جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

چرایی وحشت لابی صهیونیسم از جنبش دانشجویی آمریکا

یکی از تاثیرات زودهنگام جنگ غزه این بود که افکار عمومی جهان را از شر همه رویکردها و روایت‌های مسموم و جعلی که توسط حامیان صهیونیسم در دنیا نشر یافته بود آزاد و چشم هرکسی که به دنبال حقیقت است را باز کرد.

Loading

اهداف ناپایدار رژیم صهیونیستی از احداث جاده نتساریم در غزه

۱۴۰۳/۰۱/۰۲ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم اسرائیل سعی دارد با احداث جاده نتساریم، رساندن آذوقه از طریق این جاده به مردم غزه را متوقف کند تا از سلاح گرسنگی برای تسلیم کردن مردم غزه استفاده کند.

حسین رویوران در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی درباره اینکه رژیم اسرائیل با ساخت جاده‌ای موسوم به «کریدور نتساریم» (Netzarim Corridor)  که سرزمین‌های اشغالی را به دریای مدیترانه متصل می‌کند و عملا باریکه غزه را به دو نیم تقسیم خواهد کرد، گفت: نتساریم، جاده‌ای است که غزه را به دو نیم تقسیم می‌کند تا جبالیا، قسمت میانی غزه را در مناطق شمالی و رفح و خان یونس را در قسمت جنوبی قرار دهد.

وی یکی از اهداف رژیم اسرائیل از این کار را تقسیم غزه برای مدیریت امنیتی آن دانست و گفت: رژیم اسراییل تمام خانه‌های این مسیر را خراب کرده و یک جاده از منطقه مرزی غزه تا دریا باز کرده تا این منطقه را در شرایط فعلی مدیریت کند.

رویوران‌ در‌ پاسخ به این پرسش که رژیم اسراییل با این کار در تامین امنیت مدنظر خود و عقب راندن حماس موفق بوده است یا نه؟ اظهار داشت: قطعا این اقدام، تاثیری در مدیریت امنیت غزه نداشته و نخواهد داشت. رژیم اسرائیل نمی‌تواند در شمال این جاده، کاری از پیش ببرد و عملیات نظامی از سوی حماس همچنان ادامه دارد و شاهد شلیک موشک‌ها هستیم.

وی گفت: رژیم اسرائیل رساندن اذوقه از طریق این جاده را قطع کرده و سعی دارد از سلاح گرسنگی برای تسلیم مردم غزه استفاده کند، اما این کار با واکنش‌های جهانی رو به رو شده است. از طرفی حماس و نیروهای مقاومت نیز حملات خود را قطع نکرده و اجازه نداده‌اند این رژیم به هدف خود برسد.

این کارشناس مسائل منطقه خاطرنشان کرد که با وجود همه این تحولات، بعید است رژیم اسرائیل از این منطقه به‌ویژه اقدام در جاده نتساریم عقب نشینی کند، به‌نحوی‌که نیروهای آن به هر کامیون یا فردی که از این منطقه می‌خواهد عبور کند، شکلیک می‌کنند. در عین حال علی الاصول باید هر توافقی درباره آتش‌بس حتما عقب نشینی اسراییل از جاده مذکور و نیز از کل غزه را شامل شود و این جزو اساسی توافق آتش‌بس باشد.

رویوران گفت: حماس از این اصل اساسی که رژیم اسرائیل باید از تمام خاک غزه خارج شود، هیچ‌گاه عقب نشینی نخواهد کرد، چرا که حضور رژیم صهیونیستی در منطقه تهدیدی برای مردم غزه است.

وی تاکید کرد که این وضعیت و آنچه در جاده نتساریم شاهدیم، موقت است و با اولین توافق آتش‌بس، این وضعیت پایان می‌یابد و این تصور‌ که رژیم صهیونیستی می‌تواند از این وضعیت بهره‌برداری کند، سرابی بیش نیست.

0 Comments