جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

ادامه فشارها بر روزنامه نگاران در روسیه؛ بازداشت دو روزنامه‌نگار به دلیل همکاری با رسانه های غربی

سرگئی کارلین و کنستانتین گابوف هر دو متهم به کمک به تهیه ویدیوهایی برای انتشار در کانال یوتیوب «ناوالنی‌لایو» هستند، که توسط تیمی از حامیان و نزدیکان الکسی ناوالنی اداره می‌شود.

ادامه فشارها بر روزنامه نگاران در روسیه؛ بازداشت دو روزنامه‌نگار به دلیل همکاری با رسانه های غربی

سرگئی کارلین و کنستانتین گابوف هر دو متهم به کمک به تهیه ویدیوهایی برای انتشار در کانال یوتیوب «ناوالنی‌لایو» هستند، که توسط تیمی از حامیان و نزدیکان الکسی ناوالنی اداره می‌شود.

Loading

رسانه ها؛ بعداز آمریکا، چین هراسی این بار در اروپا و…

۱۳۹۹/۰۴/۱۶ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین:  هشدار وزیر کشور آلمان نسبت به "تهدید" از جانب چین، ادامه تلاش آمریکا برای ملاقات با مقامات کره شمالی، اعلام جنگ اوکراین ضد  روسیه، شروط جدید بغداد برای حل اختلافات با اربیل، درخواست عراق از ترکیه برای احترام به حق حاکمیت این کشور، به بن بست رسیدن مذاکرات سد النهضه میان مصر، اتیوپی و سودان، رایزنی امروز اعضای "پیمان آسمان‌های باز" درباره خروج آمریکا، اظهارات اردوغان درباره  توطئه‌ها علیه ترکیه در مدیترانه شرقی، تنش در آبهای ساحلی ژاپن و چین، مخالفت روسیه با به‌کارگیری مکانیسم ماشه برای حل اختلافات برجام و پرتاب ماهواره جاسوسی رژیم صهیونیستی به فضا از مهم‌ترین خبرهای روابط خارجي بود که در رسانه ها بازتاب يافت. در ادامه گزيده اي از آنها را مرور مي کنيم.

دویچه وله: هورست زهوفر وزیر کشور آلمان از افزایش نفوذ چین در جهان ابراز نگرانی کرد. وزیر کشور آلمان در این راستا به فعالیت‌های چین در زمینه جاسوسی و در رابطه با “جاده ابریشم جدید”، هنگ‌کنگ و ویروس کرونا اشاره کرد. هورست زهوفر در این گفت‌وگو از جمله به “تهدید”ی که از جانب چین متوجه کشورهای دیگر شده پرداخته است.

العالم فارسی: در حالی معاون وزیر خارجه آمریکا چند روز دیگر در تلاش برای احیای مذاکرات خلع سلاح اتمی وارد کره جنوبی می شود که منابع آگاه از تلاشها برای برقراری دیدار بین وی و مقامات ارشد کره شمالی خبر می دهند. «استفان بیگان» معاون وزیر خارجه آمریکا و نماینده دولت این کشور در امور کره شمالی سه شنبه برای رایزنی با مقامات کره جنوبی وارد این کشور میشود. وی قرار است روز سه شنبه در «سئول» پایتخت کره جنوبی با همتای کره ای خود دیدار کند.

خبرگزاری ایرنا: فرمانده نیروی دریایی اوکراین اعلام کرد: واحدهای نیروی دریایی این کشور برای جنگ با روسیه آماده می شوند. دریادار الکسی نیژپاپا گفت که نیروی دریایی اوکراین برای اقدامات جنگی گسترده با روسیه خود را آماده می‌کند. وی ادامه داد: اوکراین مصمم به بازگرداندن منطقه کریمه تحت حاکمیت خود است و در این پیوند برای جنگ با روسیه آماده می شود.

خبرگزاری فارس: در شرایطی که اختلافات بین اربیل و بغداد بر سر درآمدهای نفتی ادامه دارد، بغداد تأکید دارد که باید 50% از درآمدهای واردات غیر نفتی کردستان به دولت مرکزی برسد و ادارات منطقه کردستان نیز مورد نظارت و حسابرسی دقیق دولت فدرال قرار گیرند.  دولت مرکزی این کشور با دولت منطقه کردستان هنوز بر سر حل مشکلات فیمابین به توافق نرسیده‌اند.

رادیو چین: سخنگوی نخست وزیر عراق با اشاره به حملات ترکیه در داخل خاک عراق با صدور اعلامیه ای از ترکیه خواست بی درنگ این حملات متوقف کند و دست نقض حق حاکمیت عراق بردارد و همه مسئولیت قانونی و اخلاقی تلفات جانی و مالی ناشی از آن را برعهده گیرد. در بیانیه سخنگوی نخست وزیر عراق آمده است، ارتش ترکیه بارها در خاک عراق عملیات نظامی انجام داده که نه تنها به صلح منطقه آسیب می‎رساند بلکه ناقض حق حاکمیت و بر هم زننده امنیت جانی و مالی ملت عراق به شمار می رود.

 خبرگزاری صدا و سیما: سخنگوی وزارت آب و منابع آبی گفت، مصر با تشریح مواضع خود اعلام کرد در مسئله سد النهضه جایی برای هیچ گونه امتیاز دهی نیست. سخنگوی وزارت آب و منابع آبی مصر گفت: ‌در مذاکرات امروز که میان کشورش و ناظران بین المللی برگزار شد، مصر با تشریح مواضع خود اعلام کرد در مسئله سد النهضه جایی برای هیچ گونه امتیاز دهی نیست. محمد السباعی افزود:‌ مسئله ایمنی سد النهضه نیز نگران کننده است، زیرا مطالعاتی که در سال ۲۰۱۳ برای بررسی ایمن بودن سد انجام شد نیمه تمام ماند و اتیوپی تاکنون گزارش واقعی در زمینه ایمن بودن آن ارائه نداده و این مسئله نگرانی‌هایی برای مصر و سودان ایجاد کرده است.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): امضاکنندگان پیمان آسمان‌های باز امروز (دوشنبه) برای بررسی تصمیم آمریکا برای خروج از این توافق تشکیل جلسه می‌دهند؛ توافقی که به کشورهای عضو اجازه می‌دهد پروازهای شناسایی غیرمسلح بر فراز اراضی یکدیگر با هدف جمع‌آوری داده از فعالیت‌های نظامی انجام دهند.پیمان آسمان‌های باز در ۱۹۹۲ به امضا رسید و ۱۰ سال بعد اجرایی شد. این توافق ۳۵ امضاکننده دارد که یکی از آن‌ها –قرقیزستان- هنوز آن را به تصویب نرسانده است.

آناتولی  ترکیه: رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد تمامی بازی‌های سیاسی و توطئه هایی که علیه کشورمان در مدیترانه شرقی صورت گرفته بود، نابود شده‌اند. رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز یکشنبه طی سخنانی در مراسم افتتاحیه 52 نیروگاه برق آبی در سراسر کشور که از طریق ویدئو کنفرانس در آن شرکت کرد، اظهارداشت: “تمامی بازی‌های سیاسی و توطئه‌ها علیه کشورمان را که در مدیترانه شرقی صورت گرفته بود، نابود کردیم”.

 ان. اچ.کی ژاپن: گارد ساحلی ژاپن می گوید دو کشتی گشت چینی که روز شنبه وارد آب های سرزمینی ژاپن شده بودند پس از بیش از ۳۹ ساعت آن جا را ترک کرده اند.مقامات می گویند این کشتی ها اندکی پس از ساعت ۲ بامداد روز شنبه وارد آب های جزایر سنکاکو در دریای شرقی چین شدند. آنها می گویند این دو کشتی به گشت زنی در این منطقه ادامه دادند و نهایتاً ساعت عصر یکشنبه منطقه را ترک کردند.گارد ساحلی می گوید این طولانی ترین تجاوز مرزی از سوی کشتی های چینی به آب های سرزمین ژاپن از زمان خریداری این جزایر توسط دولت ژاپن از یک مالک خصوصی ژاپنی در سال ۲۰۱۲ بوده است.

خبرگزاری تسنیم:  نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین مخالفت مسکو با به‌کارگیری مکانیسم ماشه به‌منظور حل اختلافات موجود در برجام را اعلام کرد. میخائیل اولیانوف نماینده دائمی روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حساب توئیتری خود نوشت: اتحادیه اروپا تلاش می‌کند از نقطه نظرهای متفاوت مکانیسم حل اختلافات در برجام را به‌کار اندازد؛ این ایده چندان خوبی نیست.

الکوثر فارسی:   رژیم صهیونیستی امروز ماهواره جاسوسی جدیدی را به فضا فرستاد که بنا بر اعلام این رژیم نظارت باکیفیتی را برای اطلاعات ارتش اسرائیل تأمین می‌کند. این ماهواره که “Ofek ۱۶” نام دارد، صبح امروز از منطقه‌ای در مرکز سرزمین‌های اشغالی و به وسیله یک موشک‌ ساخت داخل “شاویت”، که قبلاً برای پرتاب دیگر ماهواره‌های اُفک مورد استفاده قرار می‌گرفت، به فضا پرتاب شد.بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این باره گفت: ما به تقویت و نگهداری ظرفیت‌های اسرائیل، در هر جبهه و هر مکان، ادامه می‌دهیم.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *