کشور را به خطر بیندازد، امروز – پنجشنبه – از چین خواست تا «رفتار عادلانه‌ای» در برابر شرکت‌های آمریکایی در پیش بگیرد.

Loading
نتایج یک نظرسنجی نشان داد

تشدید ناامنی نتیجه فرمان جدید ترامپ

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: تنها کمتر از یک سوم از مردم آمریکا معتقدند طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کشورشان در ممنوع کردن ورود اتباع کشورهای ایران، سوریه، عراق، یمن، سومالی، لیبی و سودان به خاک آمریکا به امنیت بیشتر منجر می‌شود.

طبق نتایج‌ تازه‌ترین نظرسنجی «رویترز/ایپسوس» که روز سه‌شنبه (دیروز) منتشر شد، تنها کمتر از یک سوم از مردم آمریکا معتقدند طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کشورشان در ممنوع کردن ورود اتباع کشورهای ایران، سوریه، عراق، یمن، سومالی، لیبی و سودان به خاک آمریکا به امنیت بیشتر منجر می‌شود.

رئیس‌جمهور جدید آمریکا هفته گذشته با امضای یک فرمان اجرایی، به بهانه محافظت از شهروندان آمریکا، ورود شهروندان کشورهای مذکور به خاک آمریکا را محدود کرد.

این نظرسنجی که در روزهای 30 و 31 ژانویه صورت گرفته است، نشان می‌دهد که یک نفر از هر دو آمریکا از این ممنوعیت حمایت می‌کنند.

این طرح پذیرش تمامی پناهجویان را به مدت 120 روز به حالت تعلیق درمی‌آورد.

ترامپ بعد از امضای این فرمان اجرایی روز جمعه در بیانیه ای گفت: «این ممنوعیت ربطی به مذهب (اتباع ممنوع شده از کشورهای مسلمان هستند) ندارد. به تروریسم مربوط می‌شود و قرار است کشور را امن نگه داریم».

در نظرسنجی رویترز، 31 درصد از شرکت‌کنندگان اعلام کردند که با اعمال این ممنوعیت احساس امنیت بیشتر می‌کنند و 26 درصد اعلام کردند که این ممنوعیت، امنیت آنها را کاهش داده است و 33 درصد نیز اعلام کردند فرقی در اوضاع ایمنی آنها به وجود نمی‌آید و باقی نیز اعلام کردند که نظری در اینباره ندارند.

برخی از نمایندگان جمهوری‌خواهان کنگره از این فرمان اجرایی ترامپ انتقاد کردند و گفتند که این اقدام می‌تواند نتیجه معکوس و منفی به همراه داشته باشد زیرا به سازمانهای تروریستی پیام جدیدی برای نیروگیری می‌دهد.

سناتور «جان مک‌کین» از ایالت آریزونا و «لیندسی گراهام» از ایالت کارولینای جنوبی در بیانیه مشترکی اعلام کردند: «این فرمان اجرایی به صورت آگاهانه یا غیرآگاهانه این سیگنال را ارسال می‌کند که آمریکا خواستار ورود مسلمانان به کشور ما نیست».

نظرسنجی رویترز/ایپسوس همچنین به این نتیجه رسید که 49 درصد از مردم آمریکا با این فرمان اجرایی موافق هستند و 41 درصد مخالفند.

53 درصد از دموکرات‌ها اعلام کردند که به شدت با این فرمان اجرایی ترامپ مخالف هستند و 51 درصد از جمهوری‌خواهان به شدت با آن موافق بودند.

دموکرات‌ها سه برابر بیش از جمهوری خواهان اعلام کردند که آمریکا می‌بایست به پذیرش مهاجران و آوارگان ادامه دهد و جمهوری‌خواهان سه برابر دموکرات‌ها موافق بودند که ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا برای جلوگیری از تروریسم ضروری است.

ترامپ پیش از این تمایل بیشتری به مسیحیان در مقابل مسلمانان نشان داده بود و در این نظرسنجی مشخص شد که اکثر آمریکایی‌ها معتقدند که آمریکا نباید پناهجویان مسیحی را به پناهجویان مسلمان ترجیح دهد.

طبق این نظرسنجی حدود 56 درصد از شرکت‌کنندگان از جمله 72 درصد دموکرات‌ها و 45 درصد از جمهوری‌خواهان مخالف این مسئله بودند که آمریکا می‌بایست پناهجویان مسیحی را مورد استقبال قرار دهند و پناهجویان مسلمان را مورد استقبال قرار ندهد.

نظرسنجی رویترز/ایپسوس به صورت آنلاین و به زبان انگلیسی و در سراسر 50 ایالت آمریکا انجام گرفت. این نظرسنجی، پاسخ‌های یکهزار و 201 نفر از جمله 453 دموکرات و 478 جمهوری‌خواه را جمع‌آوری کرد.

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *