جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در غزه

ارتش رژیم صهیونیستی رسما به کشته شدن دو نظامی دیگر خود در درگیری‌های روز گذشته در مرکز نوار غزه اعتراف کرد.

هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در غزه

ارتش رژیم صهیونیستی رسما به کشته شدن دو نظامی دیگر خود در درگیری‌های روز گذشته در مرکز نوار غزه اعتراف کرد.

Loading

موجودیت اتحادیه اروپا در معرض خطر

شورای راهبردی آنلاین: سرمایه‌دار سرشناس آمریکایی معتقد است تصمیم آمریکا به خروج از برجام روابط دیپلماتیک و تجاری میان اروپا و آمریکا را بیش از پیش تضعیف خواهد کرد.

جورج سوروس، سرمایه‌دار معروف مجارستانی ساکن آمریکا با سخنرانی در اندیشکده شورای روابط خارجی اروپا در پاریس گفت تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر خروج از این توافق به ائتلاف بین دو سوی اقیانوس اطلس (ائتلاف بین اروپا و آمریکا) صدمه می زند.

وی در سخنرانی خود گفت که خروج آمریکا از توافق هسته ای فشارهای پیش بینی نشده و شدیدتری را بر اروپا وارد خواهد آورد.

این سرمایه دار آمریکایی ادامه داد: اتحادیه اروپا اکنون با بحرانی روبرو است که بقای این مجموعه را تهدید می‌کند.

به نوشته وبگاه «بلومبرگ» سوروس پیش بینی کرد که افزایش قیمت دلار و خروج سرمایه‌ها از بازارهای نوظهور منجر به بحران مالی عظیمی می‌شود. وی به اروپا هشدار داد که در حال مواجه شدن با یک تهدید موجودیتی است.

سوروس گفت که از بین رفتن توافق هسته‌ای با ایران و ائتلاف «فرا آتلانتیک» (روابط چند جانبه بین آمریکا و اروپا) تاثیر منفی بر اقتصاد اروپا دارد و سبب اختلال‌های دیگر از جمله کاهش ارزش ارز در بازارهای درحال ظهور می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود با ذکر این جمله که «هر مورد اشتباهی، به سمت اشتباه می‌رود» بحران پناهجویان، سیاست‌ ریاضت‌ اقتصادی که موجب قدرت گرفتن عوام‌گرایان شد و نیز فروپاشی منطقه‌ای ناشی از برگزیت را از جمله اشتباه‌های رخ داده در قاره اروپا برشمرد.

سوروس در سخنرانی خود گفت: «این واقعیت که اروپا در معرض یک خطر موجودیتی قرار دارد دیگر پیش‌بینی نیست، بلکه یک واقعیت سخت است.»

وی همچنین راه برون رفت از برخی از بحران‌ها‌ را به کارگیری طرح «مارشال» به ارزش 35 میلیارد دلار در سال دانست و گفت اجرای چنین طرحی موجب کاهش فشارهای مهاجرتی به قاره می‌شود.

این سرمایه‌دار مبا انتقاد از سیاست واحد پولی یکسان برای اروپا افزود که «یورو» مشکلات برجا مانده بسیاری دارد و نباید گذاشت که اتحادیه اروپا را نابود کند.

سوروس که از جمله مخالفان برگزیت است به اروپا توصیه کرد که خود را به انجمنی مبدل کند تا کشورهایی چون انگلیس مایل به ملحق شدن به آن باشند.

وی همچین با بیان این‌که مسئله برگزیت مربوط به مردم انگلیس می‌شود افزود، بهترین کاری که انگلیس می‌تواند انجام دهد یک رای معنی دار و قابل توجه در مجلس این کشور است.

سوروس افزود: «این مسئله هم برای انگلستان خوب است و هم به با حذف برگزیت و عدم ایجاد یک حفره بزرگ در بودجه، به اتحادیه اروپاخدمت بزرگی می‌کند.»

منبع: تسنیم و فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *