جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان

فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه امروز وارد سودان می‌شود تا با رئیس شورای حاکمیتی این کشور درباره گسترش روابط دوجانبه گفت‌وگو کند.

Loading
دکتر خرازی در ملاقات استاد برجسته چینی و رئیس موسسه روابط بین‌الملل:

تمرکز غرب بر کارشکنی در امور کشورهای مستقل

۱۳۹۸/۰۹/۲۲ | خبر تاپ, خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی اظهار داشت: مردم کشورهای آسیایی باید فلسفه سیاسی امروز خود را بر اساس ارزش های تمدنی و فرهنگی خود تدوین کنند.

دکتر سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در دیدار با پروفسور یان شوئه تونگ، استاد برجسته و رئیس موسسه روابط بین الملل دانشگاه شینخوا با تاکید بر نقش مهم ایران و چین در تمدن بشری اظهار داشت: چین و ایران تجارب تمدنی گرانسنگی دارند، چینی‌ها آموزه‌های کنفسیوسی و ایرانی‌ها آموزه‌های اسلامی را مبنای تمدن امروز خود قرار داده اند؛ لذا تبادل علمی و تمدنی برای بهره‌برداری از تجربیات دو ملت بسیار مفید خواهد بود.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با انتقاد از رویکرد کارشکنانه قدرت‌های غربی در قبال کشورهای مستقل تاکید کرد: امضای سند جامع همکاری‌های 25 ساله بین ایران و چین، امکان تقویت همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف را فراهم خواهد کرد.

وی افزود: ایران از تبادل دانشجو و توسعه همکاری علمی بین دو کشور استقبال می‌کند.

دکتر خرازی با تاکید بر اهمیت نقش رهبران در ایجاد اصلاحات و حل مشکلات اظهار داشت: در انقلاب‌ها، نقش رهبری برای هدایت ملت‌ها بسیار تعیین کننده است، در غیر این صورت، نهضت ملت‌ها به هرج و مرج می انجامد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ادامه داد: مردم کشورهای آسیایی بایستی فلسفه سیاسی امروز خود را براساس ارزش های  تمدنی و فرهنگی خود تدوین کنند

یان شوئه تونگ، نویسنده کتاب تفکر چین باستان و قدرت چین مدرن نیز در این دیدار اهمیت قدرت رهبری برای موفقیت اصلاحات در هر کشوری را مورد تاکید قرار داد.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد همه افراد هر کشور تصمیم‌سازی کنند، فاجعه‌آمیز خواهد بود، از همین رو گروه‌های کوچک اندیشمند باید با ارائه ایده‌های اساسی، به قوام نظام‌ها در کشورها کمک کنند.

این استاد برجسته چینی با اشاره به ضرورت مداوم بودن اصلاحات در هر کشوری تاکید کرد که اصلاح به معنی تغییر اصول نیست، بلکه اتخاذ تصمیمات ضروری به تناسب شرایط است.

یان شوئه تونگ با تاکید بر اینکه سیاست خارجی چین بر سه اصل واقعیت‌های چینی، جهانی شدن و فرهنگ چینی متکی است، اظهار داشت: اگرچه سیاست چین رسما بر مارکسیسم استوار است، ولی عملا بر عمل‌گرایی متکی است.

رئیس موسسه روابط بین الملل دانشگاه شینخوا ضمن با اهمیت خواندن همکاری‌های ایران و چین تاکید کرد که این همکاری‌ها بایستی بسیار فراتر از حوزه‌های انرژی باشد و به بخش‌های مختلف تعمیم یابد و دو دولت در این راستا مسئولیت‌های مهمی به عهده دارند.

وی در ادامه، تصمیم کشورمان را برای لغو روادید برای سفر چینی‌ها به ایران برای گسترش صنعت گردشگری و آشنایی ملت چین با  ایران بسیار مهم توصیف کرد.

یان شوئه تونگ در بخش دیگری از سخنان خود در تحلیل رقابت‌های آمریکا و چین اظهار داشت: سیاست آمریکا جلوگیری از پیشرفت و توسعه فناوری است.

این استاد برجسته روابط بین الملل برای حضور در مراسم رونمایی از ترجمه کتاب تالیفی‌اش با عنوان «تفکر چین باستان و قدرت چین مدرن» در تهران به سر می برد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *