جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

اعتراض دانشجویان حامی فلسطین به دانشگاه «سوربن» رسید

تهران-ایرنا- معترضان خشمگین از جنگ غزه امروز (دوشنبه) به دانشگاه «سوربن» پاریس رفتند و در حالی که برخی از دانشجویان در حیاط این دانشگاه چادر برپا کرده بودند، شعار «فلسطین آزاد» را در ورودی این دانشگاه سر دادند.

بانوی ایرانی و پُل ترجمه و هنر بین تهران و مسکو

مسکو- ایرنا- شبکه‌ تلویزیونی بریکس در گفت‌وگویی با فرزانه شفیعی مترجم ایرانی ساکن مسکو به بیان نقش ترجمه آثار ادبی و زبان هنر در توسعه مناسبات فرهنگی تهران – مسکو پرداخته است.

بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأیید کرد انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد. وی که در ریاض به سر می‌برد، اعلام کرد: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین، تقسیم زمین است.

شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود

تهران- ایرنا- با امضای تفاهم‌نامه همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) شبکه خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور برای حمایت از نیازمندان ایجاد می‌شود. 

Loading
15بهمن ماه 1397

رسانه ها؛ ادامه دخالت های اروپایی ها در امور داخلی ونزوئلاو…

۱۳۹۷/۱۱/۱۵ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: اقدام پنج کشور اروپایی در به رسمیت شناختن رهبر مخالفان ونزوئلا ، مخالفت ایتالیا با بیانیه اروپا در به رسمیت شناختن گوایدو، اظهارات ترامپ درباره مداخله نظامی در ونزوئلا و واکنش روسیه ، شرکت طالبان در گفتگوهای صلح مسکو، افزایش همکاری های کشورهای بالکان با ناتو، برگزاری نشست سران روسیه،ایران و ترکیه در اواخر بهمن ماه، واکنش رئیس‌جمهور عراق به اظهارات ترامپ ،تاکید آلمان و فرانسه بر حفظ پیمان موشک‎های هسته ای میان‎برد، احداث دیوار فلزی اسرائیل در مرز با غزه و تصمیم مکرون برای برگزاری همه پرسی ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

دویچه وله: کشورهای بریتانیا، فرانسه، سوئد، دانمارک و اسپانیا گوایدو را به عنوان رییس جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت شناختند. شماری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای رئیس جمهوری ونزوئلا اولتیماتوم برگزاری انتخابات تعیین کرده بودند.پس از بی‌اعتنایی نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا به ضرب‌الاجل اتحادیه اروپا، نخستین واکنش‌های پیش‌بینی‌شده پدیدار شدند. اسپانیا، فرانسه، سوئد، دانمارک و بریتانیا اعلام کردند که خوان گوایدو، رئیس پارلمان و رهبر اپوزیسیون ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهوری موقت این کشور به رسمیت می‌شناسند.

خبرگزاری فارس: یک منبع خبری روسی نوشت که ایتالیا در نشست اخیر بخارست بیانیه اتحادیه اروپا در حمایت از ریاست‌جمهوری موقت رهبر مخالفان ونزوئلا را وتو کرده است.به گزارش خبرگزاری فارس، اسپوتنیک امروز دوشنبه نوشت که طبق اطلاعاتی که به دست آورده است، ایتالیا بیانیه اتحادیه اروپا مبنی بر به رسمیت شناختن «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا به عنوان رئیس‌جمهور موقت این کشور را وتو کرده است.

یورونیوز:  دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا می گوید مداخله نظامی کشورش در ونزوئلا یک «گزینه» است.آمریکا، کانادا و چند کشور آمریکای لاتین، خوان گوایدو، رهبر مخالفان دولت ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهوری این کشور به رسمیت شناخته اند. خوان گوایدو روز ۲۳ ژانویه (سوم بهمن) در گردهمایی مخالفان نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا خود را رئیس جمهوری موقت کشورش اعلام کرد.

العالم:  «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره احتمال مداخله نظامی در این کشور، تضعیف همه بنیادها و اساس قوانین بین‌المللی است.وزیر خارجه روسیه همچنین اعلام کرد که مسکو در موضوع ونزوئلا از قوانین بین‌المللی دفاع و همچنین از طرح پیشنهادی مکزیک و پاراگوئه برای حل بحران در ونزوئلا حمایت می‌کند.وزیر خارجه روسیه تاکید کرد، مواضع اتحادیه اروپا علیه دولت ونزوئلا و اقداماتی از قبیل تعیین ضرب‌الاجل، ادعاهای این اتحادیه درباره آمادگی‌اش برای میانجیگری درباره ونزوئلا را زیر سوال می‌برد.

خبرگزاری صداو سیما: طالبان می گوید در مذاکرات صلح در روسیه در صورتی که بدون حضور مقامات دولت افغانستان باشد، شرکت خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  طالبان می گویند در گفتگوهای “بین افغان ها” با مقامات برجسته افغان از جمله حامد کرزی، رئیس جمهور سابق و بزرگان قبایل، در صورتی که بدون حضور مقامات دولت کابل باشد، شرکت خواهد کرد.

خبرگزاری مهر:  کشورهای بالکان اجازه استفاده از حریم هوایی خود را به ناتو دادند.به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت دفاع کشورهای حوزه بالکان در خصوص ورود هواپیماهای ناتو به حریم هوایی کشورهای خود به توافق دست پیدا کردند. بر اساس اعلام منابع خبری این توافق فصل تازه ای میان کشورهای بالکان و ناتو ایجاد می کند.

خبرگزاری تسنیم:  سخنگوی رسمی کرملین تأیید کرد که نشست آتی رؤسای جمهوری روسیه، ایران و ترکیه درباره حل‌وفصل اوضاع سوریه در تاریخ ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن ماه) در بندر سوچی برگزار خواهد شد. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، “دیمیتری پسکوف” سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه تأیید کرد که نشست سه‌جانبه رؤسای جمهوری روسیه، ایران و ترکیه درباره سوریه در تاریخ 14فوریه (25بهمن ماه) در بندر سوچی برگزار خواهد شد. به‌گفته وی، در همان روز “ولادیمیر پوتین” و “رجب طیب اردوغان” مذاکرات دوجانبه‌ای نیز با یکدیگر خواهند داشت.

الکوثرفارسی:  رئیس جمهور عراق به سخنان همتای آمریکایی درباره ماندن نظامیان این کشور در خاک عراق با هدف مراقب بودن ایران، واکنشی جدی نشان داد. به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  «برهم صالح» رئیس جمهور عراق، امروز دوشنبه به سخنان همتای آمریکایی خود واکنش نشان داد که گفته بود، نظامیان آمریکایی در عراق می‌مانند تا حواسشان به ایران باشد. برهم صالح گفت: (دونالد) ترامپ از عراق اجازه‌ای نگرفته که نیروهای آمریکایی در خاک این کشور مراقب ایران باشند.

رادیو چین: آلمان و فرانسه در پی اعلام تعلیق پیمان منع موشک‎های هسته ای میان‎برد (آی ان اف) و آغاز فرایند خروج از این پیمان از سوی آمریکا، خواستار گفت‎‏وگو لازم برای حفظ این پیمان شدند و این در حالی است که ناتو حمایت خود از خروج آمریکا از این پیمان را اعلام کرده است.وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‎ای ضمن ابراز تاسف از آغاز فرایند خروج آمریکا از پیمان موشک‎های هسته‎ای میان‎برد خواستار حفظ پیمان‎های موجود در رابطه با تسلیحات متعارف و هسته‎ای شد و اعلام کرد در این فرایند شش ماهه، فرانسه هماهنگی‎های لازم را برای تشویق متحدان خود در ناتو به انجام گفتگوهای عمیق با روسیه انجام خواهد داد.

آناتولی ترکیه: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در جلسه هیئت دولت کشورش از احداث دیوار فلزی به طول 65 کیلومتر در مرز با غزه خبر داد. بر اساس گزارش روزنامه محلی «هایوم» هدف از احداث این دیوار ممانعت از نفوذ فلسطینی‌ها به اسرائیل عنوان شده است.نتانیاهو در این جلسه فلسطینی‌ها را تهدید کرد که در صورت برهم زدن ثبات، دولتش در اقدام علیه آنها تعلل نخواهد کرد.

پارس تودی : رئیس جمهوری فرانسه، برای پایان دادن به بحران جلیقه زردها تصمیم به برگزاری همه پرسی گرفته است.به گزارش پارس تودی به نقل از روزنامه لونوول ابسرواتور، «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه تصمیم گرفته است برای خروج از بحران جلیقه زردها همه پرسی برگزار کند؛ اما افشای این تصمیم، انتقاد مخالفان را به دنبال داشته است. همچنین روزنامه «لوژورنال دو دویمانش» با استناد به اطلاعات محرمانه ای که در اختیار دارد، گزارش داد؛ امانوئل مکرون تصمیم گرفته که این همه پرسی را در 26 ماه مه، همزمان با انتخابات اروپایی برگزار کند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *