جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

ادعای کامرون درباره پیشنهاد آتش‌بس ۴۰ روزه به حماس

لندن – ایرنا – وزیر امور خارجه انگلیس که برای شرکت در نشست‌ ویژه مجمع جهانی اقتصاد به ریاض سفر کرده است ادعا کرد که به جنبش مقام اسلامی فلسطین (حماس) طرح آتش‌بس ۴۰ روزه در برابر آزادی گروگان‌های (اسرای) اسرائیلی پیشنهاد شده است.

بلینکن: امیدوارم حماس پیشنهاد «فوق‌العاده سخاوتمندانه» اسرائیل را بپذیرد

همزمان با تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ در غزه آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا،‌ پیشنهاد اسرائیل را برای آتش‌بس غزه «فوق‌العاده سخاوتمندانه»‌ توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که حماس مفاد آن را بپذیرد.

امیرعبداللهیان: ایران به دنبال تبدیل خلیج فارس به گرانیگاه سیاست همسایگی است

وزیر امور خارجه به مناسبت روز ملی خلیج فارس پیامی منتشر کرد و گفت: هرچند نام خلیج فارس با ایران و ایرانی عجین شده، اما در عین حال خلیج فارس محملی برای همسایگان ابدی و خانه‌ای برای همه ملت‌های پیرامون آن است.

Loading

آثار راهبردی تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه ایران

۱۳۹۹/۰۸/۱۷ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا با تشدید ایران‌هراسی در تلاش هستند فرصت‌های بیشتری برای تقویت روابط کشورهایی چون جمهوری آذربایجان و امارات با تل‌آویو پدید آورند.

قاسم محبعلی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به آثار راهبردی تهدیدات رژیم صهیونیستی در مناطق پیرامونی کشورمان اظهار داشت: «این مسئله در درجه نخست به مناسبات تهران با کشورهایی چون جمهوری آذربایجان، امارات و باقی کشورهای مهم حاشیه جنوبی خلیج فارس از جمله عربستان سعودی بستگی دارد.»

وی با اشاره به سیاست ایران در قبال رژیم صهیونیستی تاکید کرد: چون رژیم صهیونیستی رابطه راهبردی با آمریکا دارد و شریک این کشور محسوب می‌شود، طبیعی است که هم آمریکا و هم این رژیم تلاش می‌کنند که کشورهای همسایه ما را به کانونی تهدیدآمیز برای جمهوری اسلامی تبدیل کنند.

محبعلی با اشاره به این اینکه امارات در شرایط کنونی به دنبال تقویت ائتلاف‌سازی‌های خود علیه محور مقاومت به خصوص جمهوری اسلامی ایران و اخوان‌المسلمین است، اظهار داشت، به نظر می‌رسد اماراتی‌ها با اقدام اخیرشان سعی کردند با صهیونیست‌ها وارد ائتلاف شوند تا به زعم خود رقبای منطقه‌ای‌شان را تحت‌فشار قرار دهند و حتی در صورت لزوم با حمایت آمریکا به ائتلاف سازی با رژیم صهیونیستی در منطقه علیه محور مقاومت و ترکیه بپردازند.

وی در تشریح ادعاها و اختلافات میان ایران و کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس گفت: « ادعاهای بی اساسی درمورد جزایر ایرانی از سوی امارات مطرح است؛ بحرین نیز ایران را تهدید ملی خود تعریف کرده و بین ایران و عربستان هم فضای تلخ و سنگینی حاکم است که مسائل در رابطه با یمن، عراق، سوریه و لبنان به آن دامن زده است.»

این کارشناس معتقد است تا زمانی که نتوانیم این فضا را تغییر دهیم، طبیعی است اسرائیل سعی کند از این آب گل‌آلود ماهی بگیرد.

محبعلی در پاسخ به این سوال که آیا تهدید جدی در همکاری این کشورها و اسرائیل علیه ایران وجود دارد نیز توضیح داد: «در درجه اول به  نظر می‌رسد که این کشورها به همکاری با یکدیگر نیاز متقابل دارند. شاید اصالتا مسئله اسرائیل، ایران باشد، اما کشورهایی مانند امارات و جمهوری آذربایجان بیشتر در پی آن هستند که با نزدیکی به اسرائیل بتوانند مشکلات امنیتی و اقتصادی کشورشان را حل و فصل کنند.»

همچنین وی گفت که اسرائیل برای آمریکا یک نقطه کلیدی است و هر کشوری که بخواهد رابطه خوبی با آمریکا داشته باشد و از امکانات این کشور از جمله سلاح‌های راهبردی و فناوری پیشرفته‌اش استفاده کند، می‌داند که یا باید روابطش با تل‌آویو را عادی کند و یا به سمت همکاری سوق دهد.

در نهایت محبعلی در واکاوی این موضوع که جمهوری اسلامی ایران با هدف دفع تهدید راهبردی رژیم صهیونیستی چه اقداماتی باید انجام دهد، گفت: «نخست ایران باید یک طراحی چندوجهی برای سیاست خارجی اش انجام دهد و در یکی از آنها نیز تهدید رژیم صهیونیستی را قرار دهد؛ تهدیدی که متقابل است. در عین حال رابطه ایران با کشورهای عربی نیز بسیار اهمیت دارد و اگر بتوانیم رابطه‌مان را با کشورهای عربی بهبود بخشیم، دیگر ابزاری به نام ایران‌هراسی در منطقه کارایی نخواهد داشت و لذا صهیونیست‌ها قادر نخواهند بود که سیاست ضدایرانی خود را پیش ببرند.»

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *