جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

نتانیاهو شدیدا نگران صدور حکم بازداشت از سوی دادگاه بین‌المللی کیفری است

رسانه‌های صهیونیستی نوشتند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از احتمال صدور حکم بازداشت توسط دادگاه بین‌المللی کیفری در لاهه به دلیل عملیات نظامی در نوار غزه به شدت نگران است.

روزنامه معاریو: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو توسط دادگاه لاهه وجود دارد / نتانیاهو برای جلوگیری از این اتفاق، مکالمات تلفنی متعددی انجام داده

رسانه‌های اسرائیلی نوشتند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل از احتمال صدور حکم بازداشت توسط دادگاه بین‌المللی کیفری در لاهه به دلیل عملیات نظامی در نوار غزه به شدت نگران است.

نماینده پاکستان در کنفرانس فلسطین: نبرد حماس علیه اسرائیل مشروع و موجه است

اسلام‌آباد- ایرنا- نماینده پاکستان در کنفرانس بین‌المللی فلسطین در استانبول گفت: مقاومت مسلحانه فلسطینیان از جمله حماس در برابر اشغال وحشیانه اسرائیل بر اساس قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل کاملاً موجه است.

Loading
نگاهی به حمله به تاسیسات آرامکوی عربستان

شکست عملی سیاست امنیت در ازای نفت

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه سیاست عربستان سیاست تخریبی نیابتی است، گفت: رفتار عربستان تابعی از سیاست‌های آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی است و با وجود سیاست عربستان مبنی بر خرید امنیت از آمریکا، حمله به تاسیسات نفتی عربستان، ضعف ساختار امنیتی - نظامی عربستان و آمریکا را نشان داد.

حسن هانی زاده درخصوص روابط ایران و عربستان اظهار کرد: عربستان به نیابت از آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش کرد تا محور مقاومت را در انزوا قرار دهد، به همین دلیل نقش تخریبی عربستان در یمن، حمله به آن کشور و کشتار مردمش، دخالت در مسائل عراق، بحران سوریه و لبنان و اتخاذ سازوکارهای تهاجمی نسبت به ایران موجب شده که عربستان در حقیقت به نیابت از آمریکا تلاش کند در مقابله با سیاست‌های واقع‌بینانه و تنش‌زدای ایران به نوعی مقابله کند.

وی اضافه کرد: عربستان در طول 4 سال گذشته در یمن 300 میلیارد دلار هزینه کرد تا مردم این کشور و به خصوص حوثی‌ها را از صحنه سیاسی یمن خارج کند. در سوریه عربستان سعودی در طول 8 سال گذشته حدود 80 میلیارد دلار کمک مالی در اختیار گروهک‌های تروریستی قرار داد.

این کارشناس غرب آسیا گفت: رفتار عربستان تابعی از سیاست‌های آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی است. به خصوص که اخیرا که پای این رژیم به کشورهای حوزه خلیج فارس گشوده شده، نقش عربستان کاملا پررنگ بوده و الان هم تلاش می‌کند تا روابط کشورهای شورای همکاری خلیج فارس با رژیم صهیونیستی به صورتی آشکار برقرارشود.

هانی زاده اضافه کرد: تقابل آشکار عربستان با ایران و محور مقاومت مخصوصا در دوره ملک سلمان و ولیعهد او محمد بن سلمان آشکار شده و شکل تهاجمی‌تری به خود گرفته است. این سیاست همواره با سیاست‌های کاخ سفید گره خورده از زمان ورود ترامپ به کاخ سفید این سیاست‌های تقابلی با ایران و محور مقاومت کاملا تهاجمی‌تر شده است.

وی درخصوص تلاش عربستان و آمریکا برای نسبت دادن حمله پهپادی به تاسیسات آرامکو به ایران با هدف اعمال فشار به آن خاطرنشان کرد: تمام قرائن و شواهد نشان می دهند نیروهای انقلابی یمن، ارتش و کمیته‌های انقلاب و انصارالله پس از 4 سال جنگ ظالمانه عربستان با اتکا به امکانات بومی خود توانستند سیاست توازن وحشت را با عربستان در پیش بگیرند و با ایجاد سازوکارهای جدید و تولید موشک‌های بالستیکی و پهپادهای پیشرفته عمق عربستان را هدف قرار دهند. ضربه و حمله به تاسیسات نفتی آرامکو پیام بسیار مهمی برای جامعه جهانی است که خون ملت یمن باید مورد توجه قرار گیرد و خون آنها بالاتر از نفت و تاسیسات نفتی عربستان است، زیرا آنها در طول 4 سال گذشته هزاران کودک و زن یمنی را به شهادت رسانده و هیچ یک از سازمان‌های بین‌المللی در مقابل این تجاوزات واکنشی نشان ندادند و الان فصل پاسخگویی از سوی یمن آغاز شده و آینده هم برای رژیم عربستان خطرناک‌تر است.

وی ادامه داد: براساس بیانیه ای که از سوی ارتش یمن صادر شده در اهداف بعدی عمق تاسیسات مهم و استراتژیک عربستان مورد حمله قرارخواهد گرفت.

هانی زاده در رابطه با سیاست معامله امنیت در ازای نفت که از سوی عربستان دنبال می شود نیز گفت: حمله به تاسیسات نفتی عربستان ضعف ساختار امنیتی – نظامی عربستان و آمریکا را نشان داد. اما تمام قرائن و شواهد نیز نشان می‌دهد این واکنش از سوی ارتش یمن انجام شده است.

وی با بیان اینکه آمریکا تمام ادله و مدارک را در اختیار دارد که نشان می‌دهد این حمله از سوی ایران نبوده است، گفت: آنها نمی‌خواهند اعتراف کنند که مردم یمن و مجموعه کوچک انصارالله بتوانند چنین اقدامی انجام دهند و فرافکنی می‌کنند تا هر اتفاق و حادثه ای را به ایران نسبت دهند و به قول یک کارشناس عرب پرونده ایران سنگین‌تر شود تا ائتلاف جهانی علیه اش تشکیل دهند، لذا آمریکایی‌ها هم از این فرصت استفاده می کنند و باج‌گیری خود را از عربستان افزایش خواهند داد و باج بیشتری از رژیم آل سعود می گیرند.

وی اضافه کرد: طرح‌های امنیتی آمریکا در عراق، رژیم صهیونیستی و فلسطین اشغالی و عربستان با شکست مواجه شده است. آن‌ها با تبلیغات گسترده‌ای سعی کردند وانمود کنند تا سامانه‌های ضد موشکی‌شان معجزه می‌کند، اما اتفاقاتی که در فلسطین اشغالی رخ داد و حمله از سوی خارج از مرزهای عراق به انبار مهمات این رژیم و حمله اخیر به تاسیسات نفتی عربستان نشان داد ادعای قدرت امریکا برای تامین امنیت کاملا زیر سوال است، بنابراین دست به فرافکنی می‌زنند و اتهام‌زنی‌هایی را علیه ایران آغاز می کنند؛ آن هم در آستانه برگزاری نشست مجمع عمومی سازمان ملل که قرار است رئیس جمهور ایران در آن حضور داشته باشد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *