جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

اعتراض دانشجویان حامی فلسطین به دانشگاه «سوربن» رسید

تهران-ایرنا- معترضان خشمگین از جنگ غزه امروز (دوشنبه) به دانشگاه «سوربن» پاریس رفتند و در حالی که برخی از دانشجویان در حیاط این دانشگاه چادر برپا کرده بودند، شعار «فلسطین آزاد» را در ورودی این دانشگاه سر دادند.

بانوی ایرانی و پُل ترجمه و هنر بین تهران و مسکو

مسکو- ایرنا- شبکه‌ تلویزیونی بریکس در گفت‌وگویی با فرزانه شفیعی مترجم ایرانی ساکن مسکو به بیان نقش ترجمه آثار ادبی و زبان هنر در توسعه مناسبات فرهنگی تهران – مسکو پرداخته است.

بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأیید کرد انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد. وی که در ریاض به سر می‌برد، اعلام کرد: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین، تقسیم زمین است.

Loading

نقش انرژی در حمله نظامی ترکیه به عفرین

۱۳۹۶/۱۱/۱۸ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: ترکیه با عملیات خود به استان نینوا نزدیک می­‌شود و ورود نفت موصل و کرکوک به دریای مدیترانه را قطع می­‌کند. آنکارا می­‌تواند از اردن شاهراهی برای انتقال نفت ایجاد کند.

«فرشید باقریان»، کارشناس مسائل بین‌الملل، در خصوص اهداف پشت پرده ترکیه از عملیات نظامی در شمال سوریه، با اشاره به اینکه آنکارا به دنبال قطع ورود نفت موصل و کرکوک به دریای مدیترانه است، بیان داشت: رجب طیب اردوغان در حال حاضر با چالش­‌های زیادی روبه­ رو است.

وی با توجه به مسائلی که آنکارا را به سمت عملیات شاخه زیتون سوق داد، گفت: چالش­‌هایی اردوغان را برای انجام این عملیات هدایت کرد. یکی از مشکلات پیش رو تبعات کودتای پانزده جولای سال گذشته بر ارتش بود که ترکیه با این اقدام به دنبال تقویت جایگاه ارتش بود.

کارشناس مسائل بین‌الملل با تأکید بر تنش واشنگتن و آنکارا اشاره داشت: پایگاه­‌های آمریکا در شرق فرات است. ترکیه با عملیات خود به استان نینوا نزدیک می­‌شود و ورود نفت موصل و کرکوک به دریای مدیترانه را قطع می­‌کند. آنکارا می­‌توانید از اردن شاهراهی برای انتقال نفت ایجاد کند.

وی با اشاره به ضرورت خروج آمریکا از شرق فرات تأکید داشت: ایران نیز به دنبال خروج واشنگتن از این منطقه است؛ اما این نکته مهم است که ایران قطعاً به خروج آمریکا از شرق فرات تأکید دارد و موافق حضور ترکیه نیز در این منطقه نیست.

باقریان با توجه به اینکه ترامپ ممکن است کلمه نسل‌کشی را در آستانه 24 آوریل استفاده کند، گفت: آشوب بسیاری تا 24 آوریل در منطقه وجود خواهد داشت. اردوغان اخیراً سفری نیز به واتیکان انجام داد؛ چراکه در شمال سوریه حدود دو یا سه هزار مسیحی حضور دارند.

وی با تأکید بر اینکه اردوغان در حال حاضر به دنبال یک سری توافقات است، افزود: ترکیه پیمان‌های صلحی را که بعداً قرار است به وجود آید، از الآن آماده می­‌کند؛ چون این کشور می­‌داند عملیات شاخه زیتون طولانی‌ مدت نیست.

کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به محدودیت عملیات آنکارا در عفرین تأکید داشت: رجب طیب اردوغان به دنبال ایجاد کریدور حفاظتی برای مرزهای ترکیه است؛ لذا ترکیه سعی می­‌کند که از این کشور به‌ عنوان یک نیروی اشغالگر نام نبرند.

وی با توجه به مواضع اتخاذشده در قبال اقدام ترکیه در شمال سوریه اشاره داشت: امانوئل ماکرون اخیراً در همین زمینه هشدار داده بود؛ اما آنکارا پاسخ شدیداللحنی به فرانسه داد. پوتین نیز به‌ واسطه اینکه به دنبال تبدیل شدن به یک رهبر روسیه شمول است، از مخالفت با ترکیه دوری می­‌کند.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *