جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

Loading

رسوایی حامیان عربستان در شکست قطعنامه ضدایرانی

۱۳۹۶/۱۲/۰۹ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد : کشورهای حامی عربستان سعودی در ارائه قطعنامه ضدایرانی به شورای امنیت و شکست آن رسوا شدند.

دکتر کمال خرازی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، درباره اقدام انگلیس در ارائه قطعنامه ضدایرانی به شورای امنیت گفت: البته این قطعنامه با شکست مواجه شد اما سیاست های بین المللی چقدر ظالمانه است که بی پرده از عربستان که چنین جنایاتی را در یمن مرتکب می شود حمایت می کند.
وی افزود: این حمایت ها به علت منابعی است که برخی کشورهای غربی در فروش سلاح و نیز رابطه با سعودی ها دارند و خود این نیز واقعا شگفت انگیز است که سازمان های بین المللی که برای ایجاد صلح و امنیت ایجاد شده اند چنین در اختیار کشورهایی قرار بگیرند که اهداف غیرانسانی را پیگیری می کنند.
دکتر خرازی گفت: کشتار مردم بی دفاع در یمن بر کسی پوشیده نیست، اما چرا آنان را می کشند؟ یمنی ها که جز حق طبیعی شان برای اداره امور کشورشان تقاضای دیگری ندارند، حوثی ها نمی خواهند در آنجا حکومت کنند، بلکه می خواهند در حد خودشان در دولتی که تاسیس می شود مشارکت داشته باشند و برای برقراری مذاکرات یمنی – یمنی بدون مداخله خارجی آمادگی دارند تا با مشارکت در تشکیل حکومت، کشورشان را بسازند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تصریح کرد: دخالت عربستان با حمایت امریکا ، انگلیس و برخی کشورهای دیگر از رسیدن مردم یمن به این حق طبیعی شان جلوگیری می کند.
وی با ابراز خرسندی از شکست قطعنامه ضدایرانی انگلیس در شورای امنیت سازمان ملل افزود: خوشبختانه این قطعنامه به تصویب نرسید، اما کمکی هم به برقراری صلح و امنیت در یمن نمی کند و به جای آن باید قطعنامه ای صادر می شد که عربستان، تجاوزش را به یمن قطع کند و راه برای رسیدن کمک های انسانی به مردم این کشور باز شود.
دکتر خرازی تاکید کرد: باید با تصویب قطعنامه ای در حمایت از ملت یمن، زمینه مذاکرات یمنی – یمنی به منظور برقراری صلح و امنیت و استقرار دولتی مردمی با مشارکت همه احزاب و طوایف در این کشور فراهم شود.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که انگلیس با ارائه این قطعنامه خصمانه علیه ایران به شورای امنیت چگونه انتظار مذاکره در خصوص مسائل منطقه با ما را دارد، تصریح کرد: این نشان می دهد که خواست آنان صادقانه نیست و در صدد پیگیری اهداف خاص خود هستند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی  افزود: اگر روزی به این واقعیت برسند که باید با ایران مذاکره ای جدی در حل مسائل به ویژه بحران یمن داشته باشند، ما آمادگی کامل داریم که در این باره صحبت کنیم و به نتیجه برسیم تا ظلم کنونی به ملت این کشور پایان یابد، اما نفس ارائه چنین قطعنامه ای به شورای امنیت انسان را دچار تردید می کند که آیا چنین صداقتی وجوددارد که متاسفانه وجود ندارد.

به وزیر خارجه فرانسه به صراحت خواهیم گفت که در مسائل دفاعی مذاکره نمی کنیم

دکترخرازی تاکید کرد: وقتی وزیر امور خارجه فرانسه به تهران بیاید، مقامات کشورمان با صراحت به او پاسخ خواهند داد که در خصوص مسائل دفاعی مان با کسی مذاکره نخواهیم کرد.
خرازی در پاسخ به پرسشی در خصوص اظهارات اخیر وزیر خارجه فرانسه در روسیه مبنی بر خطرناک بودن برنامه موشکی ایران برای منطقه گفت: آنان موضع خود را دارند و قطعاً جواب ما را نیز خواهند شنید ما درباره برنامه دفاعی مذاکره نخواهیم کرد بنابراین نتیجه کار روشن است.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: طبیعی است که مقامات کشورها رفت و آمد کنند، حرف های ما را بشنوند و به این نتیجه برسند که ایران کشوری قاطع و مقاوم است که در برابر فشارها تسلیم نمی شود و راه خودش را در مسیر صلح و امنیت ادامه می دهد.

منبع: خبرگزاری صد او سیما

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *