جدیدترین مطالب

پیمان نظامی روسیه و کره شمالی؛ معضلی بزرگ برای غرب؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: «ارتقای روابط روسیه و کره شمالی امری نگران کننده است. نه به دلیل وعده مبهم احتمال حمایت مسکو از پیونگ یانگ در جریان درگیری با آمریکا یا کره جنوبی، بلکه به این دلیل که سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به پیونگ یانگ از افزایش انتقال مهمات کره شمالی برای کمک به جنگ مسکو علیه اوکراین و احتمالا تمایل روسیه به ارائه کمک فن آوری نظامی پیچیده‌تر به کره شمالی حکایت می‌کند.»

راهبرد جدید انصارالله یمن در مقابله با رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، مقاومت اسلامی یمن با ترسیم خطوط جدید سیاست خارجی خود، از طریق اقداماتی که علیه منافع و مراکز صهیونیستی انجام می‌دهد، عملاً به یکی از «بازیگران مؤثر» تحولات میدانی مربوط به جنگ غزه تبدیل شده است.

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

Loading

أحدث المقالات

فرصت ۱۹۳ میلیارد دلاری منابع تجدیدپذیر در آفریقا

بنا بر یافته‌های یک مطالعه جدید، کشورهای جنوب صحرای آفریقا، فرصتی ۱۹۳ میلیارد دلاری برای سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر و گذار انرژی تا سال ۲۰۳۱ فراهم می‌کنند که بازدهی آن، نسبت به اروپا و آمریکا، چند برابر است.

۵ دلیل هشدار پوتین نسبت به نفوذ اروپا در قفقاز

پوتین در هشدارهای خود به اتحادیه اروپا، به طور خاص بر خطرات ناشی از افزایش نفوذ اروپا در قفقاز تأکید کرده است. این هشدارها نشان‌دهنده نگرانی‌های روسیه از تضعیف موقعیت استراتژیک خود در این منطقه است.

شانتاژ رسانه‌ای برجام یا مذاکره به وقت خداحافظی؟!

شانتاژ رسانه‌ای برجام یا مذاکره به وقت خداحافظی؟!

در روزهایی که مسعود پزشکیان خود را برای ورود به پاستور آماده می‌کند، گزارش‌های ضد‌و‌نقیض رسانه‌ای درباره آمادگی دولت جو بایدن در جهت مذاکره با تهران برای احیای توافق هسته سال ۲۰۱۵ مطرح شده است. دراین‌باره روزنامه کویتی الجریده به نقل از منابع خود مدعی شد «نمایندگان طرف آمریکایی سه‌شنبه گذشته به ایرانی‌ها ابلاغ کرده‌اند که دولت جو بایدن آماده گفت‌وگو برای بازگشت سریع به توافق هسته‌ای امضاشده در سال ۲۰۱۵ میلادی پس از واردکردن اصلاحات ساده در آن است».

نگاهی به سن رهبران قدرت های بزرگ جهان

نگاهی به سن رهبران قدرت های بزرگ جهان

جلال میرزایی در یادداشتی می نویسد: انکارکردنی نیست که در سال‌های اخیر برخی رهبران جوان در کشورهایی نظیر اتریش، سوئد، نیوزیلند و کانادا روی کار آمده‌اند اما این اتفاق در روندی عادی بوده و جوان‌بودن معیار انتخاب نبوده است، کمااینکه در همین کشور‌ها در دو سال اخیر دوباره شاهد انتخاب رهبران مسن‌تر و باتجربه‌تر از سوی اکثریت مردم بوده‌ایم.

قمار بزرگ مکرون در فرانسه/ ناکامی لوپن به نگرانی‌ها پایان داد/ امکان اتحاد احزاب مخالف علیه راست افراطی

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: پارلمان جدید هنوز تشکیل نشده که ببینیم از میان این پارلمان چه کسی می‌تواند نخست‌وزیر فرانسه باشد. اما آن نگرانی که وجود داشت که راست افراطی به رهبری لوپن پست نخست‌وزیری را به دست بیاورد، عملی نشد.

Loading
29دی ماه 1397

رسانه ها؛ شصت و هفتمین روز اعتراضات مردمی فرانسه و…

۱۳۹۷/۱۰/۲۹ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: ادامه اعتراضات مردمی در فرانسه،تاکید گوترش بر تداوم مذاکرات آمریکا و کره‌شمالی، توافق کُردهای تحت حمایت آمریکا با داعش در شرق سوریه، توطئه تازه امارات برای خرید املاک قدس و تحویل آن به صهیونیست‌ها، شرکت نکردن موگرینی در کنفرانس ضدایرانی درلهستان ،تاکید آلمان برتجدیدنظر در توافق برگزیت، مخالفت با فروش تسلیحات آمریکایی به عربستان، نگرانی سازمان ملل از تشدید درگیری‌ها در میانمار و دیدار ترامپ و کیم جونگ اون در اواخر ماه فوریه ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

خبرگزاری صداو سیما: دهمین شنبه سیاه در اعتراض به سیاست های دولت فرانسه در سراسر این کشور برگزار شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما از پاریس، جنبش مردمی ضد سرمایه داری بار دیگر در هفته بارانی، کف خیابان ها در همه شهرهای فرانسه را برای فریاد علیه ظلم و بی عدالتی حکومت لیبرال دموکراسی الیزه انتخاب کردند. جنبش مردمی ضدسرمایه داری در شصت و هفتمین روز از اعتراضات با فراخوان میلیونی از عموم مردم خواسته به همراه خانواده هایشان برای نشان دادن عزم جدی معترضان به سرنگونی نظام بی عدالت سرمایه داری، خیابانها را به محل گفت وگوی ملی برگزینند.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس خبری بر لزوم تضمین از سرگیری مذاکرات جدی میان آمریکا و کره شمالی درباره خلع سلاح هسته‌ای در شبه جزیره کره تاکید کرد.به‌ گزارش ‌ایسنا،  آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد: به نظر می‌رسد کره شمالی مذاکرات درباره خلع سلاح هسته‌ای را قبول کرده است.

الکوثرفارسی: یک شبکه خبری اعلام کرد که شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» با عناصر داعش در استان دیرالزور به توافق دست یافته‌اند.به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  منابع خبری امروز شنبه اعلام کردند که 35 اتوبوس متعلق به شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (تحت الحمایه آمریکا) وارد مناطق تحت اشغال گروه تروریستی داعش در شرق سوریه شدند.

العالم:  نائب رئیس جنبش اسلامی در سرزمین اشغالی 1948 از جمله دلایل سفر رئیس سرویس اطلاعات امارات به رژیم صهیونیستی را پرداخت میلیون‌ها دلار برای خریداری زمین‌های قدس و واگذاری آن به صهیونیست‌ها دانست.شیخ «کمال الخطیب» نائب رئیس جنبش اسلامی در اراضی اشغالی سال 1984 فلسطین از جمله دلایل سفر رئیس سرویس اطلاعات امارات به سرزمین‌های اشغالی را در راستای تلاش برای واگذاری املاک شهر قدس به شهرک‌نشینان دانست.

یورونیوز: سخنگوی روابط خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی این اتحادیه در اجلاس لهستان برای ایران شرکت نخواهد کرد.مایا کوتسیانچیچ در گفتگوی تلفنی با خبرنگار یورونیوز فارسی در بروکسل گفت: «برنامه کاری خانم موگرینی با زمان برگزاری اجلاس لهستان در تداخل است و او به همین جهت در این کنفرانس شرکت نخواهد کرد.»

 خبرگزاری فارس:   وزیر خارجه آلمان با توجه به رای منفی پارلمان بریتانیا به طرح نخست‌وزیر این کشور برای خروج از اتحادیه اروپا گفت که باید درباره اینکه می‌توان در مورد خروج لندن تجدید‌نظر کرد، مذاکره صورت گیرد. به گزارش خبرگزاری فارس، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان خواستار گفت‌وگو درباره امکان تجدید‌نظر درباره طرح پیشنهادی برای خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (برگزیت) شد.ماس گفت: «بریتانیا تاکنون آنچه نمی‌خواسته را مطرح کرده است. اکنون آنها باید بگویند که چه می‌خواهند.»

اسپوتنیک روسیه:شماری از اعضای جمهوری خواه و دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به قتل فجیع جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول، پیش نویس طرحی را در خصوص «توقف فوری» فروش تسلیحات و کمک های نظامی به این کشور ارائه کردند. به گزارش اسپوتنیک ، بر اساس این طرح، باید تمام کمک‌های امنیتی و فروش تسلیحات به عربستان سعودی متوقف شود.

آناتولی ترکیه: گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور میانمار از تشدید حوادث خشونت‌‌بار در ایالت راخین ابراز نگرانی کرد. یانگ‌هی لی، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور میانمار با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از نوامبر 2018 تاکنون شمار بسیاری از غیرنظامیان در حملات ارتش میانمار کشته و زخمی شده‌اند.از سال 1970 تاکنون 84 درصد از جمعیت 2 میلیونی مسلمانان آراکان در پی خشونت‌های ارتش میانمار و بوداییان افراطی به کشورهای اطراف گریخته‌اند.

تی .آر.تی ترکیه:  سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که دومین دیدار رئیس جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی در اواخر ماه فوریه پیش‌رو برگزار خواهد شد.سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید پس از دیدار دونالد ترامپ با کیم یونگ چول، معاون رئیس کمیته مرکزی حزب کارگر کره شمالی به خبرنگاران اعلام کرد که دومین دیدار رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در اواخر ماه فوریه پیش‌رو برگزار خواهد شد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *