جدیدترین مطالب

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

دلایل و شانس اردوغان برای آشتی با دولت سوریه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اخیرا وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با همتای سعودی خود اظهار داشت: «استراتژی ما در حال حاضر گفتگو و صلح است و از ایران و روسیه نیز می‌خواهیم که در این روند نقشی سازنده ایفا کنند.» با توجه به این صحبت‌ها بار دیگر این مسئله مورد توجه قرار گرفته که سیاست ترکیه در قبال پناهجویان سوریه به چه صورت است و تبعات این سیاست چیست؟

Loading

أحدث المقالات

پالتیکو: اسرائیل به آمریکا فشار آورده تا زودتر سلاح دریافت کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به آمریکا به مقامات این کشور فشار آورده تا هر چه سریع‌تر فهرستی از سلاح‌ها را که تل‌آویو در نبرد به آن‌ها نیاز دارد، تهیه کند، زیرا در حال حاضر انبارهای خود را در جنگ با حماس و حزب‌الله خالی کرده است.

ترامپ: اظهارات «هریس» در مورد اسرائیل، بی‌احترامی است/ رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده/ اسیران در غزه باید فوراً آزاد شوند

دونالد ترامپ ضمن انتقاد از سخنان «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ غزه، این سخنان را «بی‌احترامی به اسرائیل» توصیف کرد و گفت رابطه او با نتانیاهو هیچگاه بد نبوده است.

ترامپ خطاب به نتانیاهو: خروج آمریکا از برجام بهترین کار من برای اسرائیل بود

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران (برجام) «بهترین کاری» بود که برای اسرائیل انجام دادم.

ترامپ: اگر من پیروز نشوم جنگ جهانی سوم راه می‌افتد

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شده که چنانچه در انتخابات پیروز نشود جنگ‌های خاورمیانه ادامه خواهد یافت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.

تیم انتخاباتی ترامپ: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند

تیم انتخاباتی ترامپ اعلام کرد: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند.

تغییر موضع دولت انگلستان در قبال حمایت از نتانیاهو در دادگاه لاهه

حزب کارگر در جریان رقابت‌های انتخابات مجلس (که ماه گذشته در انگلستان برگزار شده بود) و با هدف جلب جمعیت روزافزون رای دهندگان طرفدار فلسطین در این کشور وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات مخالفت دولت قبلی با حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو را پس بگیرد و همچنین کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

Loading

برای تامین امنیت خود با کسی وارد مذاکره نمی شویم

۱۳۹۶/۰۹/۰۱ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین - گفتگو: کارشناس مسائل منطقه تاکید می کند که تجربه هشت سال تهاجم و بمبارانی که مردم ایران پشت سر گذاشته اند باعث می شود که دیگر حاضر نباشند برای تامین امنیت خود به خارج از مرزهایشان محتاج باشند چراکه هشت سال بی دفاع بودند و بسیاری از کشورهایی که امروز از مذاکره بر سر توان موشکی ایران صحبت می کنند در آن روزها صدام را تجهیز می کردند.

حسین شیخ الاسلام، تحلیل گر مسائل خاورمیانه به تحلیل دلایل مخالفت ایران برای مذاکره برسر توان دفاعی خود پرداخت و گفت که هیچ دولت و ملتی حاضر نمی شود برای تامین امنیت خود مذاکره کند و این امر تنها مختص ایران نیست.

متن کامل گفتگوی شیخ الاسلام با شورای راهبردی آنلاین را در ادامه می خوانید:

پرسش:چرا ایران در زمینه توانمندی موشکی خود وارد مذاکره نمی شود؟

نه تنها ایران بلکه هیچ کشوری در خصوص توانمندی موشکی خود با دیگر کشورها و قدرت ها وارد مذاکره نشده و بنیه دفاعی خود را به بحث نمی گذارد.این حق همه کشورها است که از خود دفاع کنند. بویژه در خصوص داشتن سلاح های متعارف جای مذاکره ای نیست.  هر کشوری براساس اینکه در چه موقعیت ژئوپلتیکی قرار گرفته و دشمنانش چه کسانی هستند خود را به سلاح های مختلفی تجهیز می کند. در نهایت داشتن  سلاح های متعارف یک  مساله داخلی است و سایر دولت ها حق اظهار نظر در این رابطه را ندارند.
در هشت سال دفاع مقدس ایران کاملا بدون حامی بود و ما نمی توانیم تجربه هشت سال تهاجم آمریکایی – صهیونیستی – سعودی که به شکل صدام ظاهر شد، را فراموش کنیم. آنها بیشترین امکانات را برای حمله به ایران در اختیار صدام گذاشتند،حتی از دادن سلاح شیمیایی به او هم دریغ نکردند.حال انتظار دارند که ما برای تامین امنیت خود با آنها وارد مذاکره شویم و این به هیچ عنوان برایمان قابل قبول نیست. زمانی که ملت ما زیر موشک باران بودند هیچ وسیله ای برای دفاع از آنها نداشتیم و امروز تصمیم ملت ما داشتن سلاح و موشک است و خوشبختانه در تولید موشک پیشرفت های خوبی داشتیم.
برخی از کشورهای غربی و بویژه عربستان این روزها بر بحث موشکی ایران و لزوم مذاکره بر سر آن پافشاری کرده و فکر می کند با گذاشتن جلسه و افزایش تحریم ها می توانند به ایران فشار آورده و ما را وارد به مذاکره کنند. مسئله آنها با ما مربوط به امروز و دیروز نمی شود و از ابتدای پیروزی انقلاب ما شاهد این رفتارهای آنها بودیم و قطعا همانطور که در این سال ها نتیجه نگرفتند از این پس هم نتیجه ای نخواهند گرفت.
موفقیت های ایران در عرصه های داخلی و در سطح منطقه برای آنها نوعی تهدید به حساب آمده و به همین دلیل این روزها بیشتر بر روی بحث دفاعی و موشکی ما مانور می دهند. به طورکلی این یک برنامه آمریکایی-صهیونیستی است.
باتوجه به اینکه وجود ثبات و آرامش باعث توسعه، رفاه و پیشرفت می شود، سعودی ها، اسرائیل و آمریکا هم در همین راستا اقدام به ایجاد تشنج در منطقه می کنند تا تحت عنوان برقراری آرامش بتوانند حضور خود در منطقه را توجیه کنند. سعودی ها که حکومتی شاهنشاهی دارند به جای اینکه آرای مردم خود را مورد توجه  قرار دهند ، به نیروهای خارجی و بویژه نیروی نظامی خارجی متکی هستند و برخلاف ملت های منطقه خواهان ایجاد تنش هستند.  این درگیری از ابتدای انقلاب تا امروز وجود داشته و خوشبختانه همواره جناح مردمی بر این جناح شاهنشاهی غلبه کرده است . خوشبختانه تمام مسئولین ما در خصوص عدم مذاکره در بخش موشکی موضع گیری های یکسان داشته و وحدت ملی در این زمینه حاکم بوده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *