جدیدترین مطالب

ریزپرنده‌های ساقط شده هیچ خسارتی برجا نگذاشتند

وزیر امور خارجه در واکنش به ساقط شدن چند ریزپرنده توسط پدافند کشورمان در اصفهان گفت: حامیان رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در تلاشی مذبوحانه سعی داشتند از شکست مجددشان، پیروزی بسازند و این موضوع را بزرگ‌نمایی کنند.

عضویت فلسطین در سازمان ملل مانع آزادی اسرائیل برای کشتار است

کارشناسان روابط بین الملل می‌گویند: اسراییلی‌ها با هرگونه هویت یابی دولت فلسطینی مخالفند، زیرا امروز از آزادی عمل برای کشتن، تخریب و نابودکردن برخوردارند در حالیکه اگر فلسطین عضو سازمان ملل شود در آن شرایط هرگونه اقدام تهاجمی اسراییل می‌تواند آثار و پیامد‌های پرمخاطره‌ای را بوجود بیاورد.

گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسکو

مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور سفرا و شخصیت‌های سیاسی بیش از ۸۰ کشور جهان و نیز مقامات بلندپایه دفاعی و مدیران اندیشکده‌های راهبردی روسیه در مسکو برگزار شد.

Loading

أحدث المقالات

سخنگوی کاخ سفید: بر اساس حدس و گمان نظر نمی‌دهم

تهران- ایرنا- کارین ژان پی‌یر سخنگوی کاخ سفید روز جمعه (به وقت محلی) در جریان نشست مطبوعاتی خود با بیان اینکه من درباره گزارش‌ها و تحولات امروز در خاورمیانه نظری ندارم، گفت: من نمی‌توانم در این باره بر اساس حدس‌ها و گمان‌ها چیزی بگویم.

وزیر خارجه ایران: نتانیاهو باید مهار شود + فیلم

نیویورک – ایرنا – حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با «تور ونسلند» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه گفت: (بنیامین) نتانیاهو (نخست وزیر اسرائیل) از کنترل خارج شده است و باید مهار شود.

امیرعبداللهیان: رویکردهای سیاست زده و غلط باعث بی نتیجه بودن تلاشها در غزه شده است + فیلم

نیویورک – ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجاه ایران در دیدار با رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ گفت: متأسفانه رویکردهای سیاست‌زده، دوگانه و غلط تاکنون باعث شده است تلاش‌های سیاسی برای پایان بحران غزه بی‌نتیجه باقی بماند.

Loading

رویکرد هسته‌ای انگلیس؛ ناقض الزامات خلع سلاحی ان.پی.تی

شورای راهبردی آنلاین - رصد: انگلیس یکی از پنج دولت دارای سلاح هسته‌ای است که معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان.پی.تی) آن‌ها را به رسمیت شناخته و ملزم است که طبق ماده ۶ این معاهده، «مذاکرات را با حسن نیت در خصوص تدابیر موثر در خصوص توقف رقابت تسلیحات هسته‌ای در نزدیک‌ترین موعد و همچنین خلع سلاح هسته‌ای پیگیری کند.»

داریل جی. کیمبال در تحلیلی که اندیشکده آمریکایی کنترل تسلیحات منتشر کرد، نوشت: بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس در ماه مارس سند بازنگری یکپارچه دفاعی منتشر کرد که در آن درخواست شده است سقف تعداد کلاهک‌های هسته‌ای زرادخانه این کشور از 180 عدد در اواسط سال 2020 به 260 عدد برسد که این رشدی 44 درصدی است و شفافیت زرادخانه هسته‌ای این کشور را کاهش می‌دهد.

این تصمیم انگلیس تغییر معکوس عمده‌ای است که تلاش‌ها برای تقویت ان‌پی‌تی را پیچیده‌تر می‌سازد و تنش‌ها را با دیگر دولت‌های دارای سلاح هسته‌ای وخیم‌تر خواهد کرد.

مقامات دولت انگلیس علاقه‌مند هستند که زرادخانه بمب هسته‌ای خود را ابزار «مستقل بازدارندگی هسته‌ای» توصیف کنند که برای برخورد با «محیط امنیتی بین المللی در حال تغییر» طراحی شده است. این در حالی است که برنامه بمب هسته‌ای انگلیس مستقل نیست، زیرا به واسطه شکلی از استعمار هسته‌ای و همکاری هسته‌ای آمریکا به مدت چند دهه میسر شده است.

انگلیس اولین انفجار هسته‌ای آزمایشی خود را در استرالیا در سال ۱۹۵2 انجام داد که موجب آلودگی سرزمینی در آن کشور شد. انگلیس سپس به آزمایش‌های هسته‌ای خود در سایت آزمایشی نوادا ادامه داد که در زمین‌های مصادره شده از شوشون غربی واقع است. انگلیس از سال ۱۹۵۸ در قالب توافقنامه همکاری هسته‌ای نظامی، به شدت به حمایت فنی آمریکا برای حفظ این کلاهک‌های هسته‌ای خود وابسته است که در تناقض با روح ان‌پی‌تی قرار دارد.

مقامات انگلیس در حال حاضر مشغول لابی در کنگره آمریکا برای صرف میلیاردها دلار جهت تامین بودجه برنامه‌ای در دوران ترامپ برای توسعه کلاهک هسته‌ای جدید موسوم به W93 هستند که اشتباها این تصور را ایجاد کرده است که به انگلیس برای حفظ و نگهداری کلاهک‌های هسته‌ای خودش کمک خواهد کرد.

جهت گیری سیاست جدید انگلیس نه تنها الزامات خلع سلاحی ان‌پی‌تی را نقض می‌کند، بلکه به طور کامل مغایر با وعده جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای برداشتن گام‌هایی در جهت کاهش نقش تسلیحات هسته‌ای محسوب می‌شود.

بهترین راه برای کاخ سفید و اعضای کنگره برای حمایت از متحدان خود در لندن این است که به آن‌ها یادآوری کنند بازآرایی تسلیحات هسته‌ای و ساخت تسلیحات هسته‌ای جدید کاری غیرضروری از منظر راهبردی و برای امنیت بین المللی و روابط آمریکا و انگلیس زیان‌بار است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *