جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

Loading

معرفی سه کتاب برتر سال در حوزه مطالعات ایران توسط سفارت ایران در لندن

شورای راهبردی آنلاین- همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، حمید بعیدی نژاد، سفیر ایران در انگلیس سه کتاب برتر در حوزه ی مطالعات ایران را که در سال ٢٠١٧ در انگلیس منتشر شده اند ، معرفی کرد.

در این ابتکار جدید، با هدف معرفی کتاب‌های برتر منتشر شده در انگلیس، فرآیند مطالعه و بررسی آثار مربوط به مطالعات ایران از چند ماه پیش آغاز شد که طی آن ابتدا از میان آثار منتشر شده در حوزه ی مطالعات فرهنگ و تمدن ایران، با توجه به معیارهای علمی لازم، فهرستی متشکل از بیست کتاب که همگی در سال ٢٠١٧ میلادی در انگلستان چاپ شده بودند تهیه گردید که نهایتا با مشورت و همفکری اساتید از آن میان سه کتاب برتر انتخاب و معرفی گردید.نویسندگان این سه کتاب شب گذشته در سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن حضور یافته و ضمن دریافت لوح تقدیر، خلاصه و محورهای مهم کتاب خود را ارائه نمودند.

کتاب آقای دکتر برونو دُ نیکلا استاد و محقق دانشگاه لندن در خصوص نقش زنان در دوره ی مغول در ایران که توسط دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند منتشر شده است در ادامه مطالعات قبلی ایشان در حوزه ی مطالعات دوره ی مغول در ایران کتابی بدیع می‌باشد. وی با مطالعه اسناد جدید به مطالعه ی تاثیر پذیری خاتونها، که همان همسران مغول‌ها هستند و نهایتا هم مانند خود مغول‌ها تحت تاثیر فرهنگ قوی ایران به اسلام گرویدند، از فرهنگ زنان ایران و نقش آنان در جامعه ی ایران در عصر مغول پرداخته است.

کتاب بعدی برتر، اثر آقای دکتر علی پایا استاد ایرانی کالج اسلامی لندن می‌باشد که هنوز چند ماهی از انتشار آن توسط دانشگاه راتلج نمی گذرد. عنوان این کتاب، “اسلام، مدرنیته و هزاره ی جدید” میباشد، که در این اثر ایشان به رویکردهای مدرنیته در حوزه ی مطالعات اسلام و ایران اشاره کرده و به نقادی این آثار پرداخته اند.

کتاب سوم، کتاب “تاریخ هنر ایران” نوشته دکتر “مویا کری” محقق موزه ی ویکتوریا آلبرت در لندن میباشد که به تفصیل تمام به معرفی آثار تمدنی و هنری ایران در قرن نوزدهم در این موزه پرداخته است.

این سه کتاب در کنار کتاب‌های دیگری که در سال گذشته توسط نویسندگان انگلیسی و ایرانی به زبان انگلیسی در انگلستان منتشر شدند نشان از پویایی مطالعات و تحقیقات پیرامون فرهنگ و تمدن ایران دارد و تلاش برای آشنایی و معرفی آثار برتر منتشر شده حداقل توجه بیشتر جامعه ایرانی به این آثار را فراهم می کند.

سفارت جمهوری اسلامی ایران امیدوار است که بتواند برنامه معرفی کتاب سال را در سال‌های آینده نیز ادامه دهد.

منبع : ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *