جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

ادعای وزیر خارجه انگلیس: «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد / ایران با حمایت از حماس، حوثی‌های یمن و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود

 دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد. طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

بحران سیاسی در منطقه اسکاتلند انگلستان

رسانه‌ها در انگلیس با اشاره به پایان دادن حزب سبز از ائتلاف خود با حزب ملی اسکاتلند به رهبری حمزه یوسف وزیر اول اسکاتلند از بحران سیاسی در این منطقه و احتمال استعفای وزیر اول اسکاتلند در این هفته خبر دادند.

افزایش شهدای غزه به ۳۴۴۸۸ نفر

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به سی و چهار هزار و چهارصد و هشتاد و هشت نفر افزایش یافته است.

استعفای نخستین وزیر مسلمان یکی از مناطق انگلستان

حمزه یوسف رهبر حزب ملی اسکاتلند که نخستین وزیر اول مسلمان در یکی از مناطق انگلستان در تاریخ این کشور، در پی شکسته شدن ائتلافش با حزب سبز و آنچه اختلافات زیاد با او خوانده از سمت خود به عنوان وزیر اول اسکاتلند استعفا کرد.

فصل بیداری

«دانشجویان آمریکایی» متشکریم؛ پیامی از کودکان غزه به دانشجویان آمریکایی است، که در اعتراض به حمایت کاخ سفید از رژیم صهیونیستی، به پا خاستند.

Loading

رسانه‌ها؛دفاع تمام قد آمریکا از رژیم صهیونیستی و…

۱۴۰۰/۰۲/۲۳ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: ممانعت آمریکا از تصویب بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره قدس، حمایت تمام قد بایدن از اسراییل، موافقت کابینه امنیتی اسرائیل با تشدید حملات علیه غزه، رد هرگونه آتش بس از سوی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، درخواست دوباره سازمان ملل برای توقف درگیریها در قدس، اعزام نماینده ویژه واشنگتن برای کاهش تنش میان اسرائیل و فلسطینیان، درخواست چین برای تشکیل جلسه شورای امنیت برای بررسی تنش‌های قدس، تأکید لاوروف بر لزوم تشکیل فوری نشست وزیران گروه چهارجانبه، انتقاد روسیه از تلاش اسرائیل برای تغییر موقعیت قدس، نخستین واکنش عربستان به تحولات فلسطین، درخواست ۴۴ سناتور آمریکایی از بایدن برای توقف فوری مذاکرات وین، انتقاد چین از آزمایشگاه‌های بیولوژی آمریکا، قدردانی گوترش از روسیه به خاطر تولید واکسن اسپوتنیک وی و پاسخ ارمنستان به اقدامات نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان از مهم‌ترین خبرهای روابط خارجي بود که در رسانه ها بازتاب يافت. در ادامه گزيده اي از آنها را مرور مي کنيم.

آناتولی  ترکیه: آمریکا برای بار دیگر از صدور بیانیه مشترک شورای امنیت سزمان ملل درباره قدس شرقی ممانعت کرد.ایالات متحده آمریکا از صدور بیانیه مشترک شورای امنیت سازمان ملل که در مورد تنش در قدس شرقی برای بار دوم نشستی برگزار کرده بود، ممانعت کرد.شورای امنیت سازمان ملل متحد در یک جلسه غیرعلنی مجدد تنش فزاینده در قدس شرقی و اخراج اجباری فلسطینیان از منطقه شیخ جراح توسط اسرائیل را مورد بررسی قرار داد.

رادیو چین: بایدن رئیس جمهور آمریکا گفت که درگیری بین فلسطین و اسراییل باید هرچه زودتر پایان یابد. امید من این است که در اسرع وقت به پایان برسد، مادامی که موشک به اسراییل پرتاب می شود، حق دفاع از خود  دارد. وی همچنین مدعی شدکه مقامات آمریکایی با خاورمیانه در تماس هستند.

العالم : منابع خبری رژیم صهیونیستی از موافقت کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم با تشدید حملات علیه غزه خبر دادند.کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم با تشدید حملات علیه غزه موافقت کرده است.رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروی هوایی ارتش رژیم در بیش از 500 نوبت، مواضع دو جنبش حماس و جهاد در مناطق مختلف غزه را هدف حملات خود قرار داده است.

تی.آر.تی ترکیه:  وزیر جنگ  اسرائیل از شهر عسقلان که بیشترین خسارت را در حملات موشکی گروه‌های مقاومت فلسطین دیده، بازدید کرد.بنی گانتز ضمن تاکید بر تداوم حملات اسرائیل، گفت: در فکر آتش بس نیستیم.گانتز در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر مشخص نیست که این عملیات چه زمانی پایان می‌یابد.

خبرگزاری ایرنا: سازمان ملل بار دیگر با ابراز نگرانی از افزایش آمار قربانیان به خصوص کودکان خواستار پایان خشونت ها و درگیری های نظامی بین رژیم صهیونیستی و نیروهای مقاومت فلسطین شد. دبیر کل این سازمان از جامعه بین المللی خواست تا اقداماتی را به منظور عقب نشینی طرفین درگیری، بازگشت به توافقات قبلی که آرامش نسبی را در غزه برقرار و از هرج و مرج در این نوار باریکه جلوگیری می کند، انجام دهند؛ چرا که این درگیری ها فقط منجر به خسارات گسترده و آسیب رساندن به زیرساخت های غیرنظامی می شود.

یورونیوز: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا از اعزام نماینده ویژه از سوی واشنگتن برای کاهش تنش میان اسرائیل و فلسطینیان خبر داد.هادی عمرو، کارمند عالی‌رتبه وزارت امور خارجه آمریکا و نماینده این کشور در امور اسرائیل و فلسطینیان قرار است همین امروز واشنگتن را به مقصد اسرائیل و سرزمین‌های اشغالی ترک کند. آقای بلینکن به خبرنگاران گفت که هادی عمرو قرار است «به نام جو بایدن برای کاهش خشونت‌ها» در منطقه کمک کند.

خبرگزاری فارس: مقام‌های دولت چین به همراه دو کشور نروژ و تونس از شورای امنیت درخواست کردند تا نشستی را برای بررسی تنش‌های اخیر در قدس اشغالی تشکیل دهد. «هوا چونیینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین طی یک کنفرانس خبری از انفعال شورای امنیت در رسیدگی به تنش‌های میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها در قدس اشغالی ابراز تأسف کرد و خواستار اقدام فوری این شورا درباره وضعیت فلسطین اشغالی شد.

خبرگزاری تسنیم: وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با دبیرکل سازمان ملل، برگزاری فوری نشست وزیران گروه چهارجانبه حل و فصل مناقشه فلسطین-اسرائیل را ضروری دانست و تلاش غربی‌ها برای تحمیل قواعد مورد نظر خود بر سایر کشورها را محکوم کرد.”سرگئی لاوروف” اعلام کرد که ضروری است نشست گروه چهارجانبه میانجی‌گران بین‌المللی (شامل: روسیه، آمریکا، سازمان ملل و اتحادیه اروپا) در حل و فصل مناقشه خاورمیانه در سطح وزیران هرچه سریع‌تر برگزار شود.

ایران پرس: معاون وزیر خارجه روسیه خواستار توقف تلاش های رژیم صهیونیستی برای تغییر موقعیت حقوقی و وضعیت شهر بیت المقدس شد. «سرگئی ورشینین»گفت: مسکو خواهان آن است که اسراییل از تلاش برای تغییر موقعیت اورشلیم (بیت المقدس) صرف نظر کرده و شهرک سازی را در سرزمین های اشغالی متوقف کند.وی افزود: در این رابطه تلاش اسراییل برای تغییر ماهیت جغرافیایی، جمعیتی و تاریخی و موقعیت شهر مقدس اورشلیم (بیت المقدس) را غیرقانونی می دانیم.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  پادشاه عربستان اقدامات رژیم صهیونیستی در بیت المقدس و خشونت‌ها در اطراف مسجدالاقصی را به‌شدت محکوم کرد. ملک سلمان بن عبدالعزیزاقدامات رژیم صهیونیستی در بیت المقدس و خشونت‌ها در اطراف مسجدالاقصی را به‌شدت محکوم کرد. پادشاه عربستان این اظهارات را در تماسی تلفنی با عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان، مطرح کرده است.

خبرگزاری ایلنا: 44 سناتور آمریکایی طی نامه‌ای به رئیس‌جمهوری این کشور خواستار توقف فوری مذاکرات هسته‌ای با ایران در وین شدند. این سناتورها دلیل این درخواست را حمایت ایران از حماس و مقاومت فلسطین اعلام کرده‌اند.در این نامه آمده است که بایدن باید هر چه سریع‌‌تر مذاکرات مربوط به احیای برجام را متوقف کرده و تصریح کند که تحریم‌ها علیه ایران لغو نخواهد شد.

خبرگزاری مهر : سخنگوی وزارت خارجه چین امروز تصریح کرد: آمریکا باید درباره آزمایشگاه‌های بیولوژیکی خود تضمین دهد.«هوا چون اینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: ما تاکید داریم که آمریکا باید برای تضمین شفافیت و امنیت پروژه‌های خود که مربوط به آزمایشگاه های بیولوژیکی این کشور است اقدامات واقعی انجام دهد.

اسپوتنیک روسیه: آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد که روند به رسمیت شناختن واکسن روسی اسپوتنیک وی در سازمان بهداشت جهانی در حال اجراست.گوترش در پایان مذاکرات خود با وزیر خارجه روسیه سرگی لاوروف بیان داشت: « ما البته خواستار به رسمت شناختن واکسن اسپوتنیک وی در سازمان بهداشت جهانی هستیم. من می دانم که این کار در جریان است. ما کار روسیه را ارج می نهیم که امکان واکسینه کردن کارکنان سازمان بهداشت جهانی با واکسن اسپوتنیک وی را فراهم کرده است.

خبرگزاری صدا و سیما: نیرو‌های نظامی جمهوری آذربایجان در تلاش برآمده اند، تغییراتی در محدوده مرزشان با استان سیونیک ارمنستان انجام دهند. وزارت دفاع ارمنستان با اعلام این خبر افزود: اقدامات نیرو‌های جمهوری آذربایجان به بهانه تعیین مرز‌های کشور پس از مواجه شدن با عکس العمل نیرو‌های ارمنی متوقف شد. وزارت دفاع ارمنستان بعد از این حادثه گفتگو‌هایی به منظور حل مشکلات بوجود آمده، داشته است.ارمنستان و جمهوری آذربایجان بعد از فروپاشی شوروی به علت آغاز جنگ قره باغ میان دو کشور علامت گذاری مرزی انجام نداده اند و حالا پس از جنگ ۴۴ روزه قره باغ مرز‌های خود را با یکدیگر تعیین می‌کنند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *