جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

پلیس و معترضان گرجستانی در تفلیس درگیر شدند

تهران- ایرنا- پلیس گرجستان و معترضان به قانون «شفافیت نفوذ خارجی» سه‌شنبه شب در تفلیس درگیر شدند و نیروهای امنیتی برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک‌آور، گلوله‌های پلاستیکی و خودروهای آبپاش استفاده کردند.

رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد

تهران-ایرنا-منابع مصری بامداد چهارشنبه فاش کردند که هیأت رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را با اصلاحات به دولت قاهره به عنوان عضو میانجیگر مذاکرات برای تبادل اسرا تحویل داده است.

رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد

تهران-ایرنا-منابع مصری بامداد چهارشنبه فاش کردند که هیأت رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را با اصلاحات به دولت قاهره به عنوان عضو میانجیگر مذاکرات برای تبادل اسرا تحویل داده است.

پلیس و معترضان گرجستانی در تلفیس درگیر شدند

تهران- ایرنا- پلیس گرجستان و معترضان به قانون «شفافیت نفوذ خارجی» سه‌شنبه شب در تفلیس درگیر شدند و نیروهای امنیتی برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک‌آور، گلوله‌های پلاستیکی و خودروهای آبپاش استفاده کردند.

Loading

«جریان سازی علیه ایران» عملیات مشترک نتانیاهو و ترامپ

۱۳۹۶/۰۷/۰۲ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: کارشناس مسائل بین الملل گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی در اقدامی مشترک از تریبون سازمان ملل که باید در جهت صلح جهانی باشد، قصد جریان سازی علیه ایران را دارند.

حسن هانی زاده پیرامون اظهارات ضدایرانی ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در گفتگویی اظهار داشت: سخنرانی آقای ترامپ مشابهت زیادی با سخنرانی نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی داشت چرا که هر دو از ادبیات پرخاشگرانه علیه ایران استفاده کردند و اینکه هر دو آنها از تریبون سازمان ملل که باید در جهت ارتقا صلح و امنیت در جهان به کار گرفته شود در راستای عقده گشایی های خود نسبت به ایران استفاده کردند.

کارشناس مسائل بین الملل گفت: به نظر می رسد این دو پیش از رفتن به پشت تریبون، متن سخنرانی های خود را با یکدیگر هماهنگ کرده بودند که بتوانند از تریبون سازمان ملل جریان سازی علیه ایران ایجاد کنند، اما این در حالی است که جامعه جهانی آماده پذیرش تهدیدات و شیوه های تهاجمی نیست.

وی با بیان اینکه افکار عمومی نسبت به نقش و جایگاه سازمان ملل در دنیای امروز تردید دارند تصریح کرد: لازم است که این نهاد بین المللی فارغ از سیاست های آمریکا موضع خود را بازسازی کند و سیاست مستقل خود را در جهت ایجاد صلح و ثبات در جهان اجرا کند.

هانی زاده ادامه داد: تعریفی که قدرت های غربی از برجام دارند این است که این قرارداد باعث شده خطر هسته ای ایران از بین برود، بنابراین اگر برجام خطر هسته ای ایران را دور کرده چرا باید این اندازه مورد تهاجم قرار بگیرد و همچنین باید به این نکته هم توجه داشته باشند که ایران به کلیه تعهدات خود در قالب برجام تاکنون متعهد بوده و آژانس بین المللی انرژی اتمی هم هشت بار در گزارش های خود این مساله را مورد تاکید و تایید قرار داده است.

کارشناس مسائل بین الملل اظهار داشت: دولت جدید آمریکا سعی می کند از برجام به عنوان چماقی در راستای پیشبرد اهداف خود و فشار به ایران به جهت کاهش نفوذ و قدرت ایران در منطقه استفاده کند که البته این مغایر با ساز و کارهای صلح جهانی است. امروز توپ در زمین آمریکا است و آنها سعی می کنند با جریان سازی و اتخاذ شیوه های تهاجمی و همچنین اتهام زنی ها به ایران از زیر بار مسئولیت خود نسبت به برجام شانه خالی کرده و نفوذ ایران در منطقه را کاهش دهند.

وی با بیان اینکه سخنرانی های ترامپ و نتانیاهو مورد تمسخر جامعه جهانی قرار می گیرد، افزود: امروز افکار عمومی به این مساله پی برده که ایران دو دشمن در برابر خود دارد که یکی آمریکا و دیگری رژیم صهیونیستی است که هر دو سیاست ها و اهداف مشخص و مشترکی را در منطقه و تمام جهان دنبال می کنند. رژیم صهیونیستی در حالی صحبت از خطر هسته ای ایران می کند که ما شاهدیم آنها بیشترین زرادخانه های هسته ای و همچنین بمب اتمی را دارند و هرگز عضوی از پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای هم نشده اند. لذا صلح جهانی به طور کامل امروز از سوی رژیم صهیونیستی در خطر است.

هانی زاده در پایان گفت: هیچ گاه رژیم صهیونیستی حاضر نشده در چارچوب مقررات آژانس بین المللی انرژی اتمی تاسیسات هسته ای خود را در معرض بازدید کارشناسان آژانس قرار بدهد و با توجه به همه این مسائل باید جامعه جهانی به این مساله و پاسخ به این سوال بپردازد که چرا باید رژیم صهیونیستی از سلاح هسته ای برخوردار باشد و در مقابل ایران حق استفاده از انرژی هسته ای را در جهت تحقق اهداف صلح آمیزش که در چارچوب مقررات و استانداردهای آژانس بین المللی انرژی اتمی هم قرار دارد، ندارد.

منبع: مهر

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *