جدیدترین مطالب

لغو دیدار اردوغان و بایدن

وبگاه روزنامه قرار نوشت هر چند منابع کاخ ریاست جمهوری ترکیه لغو این برنامه را به عنوان تغییر در تاریخ اعلام کرده اند اما، آمریکا این سفر را لغو کرده است.

دستبند زدن بر دست‌های علم

دنی شاو، استاد دانشگاه کلمبیا، با انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعیِ ایکس از رویکرد رسانه‌های آمریکا به اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین انتقاد کرد.

سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

تظاهرات دانشجویان در آمریکا علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به دانشگاه‌های کارولینای شمالی و آریزونا نیز کشیده شد.

Loading

أحدث المقالات

ایران و پاکستان در بطن تحولات استراتژیک بین المللی

در حالی که آمریکایی ها و متحدینشان امیدوار بودند با بهره بردن از گروه های تروریستی که در مناطق مرزی بین ایران و پاکستان فعالی هستند روابط فیما بین دو کشور را وارد تنش کنند، آقای رئیسی با سفر به اسلام آباد خط بطلان بر همه توطئه های دشمنان دو کشور کشید.

ببینید | لحظه ورود پلیس ضد شورش برای متفرق کردن دانشجویان در پاریس

دانشجویان فرانسوی معترض به جنایت‌های اسرائیل در غزه، خواستار قطع روابط کشورشان با این رژیم شدند. در این تظاهرات، دانشجویان فرانسوی با سر دادن شعار «ما همه فلسطینی هستیم» حمایت خود را از مردم غزه اعلام کردند. منبع: صداوسیما

کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا و همچنین قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران تصریح کرد:  توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی ایران خللی در عزم و اراده ایران ایجاد نمی‌کند.

کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند

در حالی‌که وزیر خارجه آمریکا با ادعای اینکه تجهیزات ارسالی از چین به روسیه در تولید انواع سلاح برای جنگ با اوکراین استفاده می‌شود و پکن را تهدید به تحریم‌های جدید کرد، سخنگوی کرملین گفت: مسکو و پکن مستقلاً درباره توسعه روابط خود تصمیم می‌گیرند. 

Loading

راهبرد رژیم صهیونیستی برای یارگیری و کشاندن ناتو به تقابل با ایران

۱۴۰۰/۰۵/۲۸ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک تحلیلگر مسائل رژیم صهیونیستی با بیان اینکه این رژیم به دنبال بین‌المللی کردن تقابل خود با ایران است، گفت: به نظر می‌رسد ناتو با درنظر گرفتن پیامدهای این اقدام خطرناک، تمایلی به ورود به این مسئله ندارد و نمی‌خواهد خود را به‌طور مستقیم درگیر این ماجرا کند.

علی عبدی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای متهم کردن ایران به حمله به کشتی «مرسراستریت» و درخواست از ناتو و شورای امنیت سازمان ملل برای ورود به این مسئله اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با این اقدامات رویکرد «بین‌المللی‌سازی پرونده تقابل با ایران» را پیگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه این رویکرد رژیم صهیونیستی می‌تواند چند دلیل داشته باشد، افزود: این رژیم به صورت غیرمستقیم تصریح می‌کند به تنهایی توانایی مقابله با جمهوری اسلامی ایران را ندارد و در واقعیت هم این گونه است که رژیم صهیونیستی با وجود توانمندی‌های بالای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی و همچنین سطح مناسب روابطش با اروپا و آمریکا، به تنهایی توان تقابل با ایران را ندارد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی گفت: این رژیم به شدت درصدد است که قدرت‌های دیگر و نیروهای مداخله‌گر بین‌المللی را به نفع خود وارد منازعه کند. لذا در اولین گام با یارکشی آمریکا و انگلیس در شورای امنیت دست به اقدامی زد که ناموفق بود؛ گرچه آمریکا و انگلیس با صدور بیانیه‌ای به شدت از رژیم صهیونیستی حمایت کردند و پاسخ به این حمله را حق رژیم صهیونیستی دانستند، اما انگلیس بلافاصله از مواضعش به نوعی عقب نشست و این اقدام رژیم صهیونیستی را ناموفق گذاشت.

عبدی بیانیه اتحادیه اروپا و «گروه هفت» در حمایت از رژیم صهیونیستی را نوعی موفقیت برای این رژیم دانست و ادامه داد: اظهارات بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جلسه‌ای که بعد از حمله به کشتی «مرسر استریت» با حضور مقام‌های این رژیم و سفیران کشورهای عضو شورای امنیت برگزار شد هم در همان مسیر است و آن‌ها به دنبال این هستند که ناتو را وارد این تقابل کنند.

وی با اشاره به پیامدهای هر گونه اقدام عملی ناتو علیه ایران در خصوص این اتهامات و دنباله‌روی از رژیم صهیونیستی گفت: علاوه بر اینکه برخی اعضای جلسه، سخنان گانتس را درخصوص «طفره رفتن ناتو از اقدام» گستاخانه و بی‌تدبیری توصیف کرده بودند، به نظر می‌رسد ناتو با درنظر گرفتن پیامدهای این اقدام خطرناک، تمایلی به ورود به این مسئله ندارد و به دلایل متعدد نمی‌خواهد خود را به‌طور مستقیم درگیر این ماجرا کند.

در ادامه عبدی، موقعیت و جایگاه جمهوری اسلامی ایران و توانمندی‌ها و متحدان منطقه‌ای‌اش و قدرت واکنش قاطع و سنجیده را یکی از مهم‌ترین دلایل عدم تمایل ناتو برای تبعیت از خواسته‌های رژیم صهیونیستی عنوان کرد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی به ماجراجویی‌های این رژیم در دریاها و سپس تلاش برای جلب حمایت ناتو اشاره و تأکید کرد: این حرکت‌ها نشان‌دهنده نگرانی و ضعف شدید رژیم صهیونیستی در این مسیر است و تلاش‌ها برای جلب همراهی ناتو به این دلیل است که این ضعف را بپوشاند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *