جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

پیام وزیر خارجه ایران به مناسبت گرامیداشت روز خلیج فارس

مایلم مراتب خرسندی خود برای برگزاری مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس را ابراز نمایم. بزرگداشت این روز مهم، در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان به شمار میآید، لذا این روز بزرگ را به حضار محترم و همه ایرانیان تبریک میگویم.

مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا

دو شهر مرجعیون و کفرکلا در جنوب لبنان در روزهای اخیر هدف حملات گسترده رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند. کفرکلا با تشییع پیکر پانزدهمین شهید خود در عملیات «در مسیر قدس» تعهد و پایمردی خود در دفاع از مردم مظلوم غزه را به منصه ظهور رسانده است.

دانشگاه کلمبیا در برابر دانشجویان: روابط با اسرائیل را قطع نخواهیم کرد

نیویورک – ایرنا- دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که این روزها کانون جنبش «همبستگی با مردم غزه » شده است، از معترضان حامی فلسطین خواست متفرق شوند و در برابر خواسته دانشجویان این دانشگاه اعلام کرد که روابط با اسرائیل را قطع نخواهد کرد.

Loading

راهبرد ناموفق ائتلاف‌سازی علیه ایران

۱۴۰۱/۰۴/۱۸ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه آمریکا و غرب می‌خواهند با جریان‌سازی علیه توان پهپادی و موشکی و افزایش فشار، مانع نفوذ و توان بازدارندگی ایران شوند، گفت: در حالی که آمریکا به دلیل مخالفت روسیه و چین با سیاست‌های یکجانبه، نمی‌تواند از طریق سازمان ملل فشارها علیه ایران را افزایش دهد، سعی دارد با ائتلاف‌سازی‌ها و حتی انتشار اخبار جعلی، بر ابزارهای فشار منطقه‌ای علیه ایران تمرکز کند.

حسن هانی زاده در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به اخبار منتشر شده درخصوص نشست شرم الشیخ میان مقامات ارشد نظامی آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی درباره توان پهپادی و موشکی ایران خاطرنشان کرد: نشست‌هایی که در ماه‌های اخیر به صورت دوره‌ای در اراضی اشغالی و مصر برگزار شده با هدف جریان‌سازی و اتهام زنی برای انزوای ایران بوده و برخی رژیم‌های عربی که رابطه آشکاری با رژیم صهیونیستی دارند، با محوریت این رژیم سعی در ایجاد جنگی تبلیغاتی و روانی علیه ایران دارند.

وی با اشاره به بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی و خلاء قدرت و بن‌بست سیاسی ایجاد شده در آن، افزود: این رژیم در این شرایط، تلاش می‌کند با ائتلاف سازی و ایجاد مجموعه‌هایی مانند ناتوی عربی و طرح عادی‌سازی روابط، از این مشکلات خارج شود و نگاه‌ها را متوجه ایران کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه قطعا ناتوی عبری – عربی به دلایل مختلف، از جمله مشکلات متعدد داخلی و روابط میان کشورهای عربی، شکل نخواهد گرفت، گفت: سیاست رژیم صهیونیستی این است که نشان دهد تنها نیست و هم‌پیمانان منطقه‌ای قدرتمندی دارد. در حالی که آن‌ها واقعیت‌های منطقه و دستاوردهای محور مقاومت را می‌بینند و برایشان روشن است که ملت‌های منطقه آن‌ها را نمی‌پذیرند.

هانی زاده با اشاره به سفر آینده بایدن به منطقه ادامه داد: راهبرد رژیم صهیونیستی این است که با بهره‌گیری حداکثری از این سفر و با تبلیغات رسانه‌ای، کارزاری منطقه‌ای علیه ایران برای تاثیر بر افکار عمومی و پذیرفتنی جلوه دادن روابط با کشورهای عربی ازجمله عربستان به نمایش بگذارد، در حالی که رسانه‌های صهیونیستی نیز اعلام کرده‌اند آنچه ممکن است انجام شود، حداکثر برخی هماهنگی‌ها و همکاری‌ها ذیل سنتکام خواهد بود.

وی با بیان اینکه وزیر خارجه اردن گفته بود این کشور بخشی از ائتلافی که رسانه‌های غربی مطرح کرده‌اند، نیست و در نشست مقامات 9 کشور عربی و بایدن نیز چنین بحثی مطرح نخواهد شد، یادآور شد: مقامات مصر نیز اعلام کرده‌اند به مسئولان ایرانی اطمینان داده‌اند که مواضع خصمانه علیه ایران اتخاذ نخواهند کرد.

هانی زاده به تصویب طرح مقابله با پهپادهای ایران موسوم به «متوقف کردن پهپادهای ایران» در سنای آمریکا اشاره کرد و گفت: گرچه قدرت پهپادی ایران باعث شده ژنرال مکنزی، فرمانده سنتکام هم بگوید که ایران در حال به چالش کشیدن نیروی هوایی آمریکا در منطقه است، اما رژیم صهیونیستی مجموعه‌ای از فضاسازی‌ها و اقدامات را به گونه‌ای پیش می‌برد تا بتواند موانع موجود در همکاری با بخشی از کشورهای عربی را رفع کند و از سوی دیگر، در رابطه با توان موشکی ایران، با دامن زدن به ایران‌هراسی و ایجاد ائتلافی از برخی دولت‌های مرتجع منطقه، قدرت چانه‌زنی غرب را در مذاکرات هسته‌ای افزایش دهد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه در سال‌های گذشته شاهد هزینه‌های هنگفت کشورهای عربی برای خرید انواع تسلیحات تهاجمی از کشورهای غربی بوده‌ایم، تاکید کرد: ایران دارای قدرت بازدارندگی بالایی است و قطعا این حق را دارد که توانمندی نظامی دفاعی خود را ارتقا دهد. آنچه ایران به دست آورده، بومی بوده و این مسئله ناخوشایند برخی کشورهای منطقه و قدرت‌های غربی است. رژیم صهیونیستی با بیش از 200 کلاهک هسته‌ای امنیت جهانی را مورد تهدید قرار داده و کشورهای حوزه خلیج‌فارس نیز در سه سال گذشته تنها 80 میلیارد دلار سلاح از آمریکا خریداری کرده‌اند.

وی با تاکید بر حق ایران برای افزایش توان بازدارندگی خود و ضرورت افزایش رایزنی‌های منطقه‌ای و تقویت ائتلاف‌ها ادامه داد: ایران راهبرد تعریف شده‌ای در این زمینه‌ها طراحی کرده است. ضمن اینکه تحرکات اخیر ایران برای حضور و مشارکت در بلوک اقتصادی و سیاسی در آسیای میانه راهبردی است که برای کشورهای غربی و برخی کشورهای عرب ناخوشایند بوده است.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا در خصوص تلاش آمریکا برای تشدید قطب‌بندی‌ها در خاورمیانه گفت: در شرایطی قرار داریم که سران کشورهای منطقه می‌دانند بروز هر گونه تنش به نفع آن‌ها و منطقه نیست. به همین دلیل اکنون عربستان پس از هفت سال جنگ علیه یمن، ناچار شد در برابر ملت فقیر، اما مقاوم یمن تن به آتش‌بس دهد. در عراق، سوریه و لبنان نیز شاهد ناکامی تلاش‌ها برای تحمیل شرایط مورد نظر آمریکا به مردم این کشورها هستیم.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *