جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

کاخ سفید: خواستار انجام‌ تحقیقات درخصوص گورهای دسته‌جمعی غزه هستیم

جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز پنج‌شنبه به خبرنگاران گفت که واشنگتن خواستار انجام تحقیقاتی در رابطه گور‌های دسته‌جمعی گزارش شده در نوار غزه است. وی در ادامه با اشاره به اینکه واشنگتن به تعامل با اسرائیل در این رابطه ادامه می‌دهد، عنوان کرد: ما خواستار دریافت اطلاعات بیشتری در این زمینه هستیم.

مسکو: در صورت وقوع درگیری بین روسیه و ناتو، سلاح‌های اتمی آمریکا در لهستان بلافاصله نابود خواهند شد

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه هشدار داد که چنانچه تسلیحات اتمی آمریکا در لهستان مستقر شود، در صورت وقوع یک درگیری مستقیم فرضی بین روسیه و ناتو، این سلاح‌های اتمی بلافاصله نابود خواهند شد.

مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد. او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.» 

پولیتیکو: ایالات متحده کمک تسلیحاتی ۶ میلیارد دلاری به اوکراین ارسال خواهد کرد

نشریه «پولیتیکو» روز پنجشنبه ششم اردیبهشت، به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده کمک تسلیحاتی جدید به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار را اعلام خواهد کرد. این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، گفت که انتظار می‌رود این بسته نظامی که احتمالا روز جمعه هفتم اردیبهشت، منتشر می‌شود، شامل خودرو‌های تاکتیکی، سامانه‌های دفاع هوایی «پاتریوت»، مهمات توپخانه، پهپادها، سلاح‌های ضد پهپاد و موشک‌های هوا به هوا باشد.

آمریکا ساخت اسکله کمک‌رسانی به غزه را آغاز کرد

آسوشیتدپرس بر اساس عکس‌های ماهواره‌ای از ساخت‌ یک اسکله بزرگ در سواحل غزه خبر داد. آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که به‌زودی ساخت یک اسکله در سواحل غزه را برای ارسال کمک‌های ضروری به ساکنان این باریکه آغاز خواهد کرد.

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد. دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفتگو‌های غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از وزرای دولت اوکراین به ظن «فساد مالی» دستگیر شد

دادستانان در اوکراین روز جمعه اعلام کردند که میکولا سولسکی، وزیر کشاورزی این کشور به ظن «فساد مالی» در بازداشت به سر می‌برد. دستگیری این عضو دولت ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در چهارچوب تحقیق در یک پرونده فساد مالی چند میلیون دلاری صورت گرفت.

دبیرکل ناتو: هنوز برای پیروزی اوکراین و شکست روسیه دیر نشده است

ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل (۶ اردیبهشت) گفت مادامی که متحدان پیمان آتلانتیک شمالی به وعده‌های خود مبنی بر تحویل تسلیحات بیشتر به کی‌یف عمل کنند، برای «پیروز شدن اوکراین» بر روسیه دیر نیست. وی در جریان یک سخنرانی در برلین گفت: «در ماه‌های اخیر متحدان ناتو نتوانسته‌اند حمایتی را که ما قول آن را داده بودیم ارائه کنند. اما هنوز برای پیروزی اوکراین دیر نیست، زیرا حمایت‌های بیشتری در راه است.»

Loading
اندیشکده آمریکایی دفاع از دموکراسی‌ها:

افزایش تحریم ها با هدف تشدید فشارها

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: اندیشکده دست راستی دفاع از دموکراسی‌ها به دولت آمریکا توصیه کرده به بهانه‌هایی چون «نقض حقوق بشر» و «حمایت از تروریسم» فشارها بر ایران را افزایش دهد.

«زوی کان» تحلیلگر اندیشکده دست راستی «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» در یادداشتی در نشریه آمریکایی «هیل» نوشته است که واشنگتن باید فشارها بر ایران را افزایش دهد.

در بخشی از این یادداشت آمده است: «دولت آمریکا در ماه‌های آینده باید تحریم‌ها را بر دیگر ناقضان حقوق بشر در ایران بیشتر  کرده، کمک‌های مالی قابل توجهی به سازمان‌های حامی حقوق بشر در ایران ارائه کرده و با مخالفان دولت ایران نیز به طور علنی ملاقات نماید.»

تحلیلگر این اندیشکده نزدیک به تل‌آویو، افزود: «این باید بانک‌ها و شرکت‌های بین‌المللی را به واسطه خطر داد و ستد با ایران و زیر سئوال رفتن اعتبارشان به خاطر همکاری با حکومتی مذهبی، محتاط کند.»

کان با متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر، نوشته است که باید از این دو بهانه برای منزوی کردن ایران در سازمان‌های بین‌المللی تلاش کرد.

این نشریه در خاتمه عنوان نوشت: «برخلاف سکوت «باراک اوباما» ریس جمهور سابق آمریکا در برخورد با اعتراض‌های ضد دولتی سال 2009 در ایران، دونالد ترامپ باید از موقعیت خود برای اعتراض به نقض حقوق بشر ایران، استفاده کند.»

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *