جدیدترین مطالب

پیمان نظامی روسیه و کره شمالی؛ معضلی بزرگ برای غرب؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: «ارتقای روابط روسیه و کره شمالی امری نگران کننده است. نه به دلیل وعده مبهم احتمال حمایت مسکو از پیونگ یانگ در جریان درگیری با آمریکا یا کره جنوبی، بلکه به این دلیل که سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به پیونگ یانگ از افزایش انتقال مهمات کره شمالی برای کمک به جنگ مسکو علیه اوکراین و احتمالا تمایل روسیه به ارائه کمک فن آوری نظامی پیچیده‌تر به کره شمالی حکایت می‌کند.»

راهبرد جدید انصارالله یمن در مقابله با رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، مقاومت اسلامی یمن با ترسیم خطوط جدید سیاست خارجی خود، از طریق اقداماتی که علیه منافع و مراکز صهیونیستی انجام می‌دهد، عملاً به یکی از «بازیگران مؤثر» تحولات میدانی مربوط به جنگ غزه تبدیل شده است.

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

Loading

أحدث المقالات

یک توهم بزرگ ضدایرانی

«نخست وزیر صهیونیست ها به تازگی از ضرورت ایجاد یک اتحاد منطقه ای در خاورمیانه علیه ایران سخن گفته است. این در حالی است که نتایج نظرسنجی های مختلف در میان افکار عمومی عربِ منطقه حاکی از این هستند که محبوبیت منطقه ای ایران به شدت افزایش یافته و در جهتی معکوس، صهیونیست ها بیش از هر زمان دیگری به کنشگرانی منفور در منطقه تبدیل شده اند.»

ترامپ: کامالا هریس در سخنرانی نتانیاهو در کنگره شرکت نکرد، زیرا او یهودی‌ها و اسرائیل را دوست ندارد / اگر هریس روی کار بیاید، آن‌ها یک قانون برای سقط جنین خواهند گذاشت تا نوزاد را در رحم در ۸ ماهگی، ۹ ماهگی یا حتی پس از تولد به قتل برسانند

«دونالد ترامپ» با اشاره به عدم حضور «کامالا هریس» در حین سخنرانی نخست‌وزیر اسرائیل در کنگره آمریکا، این نامزد احتمالی حزب دموکرات را به «یهودستیزی» متهم کرد و گفت ایالات متحده «مضحکه عام و خاص» شده است.

مصوبه «کنست» و مسئولیت مقاومت

مصوبه «کنست» و مسئولیت مقاومت

جمیله کدیور در یادداشتی می نویسد: مصوبه کنست نشاندهنده تمایل صهیونیست ها به افزایش تنش و ناامنی و بی ثباتی و توسعه درگیری در منطقه و عدم تمایل آنها به برقراری صلح و آرامش است. رژیم صهیونیستی با علم به اینکه بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، امنیت و صلحی برای اسرائیل و شهروندانش نخواهد بود، تصور می کند با خشونت، تحقیر، اعمال زور، نادیده گرفتن حقوق فلسطینیان و صهیونیزه کردن اراضی فلسطنی می تواند برای خود و شهروندانش امنیت ایجاد کند.
Loading

رسانه‌ها؛دفاع تمام قد آمریکا از رژیم صهیونیستی و…

۱۴۰۰/۰۲/۲۳ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: ممانعت آمریکا از تصویب بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره قدس، حمایت تمام قد بایدن از اسراییل، موافقت کابینه امنیتی اسرائیل با تشدید حملات علیه غزه، رد هرگونه آتش بس از سوی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، درخواست دوباره سازمان ملل برای توقف درگیریها در قدس، اعزام نماینده ویژه واشنگتن برای کاهش تنش میان اسرائیل و فلسطینیان، درخواست چین برای تشکیل جلسه شورای امنیت برای بررسی تنش‌های قدس، تأکید لاوروف بر لزوم تشکیل فوری نشست وزیران گروه چهارجانبه، انتقاد روسیه از تلاش اسرائیل برای تغییر موقعیت قدس، نخستین واکنش عربستان به تحولات فلسطین، درخواست ۴۴ سناتور آمریکایی از بایدن برای توقف فوری مذاکرات وین، انتقاد چین از آزمایشگاه‌های بیولوژی آمریکا، قدردانی گوترش از روسیه به خاطر تولید واکسن اسپوتنیک وی و پاسخ ارمنستان به اقدامات نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان از مهم‌ترین خبرهای روابط خارجي بود که در رسانه ها بازتاب يافت. در ادامه گزيده اي از آنها را مرور مي کنيم.

آناتولی  ترکیه: آمریکا برای بار دیگر از صدور بیانیه مشترک شورای امنیت سزمان ملل درباره قدس شرقی ممانعت کرد.ایالات متحده آمریکا از صدور بیانیه مشترک شورای امنیت سازمان ملل که در مورد تنش در قدس شرقی برای بار دوم نشستی برگزار کرده بود، ممانعت کرد.شورای امنیت سازمان ملل متحد در یک جلسه غیرعلنی مجدد تنش فزاینده در قدس شرقی و اخراج اجباری فلسطینیان از منطقه شیخ جراح توسط اسرائیل را مورد بررسی قرار داد.

رادیو چین: بایدن رئیس جمهور آمریکا گفت که درگیری بین فلسطین و اسراییل باید هرچه زودتر پایان یابد. امید من این است که در اسرع وقت به پایان برسد، مادامی که موشک به اسراییل پرتاب می شود، حق دفاع از خود  دارد. وی همچنین مدعی شدکه مقامات آمریکایی با خاورمیانه در تماس هستند.

العالم : منابع خبری رژیم صهیونیستی از موافقت کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم با تشدید حملات علیه غزه خبر دادند.کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم با تشدید حملات علیه غزه موافقت کرده است.رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروی هوایی ارتش رژیم در بیش از 500 نوبت، مواضع دو جنبش حماس و جهاد در مناطق مختلف غزه را هدف حملات خود قرار داده است.

تی.آر.تی ترکیه:  وزیر جنگ  اسرائیل از شهر عسقلان که بیشترین خسارت را در حملات موشکی گروه‌های مقاومت فلسطین دیده، بازدید کرد.بنی گانتز ضمن تاکید بر تداوم حملات اسرائیل، گفت: در فکر آتش بس نیستیم.گانتز در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر مشخص نیست که این عملیات چه زمانی پایان می‌یابد.

خبرگزاری ایرنا: سازمان ملل بار دیگر با ابراز نگرانی از افزایش آمار قربانیان به خصوص کودکان خواستار پایان خشونت ها و درگیری های نظامی بین رژیم صهیونیستی و نیروهای مقاومت فلسطین شد. دبیر کل این سازمان از جامعه بین المللی خواست تا اقداماتی را به منظور عقب نشینی طرفین درگیری، بازگشت به توافقات قبلی که آرامش نسبی را در غزه برقرار و از هرج و مرج در این نوار باریکه جلوگیری می کند، انجام دهند؛ چرا که این درگیری ها فقط منجر به خسارات گسترده و آسیب رساندن به زیرساخت های غیرنظامی می شود.

یورونیوز: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا از اعزام نماینده ویژه از سوی واشنگتن برای کاهش تنش میان اسرائیل و فلسطینیان خبر داد.هادی عمرو، کارمند عالی‌رتبه وزارت امور خارجه آمریکا و نماینده این کشور در امور اسرائیل و فلسطینیان قرار است همین امروز واشنگتن را به مقصد اسرائیل و سرزمین‌های اشغالی ترک کند. آقای بلینکن به خبرنگاران گفت که هادی عمرو قرار است «به نام جو بایدن برای کاهش خشونت‌ها» در منطقه کمک کند.

خبرگزاری فارس: مقام‌های دولت چین به همراه دو کشور نروژ و تونس از شورای امنیت درخواست کردند تا نشستی را برای بررسی تنش‌های اخیر در قدس اشغالی تشکیل دهد. «هوا چونیینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین طی یک کنفرانس خبری از انفعال شورای امنیت در رسیدگی به تنش‌های میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها در قدس اشغالی ابراز تأسف کرد و خواستار اقدام فوری این شورا درباره وضعیت فلسطین اشغالی شد.

خبرگزاری تسنیم: وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با دبیرکل سازمان ملل، برگزاری فوری نشست وزیران گروه چهارجانبه حل و فصل مناقشه فلسطین-اسرائیل را ضروری دانست و تلاش غربی‌ها برای تحمیل قواعد مورد نظر خود بر سایر کشورها را محکوم کرد.”سرگئی لاوروف” اعلام کرد که ضروری است نشست گروه چهارجانبه میانجی‌گران بین‌المللی (شامل: روسیه، آمریکا، سازمان ملل و اتحادیه اروپا) در حل و فصل مناقشه خاورمیانه در سطح وزیران هرچه سریع‌تر برگزار شود.

ایران پرس: معاون وزیر خارجه روسیه خواستار توقف تلاش های رژیم صهیونیستی برای تغییر موقعیت حقوقی و وضعیت شهر بیت المقدس شد. «سرگئی ورشینین»گفت: مسکو خواهان آن است که اسراییل از تلاش برای تغییر موقعیت اورشلیم (بیت المقدس) صرف نظر کرده و شهرک سازی را در سرزمین های اشغالی متوقف کند.وی افزود: در این رابطه تلاش اسراییل برای تغییر ماهیت جغرافیایی، جمعیتی و تاریخی و موقعیت شهر مقدس اورشلیم (بیت المقدس) را غیرقانونی می دانیم.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  پادشاه عربستان اقدامات رژیم صهیونیستی در بیت المقدس و خشونت‌ها در اطراف مسجدالاقصی را به‌شدت محکوم کرد. ملک سلمان بن عبدالعزیزاقدامات رژیم صهیونیستی در بیت المقدس و خشونت‌ها در اطراف مسجدالاقصی را به‌شدت محکوم کرد. پادشاه عربستان این اظهارات را در تماسی تلفنی با عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان، مطرح کرده است.

خبرگزاری ایلنا: 44 سناتور آمریکایی طی نامه‌ای به رئیس‌جمهوری این کشور خواستار توقف فوری مذاکرات هسته‌ای با ایران در وین شدند. این سناتورها دلیل این درخواست را حمایت ایران از حماس و مقاومت فلسطین اعلام کرده‌اند.در این نامه آمده است که بایدن باید هر چه سریع‌‌تر مذاکرات مربوط به احیای برجام را متوقف کرده و تصریح کند که تحریم‌ها علیه ایران لغو نخواهد شد.

خبرگزاری مهر : سخنگوی وزارت خارجه چین امروز تصریح کرد: آمریکا باید درباره آزمایشگاه‌های بیولوژیکی خود تضمین دهد.«هوا چون اینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: ما تاکید داریم که آمریکا باید برای تضمین شفافیت و امنیت پروژه‌های خود که مربوط به آزمایشگاه های بیولوژیکی این کشور است اقدامات واقعی انجام دهد.

اسپوتنیک روسیه: آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد که روند به رسمیت شناختن واکسن روسی اسپوتنیک وی در سازمان بهداشت جهانی در حال اجراست.گوترش در پایان مذاکرات خود با وزیر خارجه روسیه سرگی لاوروف بیان داشت: « ما البته خواستار به رسمت شناختن واکسن اسپوتنیک وی در سازمان بهداشت جهانی هستیم. من می دانم که این کار در جریان است. ما کار روسیه را ارج می نهیم که امکان واکسینه کردن کارکنان سازمان بهداشت جهانی با واکسن اسپوتنیک وی را فراهم کرده است.

خبرگزاری صدا و سیما: نیرو‌های نظامی جمهوری آذربایجان در تلاش برآمده اند، تغییراتی در محدوده مرزشان با استان سیونیک ارمنستان انجام دهند. وزارت دفاع ارمنستان با اعلام این خبر افزود: اقدامات نیرو‌های جمهوری آذربایجان به بهانه تعیین مرز‌های کشور پس از مواجه شدن با عکس العمل نیرو‌های ارمنی متوقف شد. وزارت دفاع ارمنستان بعد از این حادثه گفتگو‌هایی به منظور حل مشکلات بوجود آمده، داشته است.ارمنستان و جمهوری آذربایجان بعد از فروپاشی شوروی به علت آغاز جنگ قره باغ میان دو کشور علامت گذاری مرزی انجام نداده اند و حالا پس از جنگ ۴۴ روزه قره باغ مرز‌های خود را با یکدیگر تعیین می‌کنند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *