جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

Loading
13اسفندماه 1397

رسانه ها ؛ هشدار روسیه به آمریکا درخصوص آمریکای لاتین و…

۱۳۹۷/۱۲/۱۳ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: هشدار روسیه درباره قصد آمریکا برای سرنگونی دولت‌های آمریکای لاتین، استقرار مخفیانه جنگنده‌های رادارگریز نایت هاک در غرب آسیا، تنش میان پاکستان و هند در دستور کار سازمان همکاری شانگهای، افزایش بودجه نظامی چین، کاهش تنش در روابط عربستان و سوریه ، پیشنهاد مسکو برای فروش رئاکتور هسته ای نسل سوم به ریاض، همکاری اسرائیل و روسیه برای خروج نیروهای خارجی از سوریه ، لغو مانورهای بزرگ نظامی آمریکا و کره جنوبی، آغاز کنفرانس اتحادیه پارلمان‌های عربی در اردن، ادغام سرکنسولگری و سفارت آمریکا در بیت المقدس و بازگشت گوایدو به ونزوئلا همزمان با تظاهرات بزرگ سراسری ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

خبرگزاری تسنیم: نخست وزیر روسیه هشدار داد، خط‌‌مشی آشکار واشنگتن در جهت سرنگونی دولت‌های نامطلوب در منطقه آمریکای لاتین بسیار نگران کننده است، در حالی‌که مسکو تنها راه برقراری صلح و ثبات در ونزوئلا را گفت‌وگو بین دولت و مخالفان می‌داند.به گزارش خبرگزاری تسنیم ، “دمیتری مدویدیف” نخست وزیر روسیه معتقد است که واشنگتن آشکارا خط مشی سرنگونی دولت‌های نامطلوب در آمریکای لاتین را در پیش گرفته که عواقب خطرناکی برای این منطقه خواهد داشت.

خبرگزاری صداو سیما: نشریه هلند اسکرمبل گزارش داد در سال ۲۰۱۷ چهار فروند جنگنده رادارگریز اف-۱۱۷ آمریکا موسوم به نایت هاک، مخفیانه در غرب آسیا مستقر شدند.به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشریه هلندی اسکرمبل که در حوزه صنعت هوایی فعال است گزارش داد در سال ۲۰۱۷ چهار فروند جنگنده رادارگریز اف-۱۱۷ آمریکا مخفیانه در خاورمیانه مستقر شدند.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): سخنگوی وزارت خارجه قزاقستان اعلام کرد:در پی افزایش تنشها میان پاکستان و هند، این مساله در دستور کار نشست پیش روی سازمان همکاری شانگهای قرار گرفت.به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه قزاقستان اعلام کرد: این کشور پیشنهاد داده که کنفرانس تدابیر اعتمادساز و همکاری در آسیا (CICA) برای بررسی و حل تنش اخیر میان هند و پاکستان در چارچوب سازمان همکاری شانگهای برگزار شود.

 خبرگزاری مهر:   سخنگوی دولت پکن از تداوم افزایش منطقی بودجه نظامی چین در راستای تامین منافع ملی این کشور خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر، ژانگ یسوئی سخنگوی دولت چین امروز دوشنبه از قصد این کشور برای افزایش منطقی و متناسب بودجه نظامی در راستای تأمین امنیت ملی و انجام اصلاحات نظامی، خبر داد.در سال ۲۰۱۸ میلادی، چین از بزرگترین بودجه نظامی خود که قرار بود رشدی ۸.۵ درصدی را به خود ببیند؛ رونمایی کرد.

خبرگزاری فارس:  عربستان سعودی یک کنسول و ۲ کارمند به سفارت خود در دمشق اعزام کرد که گفته می‌شود شاید این اقدام ریاض در خصوص صدور ویزا برای کسانی است که تمایل دارند فریضه حج را به جا آورند. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه «القدس العربی» نوشت « سفارتخانه عربستان  تا کنون درهای خود را به روی مراجعه کنندگان باز نکرده است، ولی اعزام کنسول و دو کارمند توسط عربستان از تغییر عملی حکایت دارد».

الکوثرفارسی: در پی شدت گرفتن رقابت روسیه و آمریکا برای تصاحب بازار هسته ای عربستان، یک مقام روس روز یکشنبه از آمادگی مسکو برای فروش فناوری رآکتورهای هسته ای نسل سوم به ریاض خبر داد.به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، به نقل از الشرق الاوسط، «الکساندر ورونکف» مدیرکل منطقه خاورمیانه و شمال آفریقای شرکت دولتی «روس اتم» اعلام کرد کشورش پیشنهاد فروش فناوری رآکتورهای نسل سوم (VVER-1200) را به عربستان داده است.

یورونیوز:  بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل اعلام کرد برای تضمین امنیت سوریه هنگام خروج نیروهای خارجی از این کشور با روسیه همکاری خواهد کرد. نتانیاهو که یک هفته پیش با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در مسکو دیدار کرد، گفت «بسیار روشن» است که حملات کشورش علیه مواضع نیروهای وابسته به ایران در خاک سوریه ادامه خواهد داشت.

رادیو چین: آمریکا و کره جنوبی تایید کرده اند که که مانورهای نظامی بزرگی که دو کشور به صورت مشترک برگزار می‌کردند لغو شده است‌‎. برگزاری این مانورهای نظامی همواره خشم کره شمالی را به دنبال داشت که دشمنانش را به تدارک حمله به این کشور متهم می‌کرد. مقام‌های نظامی آمریکا و کره جنوبی گفته‌اند که این تصمیم برای حمایت از تلاش‌های دیپلماتیکی گرفته شده که برای خلع سلاح هسته‌ای در شبه‌جزیره کره در جریان است.

اسپوتنیک روسیه:  وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که موشک های چینی، تهدیدی برای روسیه محسوب می شوند.به گزارش اسپوتنیک، اورزولا فن، وزیر دفاع آلمان در مصاحبه با روزنامه فوکوس گفت: موشک های چینی تهدید برای روسیه محسوب می شوند، به همین دلیل باید با پکن قرارداد خلع موشک های هسته ای میان برد امضاء شود.

آناتولی ترکیه: کنفرانس اتحادیه پارلمان های عربی با شعار «قدس پایتخت ابدی دولت فلسطین» در امان، پایتخت اردن آغاز شد.کنفرانس اتحادیه پارلمان های عربی با شعار «قدس پایتخت ابدی دولت فلسطین» و مشارکت 16 رئیس پارلمان کشورهای عربی و 2 نماینده از پارلمان های این کشورها در امان، پایتخت اردن آغاز شده و 2 روز ادامه خواهد یافت.

تی .آر.تی ترکیه: وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سرکنسولگری و سفارت آمریکا در قدس به عنوان یک مرکز امور دیپلماتیک واحد از امروز 4 ام ماه مارس در یکدیگر ادغام می شوند.  در ادامه این اطلاعیه آمده است: این اقدام در پی تصمیم مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در 18 اکتبر 2018 برای ایجاد یک مرکز دیپلماتیک واحد صورت گرفته است.

دویچه وله : خوان گوایدو از شهروندان ونزوئلا خواست در تظاهرات سراسری علیه دولت نیکلاس مادورو شرکت کنند. او که خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا می‌خواند از کارکنان دولت خواسته دست از کار بکشند و به جمع معترضان بپیوندند.رئیس پارلمان و رهبر مخالفان دولت نیکلاس مادورو که خود را رئیس جمهوری موقت ونزوئلا می‌خواند در یک پیام ویدئویی اعلام کرد که روز دوشنبه، چهارم مارس، به این کشور بازمی‌گردد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *