جدیدترین مطالب

تهران تل آویو را به دوئل دعوت کرد

تهران تل آویو را به دوئل دعوت کرد

اسماعیل فروغی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران تا سه هفته پیش از آن هر نوع حملات تحقیرآمیز اسرائیل را تحمل می کرد و فقط از طریق نیروهای متحدش در منطقه در برابر آن رژیم می جنگید، اما این بار برای اولین بار با حمله ی گسترده ی موشکی و پهپادی از خاک خود بر اسرائیل، مستقیماً وارد میدان جنگ شده، اسرائیل را به دوئل و جنگ تن به تن دعوت کرده است.

رد یک گزاره!

رد یک گزاره!

سید محمد شفیعی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران می سنجد که واکنش گنبد آهنین و پدافند اسرائیل در مقابل بالستیک، کروز، هایپرسونیک و پهپادها چه بوده و ساختار آن چگونه عمل می‌کند و از سمت مقابل اسرائیل به دنبال سنجیدن سرعت واکنش پدافند ایران، عملکرد تکنولوژی ایران در مقابل کوادکوپتر و… است.

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

اکبر فیجانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: تنها یک گزینه متصور است و آن حمله اتمی محدود اما برق آسا به ایران است. اما، گرچه از رژیم نسل کش اسرائیل هر جنایتی بر می آید، با توجه به قدرت دفاعی و تهاجمی ایران و توان و همراهی گروه های مقاومت منطقه، و تبعات اقتصادی امنیتی آن برای جهان، در حالت عادی وقوع چنین اقدام خطرناکی بعید است. 

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

علی مفتح در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در بحث حمله به «اسرائیل» هم همین است! اول اینکه، ایران به خاک رژیم صهیونیستی حمله نکرده است. بحث در اینجا مربوط به سازمان ملل و حقوق بین الملل نیست. بحث در درجه اول اخلاقی و سیاسی است! رژیم صهیونیستی یک رژیم اشغالگر است که ادعای خاک دارد اما در واقعیت خاکی ندارد (چه برسد به عمق راهبردی)! اصلا حمله انتقام جویانه کشورمان هم هیچ حمله ای به اسرائیل یا خاک آن نبود چرا که اساسا موجودیتی با این مختصات و مشخصات وجود ندارد.

تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی

وزارت خزانه داری آمریکا در راستای ادامه سیاست‌های تحریمی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را به بهانه ایفای نقش در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین و روسیه تحریم کرد.

Loading

أحدث المقالات

تهران تل آویو را به دوئل دعوت کرد

تهران تل آویو را به دوئل دعوت کرد

اسماعیل فروغی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران تا سه هفته پیش از آن هر نوع حملات تحقیرآمیز اسرائیل را تحمل می کرد و فقط از طریق نیروهای متحدش در منطقه در برابر آن رژیم می جنگید، اما این بار برای اولین بار با حمله ی گسترده ی موشکی و پهپادی از خاک خود بر اسرائیل، مستقیماً وارد میدان جنگ شده، اسرائیل را به دوئل و جنگ تن به تن دعوت کرده است.
Loading

بن‌بست تشکیل دولت در رژیم صهیونیستی و احتمالات پیش‌رو

۱۳۹۸/۱۲/۱۶ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: مدیر کل پیشین خاورمیانه وزارت امور خارجه با بیان اینکه وضعیت آینده تشکیل دولت در رژیم صهیونیستی روشن و قابل پیش‌بینی نیست، گفت: با توجه به وضعیت فساد نتانیاهو، احزاب مخالف چندان علاقه‌مند نیستند با او ائتلافی انجام دهند و در این شرایط احتمال رجوع به انتخابات چهارم هم وجود دارد.

محمد قاسم محبعلی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به تداوم ابهام در تشکیل دولت جدید رژیم صهیونیستی با وجود برگزاری سومین انتخابات در طول یک سال، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی یا باید در شرایط فعلی دولت اقلیت تشکیل دهد و احزاب مخالف، با آن مخالفت نکنند و یا اینکه نتانیاهو ائتلافی با احزاب دیگر تشکیل دهد. البته اگر هیچ کدام از این موارد رخ ندهد، مجددا باید به برگزاری انتخابات چهارمی رجوع کنند.

 

عدم تمایل احزاب برای ائتلاف با نتانیاهو

وی افزود: به نظر می‌رسد با توجه به وضعیتی که نتانیاهو دارد احزاب مخالف چندان علاقه‌مند نیستند با او که پرونده دارد و متهم به فاسد است ائتلافی انجام دهند. این مسئله وضعیت را برای نتانیاهو که فعلا اکثریت را دارد، اما اکثریت لازم را برای تشکیل دولت ندارد، مشکل کرده است. از این لحاظ نمی‌توان چندان وضعیت را روشن و قابل پیش‌بینی دانست.

 

جامعه اسرائیلی همیشه دچار چند گانگی بوده است

محبعلی در تحلیل علل بن‌بست بی‌سابقه در این رژیم برای تشکیل دولت، گفت: جامعه اسرائیلی همیشه دچار چند گانگی بوده است، اما این بار در جناح راست اسرائیل بیش‌تر انشقاق ایجاد شده است. با توجه به ضعفی که حزب کارگر در رژیم صهیونیستی پیدا کرده و چپها دیگر چندان موقعیت قوی ندارند و در جناح راست هم انشقاق ایجاد شده، این انشقاق چندگانگی را به همراه داشته است.

این تحلیلگر مسائل خاورمیانه گفت: استمرار دولت نتانیاهو که طولانی‌ترین دولت اسرائیل از زمان شکل‌گیری این رژیم تاکنون است، نیز پدیده جدیدی در اسرائیل است. مهاجرت‌هایی که روس‌ها به این اراضی انجام دادند، باعث شده مهاجران نقش زیادی در داخل اسرائیل ایفا کنند. اسرائیل یکپارچه نیست و در درونش اختلافات متعدد و گرایش‌های متعددی وجود دارد.

وی اضافه کرد: آنچه اسرائیل را روی پا نگه داشته، تهدید خارجی است و با این تهدید همواره توانسته‌اند وحدت ظاهری داخلی را نگه دارند؛ اما اخیرا با کنار رفتن جریانات چپ و صلح‌طلب‌تر در اسرائیل و اختلافات ایجاد شده در جناح راست، به نظر نمی‌رسد این وضعیت به زودی سرانجام پیدا کند؛ مگر اینکه آن‌ها از یک تهدید خارجی استفاده کنند و یا فشار آمریکایی‌ها باعث شود نوعی وحدت و ائتلاف در بین جریانات راست ایجاد شود.

 

احتمالات پیش رو برای خروج از بن‌بست

مدیر کل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه در باره احتمالات پیش رو برای خروج از این بن‌بست در رژیم صهیونیستی اظهار کرد: در این رابطه نقش جریان اعراب هم مهم است که می‌توانند اگر به سمت طرف مقابل، یعنی جریان ائتلاف آبی و سفید بپیوندند، نتانیاهو را کنار بزنند، اما آن‌ها تاکنون به این مسئله توجه و علاقه‌ای نشان نداده‌اند. بنابراین باز هم بسیار مشکل است که نتانیاهو بتواند دولت قوی تشکیل دهد و احتمال اینکه باز هم اسرائیل، شاید نه در ماه‌های آینده، بلکه کمی دورتر، شاهد انتخابات جدید باشد قابل پیش‌بینی‌تر است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *