جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

نماینده پاکستان در کنفرانس فلسطین: نبرد حماس علیه اسرائیل مشروع و موجه است

اسلام‌آباد- ایرنا- نماینده پاکستان در کنفرانس بین‌المللی فلسطین در استانبول گفت: مقاومت مسلحانه فلسطینیان از جمله حماس در برابر اشغال وحشیانه اسرائیل بر اساس قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل کاملاً موجه است.

اسرائیل هرگز بر رفح مسلط نخواهد شد/ مقاومت در غزه در آماده باش کامل است

تهران- ایرنا- «عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب تاکید کرد: همه گروه های مقاومت در غزه در آماده باش کامل هستند و از تجارب خود در شهر «خان یونس» و شمال و مرکز نوار غزه بسیار استفاده کرده و غافلگیری های زیادی برای نظامیان صهیونیست دارند.

طالبان باید از قواعد و قوانین مرزبانی تمکین کند

طالبان باید از قواعد و قوانین مرزبانی تمکین کند

عبدالمحمد طاهری می گوید: دستگیری مرزبانان ایرانی صرفا یک جنبه ندارد. جنبه مهم‌ تر دیگر این است که ثابت شد طالبان فارغ از قرائت‌های ایدئولوژیک تندروانه خود که می‌تواند یک تهدید امنیتی باشد، مشخصا در موضوع سرزمین‌های ایران پشت دیوار مرزی حاضر به همکاری با ایران نخواهد بود. به بیان دیگر این دست رفتارها نشان از سخت‌گیری طالبان دارد و همزمان با آن مویدی بر آن است که طالبان هیچ گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی و مرزداری را ملاک عمل و رفتار خود قرار نمی‌دهد و کوچک‌ترین توجهی هم به قراردادهای فی ما بین برای ترسیم مرز دو کشور ندارد.

Loading

ازسرگیری روابط دولت خودگردان با رژیم صهیونیستی؛ خیانت به آرمان ملت فلسطین

۱۳۹۹/۰۹/۱۰ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران در رشته مطالعات فلسطین با بیان اینکه محمود عباس با گرایش به رژیم صهیونیستی به اصل خود بازگشت و همه اقدامات قبلی ظاهرسازانه بود، گفت: در شرایطی که آن‌ها بحث الحاق و عادی‌سازی روابط را مطرح کردند و پیش بردند، این اقدام از سوی تشکیلات خودگردان آن‌ها را مصمم‌تر می‌کند.

مجتبی رحماندوست در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی اعلام از سرگیری روابط تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی را با وجود آغاز گفتگوها برای آشتی ملی میان گروه‌های فلسطینی، خیانت به آرمان فلسطین دانست و خاطرنشان کرد: تشکیلات خودگردان در سال‌های اخیر حرکت‌هایی به نفع مقاومت، داشت که باعث برگزاری جلسات مشترکی با گروه‌های جهادی مقاومتی شد به‌گونه‌ای که محمود عباس هم در این جلسه از راه دور شرکت کرد.

وی افزود: حتی این احتمال داده می‌شد که به سمت هم‌گرایی بیشتری بروند و به یکدیگر نزدیک شوند تا امیدی را در آینده نسبت به حرکت‌های مقاومتی فلسطینی در منطقه علیه رژیم صهیونیستی ایجاد کند، اما درنهایت محمود عباس با گرایش به رژیم صهیونیستی به اصل خود بازگشت و همه آن‌ها اقداماتی ظاهرسازانه بود.

 

بازگشت تفرقه میان گروه‌های فلسطینی

رحماندوست با تأکید بر اینکه ازسرگیری مجدد روابط دوباره تفرقه را به گروه‌های سیاسی – اجتماعی فلسطینی بازمی‌گرداند و مقاومت هم طبیعتاً دیگر به این حرکت محمود عباس اقبال نمی‌کند، گفت: رژیم صهیونیستی بارها و بارها نه به لفافه، بلکه به‌صراحت اعلام کرده که چیزی به‌عنوان کشور فلسطینی، به رسمیت نمی‌شناسیم و فقط فلسطینی‌ها به‌عنوان یک شهروند می‌توانند زندگی کنند، گرچه این فقط یک تاکتیک است و حق شهروندی هم برای آن‌ها قائل نیستند.

دبیر کل سابق جمعیت دفاع از ملت فلسطین ادامه داد: آنچه میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی می‌گذرد پایدار نخواهد بود؛ چراکه اسرائیلی‌ها نشان دادند حتی آنجایی که طرف فلسطینی عجز و التماس می‌کند که به دادم برسید، ناسازگاری و آزارها را شدت می‌بخشد.

 

ایده امید به دموکرات‌ها باطل است

وی با بیان اینکه از نزدیک شدن به رژیم صهیونیستی نه‌تنها چیزی برای دولت خودگردان به دست نمی‌آید، بلکه آن وحدت و همگرایی که با گروه‌های مقاومتی ایجادشده بود را هم از دست می‌دهد، تغییر رویه آمریکا و رژیم صهیونیستی را باروی کار آمدن دموکرات‌ها در کاخ سفید اشتباه محاسباتی دانست و اضافه کرد: اصل این تفکر که باروی کار آمدن بایدن تحولاتی در جهت مسائل حقوق بشری و رعایت حقوق ملت‌ها ایجاد می‌شود غلط و باطل است. این مبنا، ترک برداشته و چیزی از آن نمانده است.

رحماندوست ضمن تشریح سیاست‌های دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا در قبال فلسطین، گفت: اگر دموکرات‌ها هم گاهی اوقات مواضعی به نفع ملت‌های مظلوم داشته‌اند یک تاکتیک بوده تا تکنیک‌های دیگر خودشان را پیش ببرند. لیندون جانسون، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا که مثلاً جایگاهی برای حق‌وحقوق مردم قائل بود، آنجایی که نوبت به کشتار فلسطینی‌ها می‌شد، سکوت اختیار می‌کرد!

وی تأکید کرد: آمریکا اساساً می‌خواهد فلسطین و گروه‌های مقاومت فلسطینی نباشند. حال ما بگوییم حزب دموکرات آمده روی کار و گشایشی در مسئله فلسطین ایجاد می‌کند!

 

ضربه‌ای به مبارزات علیه طرح الحاق و عادی‌سازی روابط

این استاد دانشگاه این تصمیم را ضربه‌ای به مبارزات برای مقابله با طرح الحاق و عادی‌سازی روابط و معامله قرن عنوان کرد و گفت: در شرایطی که آن‌ها بحث الحاق و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را مطرح کردند و پیش بردند، این اقدام از سوی تشکیلات خودگردان آن‌ها را مصمم‌تر می‌کند. آن‌ها تصمیم خودشان را در حذف آرمان فلسطین گرفته‌اند و تنها یک‌کلام پاسخ آن‌هاست و آن‌هم مقاومت است. اینکه برخی کشورها عنوان می‌کنند که به دنبال برقراری رابطه هستند تا برای حقوق فلسطینی‌ها مذاکره کنند نیز اساساً ربطی منطقی‌ به هم ندارد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *