جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران

سرپرست سفارت افغانستان در تهران در دیدار با عبدالکبیر معاون سیاسی نخست‌وزیر افغانستان گفت که توزیع گذرنامه برای دانشجویان افغان در ایران از سرگرفته می شود.

آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد

یک شخصیت مقاومتی برجسته فلسطینی با اشاره به اینکه جنبش عظیم دانشجویی در آمریکا و جهان علیه رژیم صهیونیستی تحولی بزرگ در مسیر نابودی صهیونیسم است به چند حقیقت بزرگی که جنگ غزه برای جهانیان آشکار نمود اشاره کرد.

Loading

اختلاف میان کشورهای اسلامی؛ سیاست همیشگی آمریکا

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به مناسبات سیاسی و نظامی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با آمریکا گفت: سیاست آمریکا ساخت همیشگی دو قطبی تنش بین کشورهای اسلامی است.

موضوع تجارت امنیت از جمله موضوعاتی است که در چند دهه گذشته مورد توجه روسای کاخ سفید قرار گرفته است و البته عایدات اینگونه توافقات برای آمریکا کمک به ایجاد شغل در داخل خاک ایالات متحده با پول مردم عربستان است و حرکت پادشاهی آل سعود در این زمینه صرفا در جهت هدر دادن منابع مالی این کشور اسلامی است و سیاست آمریکا همیشه ساخت دو قطبی تنش بین کشورهای اسلامی است.

 سردار سرلشکر پاسدار  صفوی ، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در حاشیه کلاس  مقطع کارشناسی ارشد یکی از دانشگاه های کشور با اشاره به مناسبات سیاسی و نظامی  کشورهای عربی حوزه خلیج فارس  با  ایالات متحده آمریکا گفت: برتری نظامی محصول فکر و فرآیندهای داخلی نیروهای مسلح  در جهت افزایش توان  نظامی و امنیتی هر  کشوری  است  و  بدون درک صحیح از امنیت و داشتن استراژی مناسب ، تسلیحات  نظامی صرفا در جهت نا امنی و بروز تنش و درگیری بکار گرفته خواهد شد.
صفوی با اشاره به بی سابقه بودن امضاء بسته تسلیحاتی بین آمریکا و عربستان گفت: حجم تسلیحات خریداری شده توسط کشورهای عربی خصوصا عربستان در سطح نا متعارفی بوده و امضای بستۀ تسلیحاتی 110 میلیارد دلاری بین امریکا و عربستان و توافقات تسلیحاتی آتی نه تنها کمکی به امنیت منطقه جنوب غرب آسیا نمی کند ، بلکه در جهت نا امن سازی  منطقه و ایجاد تنش در این منطقه که  قلب انرژی جهان است  مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی  افزود: پیش از انقلاب دیکتاتور ایران،  شاه از هم پیمان خود یعنی آمریکا  خریدهای میلیاردی سلاح و تجهیزات داشت  و صدام با حمایت تسلیحاتی و نظامی آمریکا به ایران حمله کرد ، سرنوشت این دو دیکتاتور باید درس عبرتی برای برخی باشد  و آنچه مسلم است تاریخ در زمان ها و مکان های مختلف  تکرار خواهد شد، امیدوار هستیم سلاح هایی که به این کشورهای عربی  فروخته می شود ، مانند سلاح هایی که در زمان شاه ، به ایران فروخته شد ، روز ی دست ملت های عربی منطقه بیافتد و علیه آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی بکار گرفته شود.
 دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به سیاست‌ها و تناقضات گفتاری رئیس جمهور ایالات متحده پیش از انتخاب و پس از روی کار آمدن به عنوان رئیس جمهور گفت: گفتار و رفتار رئیس جمهور ایالات متحده  و رفتار انتخاباتی وی در  برابر عربستان سعودی پیش از انتخابات  تناقضات آشکاری با عملکرد وی  پس از انتخاب دارد . واقعیت آن است که روسای فعلی و پیشین کاخ سفید به درستی به این موضوع آگاه هستند که  منشاء  افراط گرایی در منطقه  کجااست ، لیکن سیاست ها و انگیزه های مالی باعث تغییر جهت در مواضع و گفتار رئیس جمهور فعلی آمریکا شده است و در حقیقت سود سرشار ایالات متحده در رواج  نا امنی و ایجاد تنش بین کشورهای اسلامی در منطقه است.
وی افزود:موضوع تجارت امنیت از جمله موضوعاتی است که در چند دهه گذشته مورد توجه روسای کاخ سفید قرار گرفته است و البته عایدات اینگونه توافقات برای آمریکا  کمک به ایجاد شغل در داخل خاک ایالات متحده با پول مردم عربستان  است و حرکت  پادشاهی آل سعود در این  زمینه   صرفا  در جهت هدر دادن منابع مالی این کشور اسلامی است و سیاست آمریکا  همیشه ساخت دو قطبی تنش  بین کشورهای اسلامی بوده است.
مشاور عالی مقام معظم رهبری تاکید کرد:جمهوری اسلامی ایران همیشه اعلام کرده است که سیاست اصولی ما بر مبنای احترام متقابل و نیز احترام به استقلال سیاسی کشورها و حفظ تمامیت ارضی آنها است و در این زمینه  از هیچ تلاش و کوششی فرو گذار نمی کنیم.
این استاد دانشگاه افزود:معرفی چهره خشن و افراطی از اسلام و حمایت از تفکر افراطی ،تلاش دشمنان در به انزوا کشیدن اسلام است  که متاسفانه توسط برخی از کشورهای اسلامی  خواسته و یا ناخواسته به آن دامن زده می شود، این در حالی است که این سیاست در جهت منافع مشترک دشمنان اسلام  تعریف و تفسیر می گردد و واضح است که در این بین دشمن مشترک همه مسلمانان اسرائیل و سیاست های صهیونیسم بین الملل و حامی اصلی آن یعنی آمریکا است.

صفوی ادامه داد: تا مین امنیت در منطقه صرفا با مشارکت همه کشورهای اسلامی و منطقه  و بهره گیری از  ظرفیت های یکدیگر ، خصوصا پتانسیل  همکاری های منطقه ای میسر می شود و موضوع تروریسم مادامی که کشورها به درک و جمعبندی مشترک در موضوعات مورد مناقشه  نرسند همچنان لاینحل باقی خواهد ماند و کشورها صرفا از طریق گفتگوی مستقیم  می توانند به فهم مشترک در مورد مسائل برسند.
 

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری  خاطر نشان کرد:حل اساسی مشکل تروریست ها در منطقه از طریق قطع منابع مالی و انسانی و تسلیحاتی و  قطع  کمک اطلاعاتی  قدرت های فرا منطقه ای  به تروریست ها و البته با مشارکت کشورهای منطقه میسر می باشد اما متاسفانه در این مسیر صرفا شاهد بازی  برخی از کشورهای عربی در زمین ایالات  متحده  هستیم .

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *