جدیدترین مطالب

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

دلایل و شانس اردوغان برای آشتی با دولت سوریه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اخیرا وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با همتای سعودی خود اظهار داشت: «استراتژی ما در حال حاضر گفتگو و صلح است و از ایران و روسیه نیز می‌خواهیم که در این روند نقشی سازنده ایفا کنند.» با توجه به این صحبت‌ها بار دیگر این مسئله مورد توجه قرار گرفته که سیاست ترکیه در قبال پناهجویان سوریه به چه صورت است و تبعات این سیاست چیست؟

Loading

أحدث المقالات

پالتیکو: اسرائیل به آمریکا فشار آورده تا زودتر سلاح دریافت کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به آمریکا به مقامات این کشور فشار آورده تا هر چه سریع‌تر فهرستی از سلاح‌ها را که تل‌آویو در نبرد به آن‌ها نیاز دارد، تهیه کند، زیرا در حال حاضر انبارهای خود را در جنگ با حماس و حزب‌الله خالی کرده است.

ترامپ: اظهارات «هریس» در مورد اسرائیل، بی‌احترامی است/ رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده/ اسیران در غزه باید فوراً آزاد شوند

دونالد ترامپ ضمن انتقاد از سخنان «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ غزه، این سخنان را «بی‌احترامی به اسرائیل» توصیف کرد و گفت رابطه او با نتانیاهو هیچگاه بد نبوده است.

ترامپ خطاب به نتانیاهو: خروج آمریکا از برجام بهترین کار من برای اسرائیل بود

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران (برجام) «بهترین کاری» بود که برای اسرائیل انجام دادم.

ترامپ: اگر من پیروز نشوم جنگ جهانی سوم راه می‌افتد

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شده که چنانچه در انتخابات پیروز نشود جنگ‌های خاورمیانه ادامه خواهد یافت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.

تیم انتخاباتی ترامپ: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند

تیم انتخاباتی ترامپ اعلام کرد: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند.

تغییر موضع دولت انگلستان در قبال حمایت از نتانیاهو در دادگاه لاهه

حزب کارگر در جریان رقابت‌های انتخابات مجلس (که ماه گذشته در انگلستان برگزار شده بود) و با هدف جلب جمعیت روزافزون رای دهندگان طرفدار فلسطین در این کشور وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات مخالفت دولت قبلی با حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو را پس بگیرد و همچنین کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

Loading

سکوت کشورهای عربی در قبال اقدامات نژاد پرستانه ترامپ!

۱۳۹۸/۰۴/۰۴ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:عبدالباری عطوان، تحلیلگر روزنامه الرای الیوم درمقاله ای به سکوت معنادار کشورهای عربی در قبال اجرای سیاست های نژادپرستانه دونالد ترامپ علیه مسلمانان مسافر از هفت کشور اسلامی پرداخته است .

چرا کشورهای عربی در قبال اقدامات نژاد پرستانه ترامپ چنین شرم آور سکوت در اختیار کرده اند؟ ائتلاف اسلامی و ژنرال های آن کجا هستند؟ از سازمان همکاری اسلامی چه خبر؟ چرا صدایی از شیخ های با نفوذ در توئیتر نمی شنویم؟ آیا حال اتحادیه عرب خوب است؟ لطفا ما را از حال این سازمان باخبر کنید و به ما اطمینان دهید.
طی دو روز گذشته کنترل تلویزیون در دست، در جستجوی شنیدن موضع گیری قدرتمند از سوی یک کشور عربی یا اسلامی برای کمک به برادرانی که در فرودگاه های آمریکا در جریان اجرای سیاست های نژادپرستانه ای که رئیس جمهور دونالد ترامپ علیه مسلمانان مسافر از هفت کشور اسلامی آغاز کرده، شبکه های تلویزیونی رسمی و نیمه رسمی را عوض کردیم، اما نتیجه ای نداشت شاید تنها واکنش از سوی ایرانی های به اصطلاح “رافضی” و از سوی مقتدی صدر صورت گرفت.
از سازمان همکاری اسلامی که تجاوز به یمن را تایید و از عادی سازی روابط با اسرائیل استقبال کرده است انتظار داشتیم از نخستین اقدام کنندگان برای دعوت به برگزاری نشست سران در مقر خود در شهر جده باشد یا روسای ستادهای مشترک ارتش های ۴١ کشور عضو ائتلاف اسلامی خواستار نشست اضطراری برای بررسی این اهانت ها و اقدامات تحقیر آمیز در قبال عرب ها و مسلمانان شود، اما به نظر می رسد انتظار فایده ای ندارد زیرا از قرار این قوم دستوراتی از سوی دوستان ترامپ یا خود او برای سکوت اختیار کردن و بی توجهی نشان دادن دریافت کرده اند.
حتی شیخ های توئیتر باز یا اکثریت قاطع آنان از صحنه کاملا ناپدید شدند و آنان کسانی هستند که میلیون ها نفر آنان را دنبال می کنند شاید آنان در امان ماندن را برگزیدند و ترجیح دادند نامشان خارج از فهرست های سیاه آمریکا باقی بماند و از خشم اربابان خود اجتناب کردند زیرا آمریکا سوریه یمن و عراق نمی باشد و انتقاد از آن واجب عینی نیست.
نژاد پرستی ترامپ این هفت کشور را هدف قرار نداده که وی تصمیم به منع ورود شهروندانشان به کشورش را اتخاذ کرد یعنی عراق، سوریه، یمن، سومالی، لیبی و سودان به علاوه ایران بلکه این کشورها و هرج و مرج خونین در آن ها را که اساسا ساخته آمریکا است، بلکه این پوششی برای نژاد پرستی او و تنفرش از تمام مسلمانان بدون استثنا با هر مذهب و نژادی است.
بحث و گفتگو با دولتی نژاد پرست همچون دولت ترامپ با واقعیت ها و دلایل منطقی مانند گفتن این که آمریکا در معرض هیچ گونه اقدام تروریستی از سوی مهاجران قرار نگرفته و یا یادآوری قانون اساسی آمریکا و سکولار بودن این کشور و ارزش های عدالت و برابری هدر دادن وقت و انرژی است و فایده ای ندارد و کاملا مانند بحث و گفتگو با جاهلی ابله است.
این هفت کشور و شهروندانشان هیچ گونه تهدید تروریستی برای آمریکا به حساب نمی آیند بلکه کاملا برعکس آن ها همیشه قربانی ترروریسم آمریکا بوده اند و آنچه در شهر البیضا در یمن صبح امروز اتفاق افتاد و شصت یمنی در اثر بمباران شهید شدند که بیشترشان از غیر نظامیان بودند تنها یکی از نمونه های این تروریسم امریکا است.
از این سکوت توطئه آمیز کشورهای عربی تعجب نمی کنیم و شاید مبالغه نباشد چنانچه بگوییم برخی از زمامداران عرب از این اقدامات نژاد پرستانه ترامپ استقبال می کنند زیرا آنان عملا آن را اعمال می کنند یا در صدد اعمال ان در کشورهای خود [در حق شهروندان این هفت کشور] از طریق ایجاد محدودیت برای آن ها، خم کردن کمرشان آنان با مالیات و عوارض برای بیرون راندن از کشورهای خود هستند.
درد آور است هنگامی که افرادی مانند جاستین ترودو نخست وزیر جوان کانادا در صدر دفاع کنندگان از مسلمانان قرار می گیرد و اعلام می کند از هر پناهنده فراری از ظلم و ستم استقبال می کنیم و با گفتن این سخن خود که “تنوع به ما قدرت می بخشد ” اوج همبستگی را از خود نشان می دهد یا خانم انگلا مرکل صدر اعظم آلمان که این سیاست های نژاد پرستانه را علیه مهاجران محکوم و تاکید کرد از شهروندان خود کسانی که تابعیت دوگانه دارند و حقوق کامل آنان در خاک آمریکا دفاع خواهد کرد.
درد… زیرا حتی یک رهبر عربی تا زمان نوشتن این سطرها وجود ندارد که موضع شجاعانه اخلاقی همچون رئیس جمهور مکزیک انریکه پنیانیتو اتخاذ کرده باشد کسی که سفر برنامه ریزی شده خود به واشنگتن را لغو کرد و با دیوار نژاد پرستی و پرداخت یک دلار برای ساخت این دیوار به منظور احترام به خود و شرافت ملتش و جانبداری از حقوق شهروندانش مخالفت کرد کسانی که وی تاکید کرد با تمام راه های قانونی از آنان دفاع خواهد کرد.
شکوه و شکایت و بر سر زدن، به هیچ وجه احترام و حتی کوچک ترین همبستگی را به ارمغان نخواهد آورد و ترامپ را به تغییر مواضع نژاد پرستانه خود وادار نخواهد کرد مواضعی که وی را به کاخ سفید رساند، آنچه احترام می آورد و جلوی نژاد پرست ها را می گیرد اقدامات است اقدام مردانه اما این مردان کجایند لطفا آن ها را به ما معرفی کنید.

منبع: اداره کل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *