جدیدترین مطالب

روسیه، محور تنش

روسیه، محور تنش

وزیر خارجه ایالات متحده پس از دیدار از شانگهای، روز گذشته در پکن با همتای چینی خود دیدار و درباره روابط نظامی، اقتصادی و تنش‌های میان دو کشور گفت‌وگو کرد. آنتونی بلینکن در این دیدار درباره عوامل منفی در روابط واشنگتن و پکن از‌جمله کمک پکن به مسکو در جنگ اوکراین هشدار داد.

قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است

صادق قنادزاده معاون ارتقاء کسب و کار‌های بین المللی سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه در روابط با آفریقا صادرات در حوزه‌های مختلف بالادستی و پایین دستی مانند پتروشیمی، فنی مهندسی و صنایع فلزی را دنبال می‌کنیم افزود: واردات در حوزه‌های کالاهای اساسی مانند محصولات کشاورزی و معدنی راپیگیری می کنیم.

حمایت سیاه پوستان آمریکا از اعتراضات ضد صهیونیستی

اعتراضات ضدصهیونیستی سراسری در دانشگاه‌های آمریکا، محدود به ملیت، نژاد یا دین خاصی نیست. تصاویر و گزارش‌های رسانه، از مشارکت و حضور فعال دانشجویان مسلمان، یهودی، مسیحی و سیاهپوست در این اعتراضات حکایت دارد.

Loading

أحدث المقالات

بررسی سفر بلینکن به چین پس از تصویب قانون جنجالی/ مشکلاتی که در روابط واشنگتن ـ پکن ریشه دوانده است

چین سالهاست که تلاش دارد هژمونی آمریکا را به چالش بکشد و خود به ابرقدرت شماره یک دنیا بدل شود و همین آمریکا را بسیار هراسان کرده است. در طی این سالها آمریکا پیوسته سعی کرده است در قبال چین دست به عصا حرکت کند و از تقابل جدی با این کشور پرهیز کند اما پس از حدود سه دهه، استراتژی تعامل با چین را کنار گذاشت و استراتژی تقابل را در برابر این کشور انتخاب کرد. 

شهادت دو جوان فلسطینی در کرانه باختری

تهران-ایرنا-منابع خبری بامداد شنبه از ادامه جنایت رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی خبر داده و اعلام کردند که دو جوان دیگر فلسطینی در کرانه باختری رود اردن به شهادت رسیدند.

روز 204 طوفان‌الاقصی| حمله پهپادی به حیفا

حمله تلافی‌جویانه مقاومت عراق به بندر حیفای اشغالی، عملیات ضد آمریکایی و ضد انگلیسی ارتش یمن در دریای سرخ و تأیید این عملیات از سوی «سنتکام» آمریکا و بمباران مناطق مختلف غزه با بیش از 10 شهید از مهمترین تحولات بامداد روز 204 طوفان الاقصی است.

هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد

تهران- ایرنا- دولت هلند جمعه اعلام کرد، در صورتی که آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا پیشنهادها برای تقویت بی‌طرفی خود را اجرا کند، ازسرگیری کمک‌ها به این نهاد را بررسی می‌کند.

Loading

چشم انداز مبهم آشتی حماس و فتح

۱۳۹۶/۰۸/۰۶ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: حماس احساس می‌کند که با آشتی ملی توانایی بیشتری برای مقابله با رژیم صهیونیستی پیدا می‌کند. بر این اساس این جنبش به جای اینکه امکانات داخلی را صرف مسائل داخلی کند، به مقابله با این رژیم متمرکز می­شود.

«مهدی عزیزی»، کارشناس مسائل غرب آسیا در خصوص چشم­ انداز آشتی جنبش مقاومت اسلامی و جنبش آزادی‌بخش میهنی فلسطین، با اشاره به اینکه افق آشتی حماس و فتح در معرض تردید قرار دارد، بیان داشت: طبیعی است که جنبش حماس بر اساس تجربیات گذشته‌ای که در فلسطین اتفاق افتاد، اعتماد چندانی به پایبندی طرف مقابل نداشته باشد.

وی با توجه به چشم­ انداز مبهم آشتی جنبش مقاومت اسلامی و جنبش آزادی‌بخش میهنی فلسطین گفت: افق این آشتی و دائمی بودن آن به لحاظ اینکه دو دیدگاهی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند که تجربه شکست‌خورده دارند، در معرض تردید قرار می­‌گیرد. فشار رژیم صهیونیستی نیز در این بین قابل‌ مشاهده است.

کارشناس مسائل غرب آسیا با تأکید بر نقش قاهره در توافق بین حماس و فتح اشاره داشت: حماس به دنبال یک بازسازی درونی است. نقش مصری­‌ها را نیز نباید نادیده گرفت. آن­ها به دنبال این هستند که این پرونده را سامان دهند و احساس می‌کنند باید رهبری و مدیریت فلسطینی‌ها را بر عهده بگیرند.

وی با اشاره به نتیجه غیر روشن آشتی جنبش مقاومت اسلامی و جنبش آزادی‌بخش میهنی فلسطین تأکید کرد: تمامی این پارامترها در کنار یکدیگر با توجه به رویکردهایی که این دو جنبش نشان داده­‌اند، این نتیجه را می‌رساند که دائمی بودن این آشتی تردیدآمیز است.

عزیزی با توجه به واکنش­‌های غربی­‌ها در قبال اقدامات دموکراتیک جنبش مقاومت اسلامی یادآوری کرد: جنبش مقاومت اسلامی معتقد است که اروپایی‌ها و غربی‌ها ورود این جنبش به عرصه سیاسی و دموکراتیک را قبول ندارند.

وی با یادآوری پیروزی حماس در فضای سیاسی اشاره کرد: جنبش مقاومت اسلامی در یک فرآیند شفاف دموکراتیک که مورد پذیرش غربی‌ها و محافل سیاسی است، شرکت کرد و اکثریت را به دست آورد؛ اما واکنش رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها به پیروزی حماس یک رفتار دموکراتیک نبود.

کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به رفتار دوگانه غربی­‌ها در قبال جنبش مقاومت اسلامی گفت: ملت فلسطین را به خاطر این انتخاب تحت فشار بسیاری قرار دادند. حماس می‌خواهد ثابت کند که به دنبال آشتی داخلی است.

وی با توجه به هدفی که حماس در آشتی با فتح دنبال می­‌کند، تأکید کرد: جنبش مقاومت اسلامی احساس می‌کند که با آشتی ملی توانایی بیشتری برای مقابله با رژیم صهیونیستی پیدا می‌کند. بر این اساس این جنبش به جای اینکه امکانات داخلی را صرف مسائل داخلی کند، به مقابله با این رژیم متمرکز می­‌شود.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *