جدیدترین مطالب

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

چشم‌انداز روابط اقلیم کردستان با بغداد

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل عراق گفت: با نزدیک شدن ترکیه به دولت مرکزی عراق، اقلیم کردستان در آینده از بسیاری از ادعاهایی که درباره خودمختاری این منطقه داشته است، فاصله خواهد گرفت و بیشتر به دولت مرکزی وابسته می‌شود.

Loading

أحدث المقالات

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران – مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست

تهران- ایرنا- «ولودمیر اولنیک» نماینده پیشین پارلمان اوکراین، کمبود سرباز را مهمترین چالش پیش‌روی کشورش در مسیر جنگ با روسیه دانست و گفت که ارائه مهمات به کی‌یف از سوی غرب نمی‌تواند این وضعیت را جبران کند.

دانشگاه ایلینوی دانشجویان را به بازداشت و تعلیق تهدید کرد

تهران-ایرنا- با ادامه اعتراضات دانشجویی در آمریکا، دانشگاه ایلینوی دانشجویان را تهدید کرد که اگر از چادر زدن [در محوزه دانشگاه] با هدف حمایت از فلسطین  و مخالفت با رژیم صهیونیستی دست بر ندارند، با بازداشت و تعلیق مواجه خواهند شد.

برگزاری همایشی درباره ابن‌سینا در ایرلند

لندن – ایرنا – همزمان با چهلمین سال افتتاح سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایرلند، همایشی به منظور معرفی مشترکات فرهنگی، ادبی و تاریخی دو کشور، با محوریت ابن‌سینا دانشمند بلند آوازه و برجسته ایرانی در دوبلین برگزار شد.

Loading

سخنرانی دکتر خرازی در مرکز تحقیقات و اسناد حزب الله لبنان

۱۳۹۴/۱۲/۲۷ | خبرهای شورا

شورا آنلاین: نشست هم اندیشی دکتر کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران با تعدادی از صاحب نظران و کارشناسان لبنانی برگزار و در آن بر رفع موانع گسترش روابط ایران و جهان عرب و تعامل راهبردی با توجه به تحولات شتابان در منطقه تاکید شد.

به گزارش ایرنا، در این نشست که به میزبانی مرکز مشورتی مطالعات و اسناد به ریاست عبدالحلیم فضل الله  دربیروت برگزار شد، علاوه برهیات همراه دکتر خرازی، محمد فتحعلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان و معن بشور، زیاد الحافظ، کمال خلف، حسام مطر و ولید شراره و جمع دیگری از صاحب نظران و کارشناسان لبنانی در امور سیاسی – راهبردی و مطالعات منطقه ای و امور ایران شرکت کردند.

محمد باقر خرمشاد، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی، عبدالرضا فرجی راد، استاد دانشگاه و محمد ایرانی، مدیرکل خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت خارجه، دکتر خرازی را که صبح چهارشنبه وارد بیروت شد، در این سفر همراهی می کنند.

صاحب نظران لبنانی در این نشست صمیمانه، به طور صریح همه نقطه نظرات خود را درباره تحولات منطقه از جمله سوریه و یمن و عراق، اوضاع لبنان، جایگاه و نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه، آینده منطقه، توافق هسته‌ای و نقش آن در جایگاه ایران و روابط آن با کشورهای منطقه و جهان، جایگاه مقاومت و تاثیر گذاری آن را مطرح کردند.

کارشناسان لبنانی برضرورت رفع موانع گسترش و تقویت روابط سه بلوک و جناح اصلی در منطقه یعنی جمهوری اسلامی ایران – جهان عرب و ترکیه تاکید کردند.

دکتر خرازی نیز در این نشست به سئوالات صاحب نظران لبنانی درباره مسائل منطقه و روابط ایران و جهان عرب پاسخ گفت و تاکید کرد: تحولات در منطقه به خصوص بعد از بیداری اسلامی وسیع – سریع و شتابان است و باید راهبردی موثر برای تعامل با آن تنظیم کرد.

وی اظهارداشت : کسانی که این تحولات را به نفع خود ندیدند تلاش کردند که این تحولات را منحرف کنند و پیامدهای آن را از جمله در تجاوز علیه یمن و حمایت همه جانبه از تروریست های تکفیری در سوریه مشاهده می کنیم.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران با تاکید به ضرورت حمایت از ملت و مقاومت فلسطین در رویاروئی با دشمن صهیونیستی – تصریح کرد: حزب الله لبنان را که به دلیل مبارزه با صهیونیست ها و کسب پیروزی های بزرگ در نبرد با دشمن صهیونیستی و تروریسم تکفیری مایه مباهات و افتحار جهان اسلام است، سازمان تروریستی خواندند، در حالی که می دانند اگر حزب الله نبود، امروز دشمنان – لبنان را اشغال کرده بودند.

خرازی همچنین دشمنی برخی کشورها با ایران اسلامی، دشمنی برخی طرف های منطقه ای با محور مقاومت ضدتروریسم صهیونیستی و تکفیری و تحریم های ظالمانه ایران را از جمله موانع گسترش روابط بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه دانست.

وی با تشریح روند مذاکرات هسته ای بین جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 تا حصول توافق هسته ای و رفع تحریم های ظالمانه گفت که ملت ایران توانست با ایستادگی و پایداری امروز حق خود را در زمینه هسته ای تثبیت کند و جهان به این حق اعتراف کند.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *