جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

عکس | تصویری از وزیر جنگ اسرائیل در بیمارستان؛ چه بر سر «بنی‌گانتس» آمده است؟

اسرائیل هیوم عکسی را به عنوان تصویر بنی گانتس، وزیر جنگ اسرائیل در بیمارستان منتشر کرد و بعد از دقایقی بدون توضیح حذف کرد. تاکنون جزئیات بیشتری از مصدومیت گانتس منتشر نشده است. پیش از وی «بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «حاییم بیتون» وزیر آموزش و پرورش این رژیم در دو حادثه جداگانه رانندگی مصدوم شده بودند./آخرین خبر

Loading
رئيس ائتلاف ملی عراق در شورای راهبردی روابط خارجی اظهار داشت:

به دنبال یک برنامه راهبردی برای ایجاد وحدت کامل میان همه اقشار عراق هستیم

۱۳۹۵/۰۹/۲۳ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین - نشست خبری: هیچ فرقی نمی کند. عراقی، عراقی است؛ می خواهد شیعه، سنی، کرد، مسیحی و مسلمان باشد. آنچه مهم است 'شهروندی' عراقی هاست که به این مساله بسیار اهمیت می دهیم و تلاش می کنیم این راهبرد را برای کشورهای همسایه هم جا بیاندازیم.

سیدعمار حکیم، رییس ائتلاف ملی عراق عصر سه شنبه در نشست شورای راهبردی روابط خارجی اظهار داشت: شاید این ها نعمتی برای ما بوده باشد و قبل از این که داعش باشد، آن کسانی که در برابر مردم عراق می ایستادند چهره شان مشخص نبود و آنها می گفتند که ده ها تروریست هستند و امروز نیرویی تحت عنوان نیروی مقاومت و نیروهایی هست که مسلح هستند و هر کدام از این نیروها با عناوینی که دارند چهره خودشان را مشخص می کنند و امروز داعش مشخص کننده همه جریان های تروریستی در داخل عراق است.وی افزود: حتی شاید در برخی از مناطق سنی نشین تلاش می کردند که یک سری از اهالی آن مناطق را اغوا کرده و فریب دهند اما امروز با آگاهی فراوانی که مردم ما پیدا کرده اند و همچنین ارتش ما، می بینیم که یک تفاوت بسیار فراوانی بین آن زمانی که آمدند و از تروریست ها حمایت کردند و امروز وجود دارد. شاید هم در ابتدا استقبال کردند و امروز با دست خودشان آنها را بیرون می کنند.عمار حکیم ادامه داد: در دو سه سال گذشته می بینیم که چه دستاورد بسیار مثبتی را داشته ایم.

امروز علاوه بر نیروی انتظامی، ارتش و در کنار آن یک بسیج مردمی داریم و این ها کسانی هستند که عراق را باور دارند و دارای اعتقاد راسخ هستند و آنها از هر گونه تزریقات بیگانگان در امان هستند.رییس ائتلاف مردمی عراق گفت: اینها می دانند برگ برنده شان این است که بیایند و از سرزمین و کشور خود دفاع کنند و این انجام می شود.عمار حکیم افزود: ائتلاف ملی که نمایندگان اکثریت آن در مجلس نمایندگان و در سطح هیات دولت هستند و حدود 93 نفر از ائتلاف ملی در مجلس حضور دارند و همچنین کسانی هستند که ارتباط های بسیار نزدیکی به اهل بیت دارند و همه اینها تلاش می کنند که ائتلاف را در داخل عراق نهادینه کنند و این برای ما بسیار مهم است.وی ادامه داد: یکی از گام های مهمی که توانستیم برداریم این بود که آمدیم قانون بسیج عمومی را نهادینه و تصویب کردیم و این نشان می دهد که کشور بر اساس قانون و در چارچوب قانون حرکت می کند.عمار حکیم گفت: همچنین در ائتلاف آمده و چشم اندازهای بعد از رهایی از داعش را تدوین و ترسیم کردیم و می خواهیم ببینیم آیا آنها بعد از هم پاشیده شدن داعش باز به جان هم خواهند افتاد و به فکر آن خواهند بود که مردم، شیعه ها و سنی ها را تحریک کرده و به جان هم بیاندازند؟ ما می خواهیم بگوییم چه کسانی می توانند اینها را دوباره جمع کنند و یک سری تبلیغات منفی علیه اقشار مختلف مردم ما اعم از شیعه و سنی و کرد بکند؟وی افزود: ما به دنبال یک برنامه راهبردی برای ایجاد وحدت کامل میان همه اقشار عراق هستیم و توانستیم این را به عنوان یک سندی حتی در سطح بین المللی  مطرح کنیم. حتی گفتیم که نباید در داخل عراقی ها، گروه هایی بیایند و بخواهند بر خلاف منافع مردم قدم بردارند و برای خودشان هر کسی حسابی باز کند.عمار حکیم گفت: گفتیم هیچ فرقی نمی کند. عراقی، عراقی است؛ می خواهد شیعه، سنی، کرد، مسیحی و مسلمان باشد. آنچه مهم است ‘شهروندی’ عراقی هاست که به این مساله بسیار اهمیت می دهیم و تلاش می کنیم این راهبرد را برای کشورهای همسایه هم جا بیاندازیم.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *