جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

سفر معاون وزیر خارجه به عربستان

مهدی صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد به عربستان سفر کرد.

آخرین وضعیت گورهای دسته‌جمعی در بیمارستان‌های غزه؛ رژیم صهیونیستی اعضای بدن قربانیان را سرقت می‌کند

وضعیت اجساد در گور‌های دسته‌جمعی بیمارستان‌های ناصر و الشفا شهر غزه گمانه‌زنی‌هایی را درباره سرقت اعضای بدن و شکنجه و زنده به گور کردن قربانیان ایجاد کرده است.

Loading
3آبان ماه 1397

رسانه ها؛خشم روسیه از بزرگترین رزمایش ناتو و…

۱۳۹۷/۰۸/۰۳ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: واکنش روسیه به آغاز بزرگترین رزمایش ناتو در نروژ ، هشدار پوتین به متحدان اروپایی ترامپ، توافق ترکیه٬ روسیه و ایران در مورد قانون اساسی سوریه، افشای نقش آمریکا در حمله پهپادها به پایگاه روسیه در سوریه، اقدام جدید کنگره آمریکا ضد عربستان، درخواست پارلمان اروپا برای تحقیقات بین‌المللی در پرونده خاشقچی ، ادامه نسل کشی مسلمانان روهینگیا ،هشدار ژنرال آمریکایی درباره احتمال جنگ با چین، برگزاری نشست مسکو درباره صلح افغانستان ، واکنش چین به بحران یمن ، دیدار رسمی نخست وزیر ژاپن از چین و انتقاد گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل از اسرائیل ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

یورونیوز:  بزرگترین رزمایش ناتو از زمان جنگ سرد، روز پنجشنبه در نروژ آغاز شد. روسیه که خود یک ماه پیش مانور نظامی بزرگی را با همراهی چین در سیبری برگزار کرده بود، پیش از آغاز تمرینات نظامی ناتو نسبت به آن شدیدا ابراز خشم و نگرانی کرد. در این مانور ۳۱ کشور عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، ۵۰ هزار سرباز و پرسنل نظامی، ۲۵۰ هواپیما، ۵۶ کشتی و ۱۰ هزار خودروی زرهی و تانک به منطقه تمرینات نظامی از دریای بالتیک تا ایسلند اعزام کردند.

الکوثرفارسی: رئیس‌جمهور روسیه به استقرار موشک‌های آمریکا در برخی کشورهای اروپایی واکنش نشان داد. به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، ولادیمیر پوتین گفت استقرار موشک‌های میان‌برد آمریکا در اروپا، روسیه را مجبور خواهد کرد کشورهای میزبان این موشک‌ها را هدف بگیرد. وی افزود: روسیه سریعاً و به‌طور مؤثر به خروج آمریکا از پیمان موشکی واکنش نشان خواهد داد.

تی .آر.تی ترکیه: ترکیه٬ روسیه و ایران توافق کرده اند که روند تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه را تسریع کنند.وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای با اشاره به نشست معاونین وزرای امور خارجه این سه کشور مذکور در مسکو در قالب مذاکرات آستانه در خصوص موضوع سوریه اعلام کرده است: در این جلسه وضعیت میدانی در سوریه به شکل عمیق بررسی شد. در این بیانیه همچنین آمده است: در راستای تصمیمات اتخاذ شده در کنگره گفتگوی ملی سوریه در سوچی آغاز بکار کمیته قانون اساسی به بحث گذاشته شد.

اسپوتنیک روسیه: آلکساندر فومین، معاون وزارت دفاع روسیه اعلام کرد هنگام یکی از حملات گسترده پهپادها به پایگاه هوایی حمیمیم روسیه، هدایت انها از هواپیمای شناسایی آمریکا صورت می گرفت.به گزارش اسپوتنیک، فومین در سخنرانی خود در یک همایش بین المللی امنیتی در پکن ضمن اعلام این مطلب گفت:” در ان زمان بطور همزمان 13 پهپاد اعزام شده بودند. آنها با نظم رزمی متحد و به صورت یک تیم متحد حرکت می کردند و در ان زمان هواپیمای شناسایی آمریکایی “پوسیدون 8″ طی هشت ساعت در حال پرواز در حوزه دریای مدیترانه بود”.

خبرگزاری تسنیم : تعدادی از نمایندگان دموکرات و جمهوری خواه آمریکا پیش نویش قانون منع فروش تسلیحات به عربستان را تهیه کردند. به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ تعدادی از نمایندگان دموکرات و جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا پیش نویس قانون منع فروش سلاح به عربستان را در واکنش به قتل “جمال خاشقجی” تهیه کردند.

خبرگزاری فارس: یک پیش‌نویس قطعنامه پارلمان اروپا ضمن محکوم کردن شکنجه و قتل «جمال خاشقچی» خبرنگار عربستانی مخالف ریاض، از عربستان سعودی خواست جسد وی را نشان دهد.طی این پیش‌نویس قطعنامه، پارلمان اروپا از مقام‌های سعودی خواسته در پرونده خاشقچی، همکاری کامل با طرف ترکیه‌ای داشته باشند.

خبرگزاری صداو سیما: رئیس کمیته حقیقت یاب میانمار گفت: هزاران نفر از اقلیت روهینیگا همچنان از میانمار به بنگلادش می گریزند. به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، سازمان ملل متحد اعلام کرد نسل کشی مسلمانان روهینگیای میانمار همچنان ادامه دارد و دولت این کشور تلاش می کند نشان دهد هیچ تمایلی به استقرار دموکراسی کامل ندارد.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  بن هاجز ، فرمانده پیشین ارتش آمریکا در اروپا از متحدان ناتو خواست که تلاش‌های دفاعی –نظامی خود را افزایش دهند زیرا واشنگتن نمی‌تواند از اروپا هم در برابر روسیه و هم در برابر چین محافظت کند.به گزارش ایسنا، ژنرال بازنشسته بن هاجز، فرمانده پیشین ارتش آمریکا در اروپا اعلام کرد: جنگ با چین در طول ۱۵ سال آینده محتمل است.

 خبرگزاری مهر:  رسانه های روسی از برگزاری نشست مسکو درباره صلح افغانستان در هفته آینده خبر دادند.به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه ایزویستیا روسیه در تازترین شماره خود به نقل از مقامات وزارت خارجه این کشور گزارش داد که قرار است نشست مسکو در اول نوامبر (۱۰ آبان) برگزار شود.

العالم: وزیر دفاع ترکیه از آغاز فرایند استقرار سامانه‌های اس-400 در این کشور تا یک سال آینده خبر داد. به گزارش العالم، « خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که در ماه اکتبر سال 2019 استقرار سامانه‌های پدافند موشکی S-400 در این کشور آغاز می‌شود.آکار طی اظهاراتی ضمن اعلام خبر استقرار سامانه‌های S-400 در سال جدید میلادی، گفت که همزمان با آغاز سال 2019، خدمه نظامی ترکیه برای آموزش دیدن جهت به‌کارگیری این سامانه‌ها، به روسیه اعزام می‌شوند.

رادیو چین:  ما جائوشو نمایندۀ دائمی چین در سازمان ملل از جامعۀ بین المللی خواست با اقدام مثبت برای کاهش بحران انسانی کنونی در یمن تلاش کنند.نمایندۀ چین تصریح کرد: با توجه به ادامۀ درگیریها در مناطقی مانند الحدیده، بحران انسانی در یمن وخیمتر شده و غیرنظامیان زیادی دچار رنج و آسیب شدیدی شده اند.

ان .اچ.کی ژاپن:  شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، امروز پنجشنبه دیدار رسمی خود از چین را آغاز می کند. او اولین نخست وزیر ژاپنی است که طی هفت سال گذشته از چین دیدار می کند.آبه امیدوار است که دیدارهای برنامه ریزی شده او با رییس جمهور شی جین پینگ و لی کِچیانگ، نخست وزیر چین در پکن به استحکام روابط دوجانبه کمک کند.

آناتولی ترکیه: گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل ضمن انتقاد از احداث شهرک‌های غیرقانونی اسرائیل در کرانه باختری آن را اقدامی در راستای الحاق تدریجی این منطقه خواند.مایکل لینک، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: اسرائیل با احداث شهرک‌های مسکونی غیرقانونی حضور خود را در کرانه باختری پر رنگ و به تدریج در حال الحاق این منطقه است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *