جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

هرج‌ومرج در شمال اراضی اشغالی و انتقاد تنداز مقامات صهیونیست

شهرک‌نشینان ساکن شمال فلسطین اشغالی با انتقاد از وضعیت هرج‌ومرج موجود در این منطقه از زمان آغاز جنگ غزه و عملیات‌های فزاینده حزب‌الله ضد رژیم صهیونیستی، مقامات این رژیم را مورد انتقاد قرار داده آنها را متهم به بی‌مسئولیتی کردند.

خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلی

خیزش سراسری در دانشگاه‌های مختلف آمریکا و دیگر نقاط جهان بخصوص در کشورهای غربی علاوه بر محور اصلی آن یعنی اعتراض به جنایات اسرائیل در غزه و مخالفت با همراهی غرب در جنایات صهیونیست‌ها، ابعاد گسترده‌تری یعنی حاکمیت آمریکا را شامل می‌شود.

Loading

اهداف کاخ سفید از اتهام دخالت ایران، روسیه و چین در اعتراضات آمریکا

۱۳۹۹/۰۴/۰۳ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه ادعای مداخله ایران در اعتراضات آمریکا می‌تواند به نفع ایران تمام شود، گفت: مقامات کاخ سفید با ارتباط دادن اعتراضات به کشورهای خارجی می‌خواهند مشروعیت تظاهرات را زیر سؤال ببرند؛ درحالی‌که با این اقدام به مردم خودشان حمله و تلاش می‌کنند با فرافکنی مسئولیت خود را نسبت به وضعیت موجود، به دیگران منتقل کنند.

دکتر فؤاد ایزدی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به اظهارات یک مقام کاخ سفید که ایران، چین و روسیه را متهم به دخالت در ناآرامی‌های آمریکا کرده بود، خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلاتی که در داخل آمریکا ایجاد شده است، سران کاخ سفید با این اظهارات به دنبال فرافکنی هستند. کشتار سیاه‌پوستان و درعین‌حال سرکوب خشونت‌آمیز تظاهرکنندگانی که از خشونت استفاده نمی‌کنند و شعارشان این است که ما دستانمان را بالا برده‌ایم توجیهی ندارد.

وی با بیان اینکه مقامات کاخ سفید با ارتباط دادن اعتراضات و معترضان به کشورهای خارجی می‌خواهند مشروعیت تظاهرات را زیر سؤال ببرند، افزود: آن‌ها با این اقدام به‌نوعی به مردم خودشان حمله می‌کنند و با فرافکنی می‌خواهند مسئولیت خود را نسبت به وضعیت موجود، به دیگران منتقل کنند. اینکه آن‌ها مسئولیت خود را انجام نمی‌دهند کمکی به بهتر شدن اوضاع نمی‌کند و مشکل را افزایش می‌دهد، موضوعی که در نهایت به نفعشان نیست.

این استاد دانشگاه تهران ادامه داد: اینکه مخاطب سیاه‌پوست این حرف‌ها را باور کند که مثلاً ایران حامی این جریان اعتراضی است و می‌خواهد کمک کند، برای ما اتفاق خوبی است. چراکه اعتقاد ما این است که آن‌ها که در خیابان‌ها اعتراض می‌کنند در نهایت در پی تغییر دموگرافیکی که در آمریکا رخ خواهد داد، به‌تدریج قدرت را در این کشور به دست می‌گیرند. چراکه بر اساس آمارها تا سال 2045 جمعیت سفید پوست در آمریکا اقلیت و جمعیت رنگین پوست به اکثریتی می‌رسند و زمانی که این جمعیت اکثریت شوند به‌تدریج هم در حوزه داخلی و هم خارجی، سیاست امریکا تغییر خواهد کرد.

 

دولت آمریکا به دنبال مذاکره با ایران نیست

این تحلیلگر تحولات آمریکا در رابطه با تلاش ترامپ و پیشنهاد مذاکره به ایران با وجود اتهام زنی‌ها علیه کشورمان تأکید کرد: دولت آمریکا به دنبال مذاکره با ایران نیست. چراکه مذاکره سطح خود را دارد و به‌طور مستقیم یا خصوصی اعلام می‌شود که مثلاً در مقابل گرفتن یکسری امتیازها، امتیازهای دیگری داده می‌شود. درحالی‌که دولت آمریکا در دوره ترامپ هیچ‌گاه صحبت از دادن امتیاز نکرده و همیشه صحبت از پیش‌شرط بوده است! آقای پمپئو 12 پیش‌شرط گذاشته و درنهایت به ایران می‌گویند باید این پیش‌شرط‌ها را اجرا کنید و کشور نرمالی شوید! این نشانه‌های نرمال شدن است و وظیفه شما است که نرمال باشید! هیچ‌گاه گفته نشده که بعدازاین که پیش‌شرط‌ها را اجرا کردید چه اتفاق مثبتی می‌افتد و چه امتیازاتی را دریافت می‌کنید.

ایزدی با بیان اینکه دولت ترامپ به دنبال سرنگونی جمهوری اسلامی و یا تسلیم کامل آن است که در هر دو مورد هم شکست‌خورده است، اضافه کرد: هر زمان که آمریکایی‌ها علاقه‌مند به مذاکره شدند، خودشان می‌دانند که چگونه پیام مذاکره را اعلام کنند. توییت‌های آقای ترامپ هم ذیل همان مورد اول است و می‌گوید بیایید با من حرف بزنید! من مشکلات شما را حل می‌کنم! بحث دادن امتیاز به ایران نیست و اقداماتش بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.

 

انتظار اعلام حمایت و همبستگی ایران با سیاه‌پوستان آمریکایی

این استاد دانشگاه تهران در رابطه با تلاش آمریکا برای اتهام زنی به ایران، چین و روسیه با هدف ایجاد بدبینی در افکار عمومی مردم آمریکا علیه این سه کشور، گفت: آن‌ها به چنین هدفی نخواهند رسید. مردم آمریکا دو بخش هستند. یک گروه تحت ستم و معترض‌اند و یا همراه با اعتراض‌کنندگان هستند. این گروه شامل رنگین‌پوستان و بخش قابل‌توجهی از سفیدپوستان می‌شود که اگر آن‌ها بدانند کشوری از آن‌ها حمایت می‌کند خوشحال می‌شوند، همان‌طور که اساتید سیاه‌پوست آمریکایی دعوت شده در یکی از وبینارها، همه بدون استثنا، اعلام کردند که انتظارشان از ایران این است که اعلام حمایت و همبستگی کند.

وی ادامه داد: فعالیت‌هایی هست که فقط ایران می‌تواند انجام دهد؛ مثلاً فقط ایران است که می‌تواند به ونزوئلا بنزین بفرستند، برخی کشورها بنزین ندارند، برخی دیگر که دارند جراتش را ندارند. ایران هم بنزین دارد و هم جراتش را دارد. در مورد اعتراضات اخیر هم‌چنین حالتی وجود دارد. وظیفه ما این است که حداقل در حوزه اعلام همبستگی فعال باشیم.

ایزدی اضافه کرد: نژادپرست‌ها و طرفداران ترامپ گروه دیگری هستند که اصولاً با ایران ابراز مخالفت می‌کنند. آن‌ها هم در حقیقت با توجه به آگاهی‌شان نسبت به سیاست‌های خصمانه آمریکا و فشار حداکثری ممکن است از حمایت‌های ایران خوششان نیاید اما منطقش را درک می‌کنند که وقتی علیه ایران کار کنند، ایران هم  بتواند مقابله‌به‌مثل کند.

 

همراه بودن با مردم ستمدیده آمریکا به نفع ما و وظیفه ما است

وی گفت: گروه اول با توجه به تغییرات دموگرافی در آمریکا به قدرت خواهند رسید و همان عملکردی که ما در رابطه با مهاجرین عراقی داشتیم باید در قبال آن‌ها داشته باشیم. هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که حکومت صدام سرنگون شود اما وظیفه ما حمایت از مهاجرین عراقی بود و آن کار را انجام دادیم. وقتی حکومت صدام سرنگون شد، آن‌ها به قدرت رسیدند. تا قبل از آن برخی فکر می‌کردند حمایت از مهاجرین هزینه بی‌فایده و اشتباهی است اما معلوم شد اقدام درستی بوده. همین مسئله را در دهه‌های آینده نسبت به آمریکا خواهیم داشت. ازاین‌جهت همراه بودن با مردم ستمدیده آمریکا به نفع ما و وظیفه ما است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *