جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

سایه دمکراسی غربی روی سر متحدین

ایالات متحده و کشورهای اروپایی سالها است که مدعی تبعیت از فلسفه یونانی ای که کلئیستِنِس پنج قرن قبل از میلاد مسیح بنا نهاد می باشند و در مواردی حتی برای تحمیل ایدئولوژی فلسفی خود اقدام به اشغال و یا اعمال فشار به کشورهای مختلف جهان نموده اند.

Loading
گزيده هاي راهبردي 18 بهمن 1394

رسانه‌ها؛ از پرتاب ماهواره‌بر کره‌ای تا نگاه مثبت به شکنجه در آمریکا

۱۳۹۴/۱۱/۱۸ | رصد

شوراآنلاین: اهداف و واکنش‌ها به پرتاب ماهواره‌بر کره شمالی، افشای همکاری جدید میان مصر و رژیم صهیونیستی برای مقابله با مقاومت و تایید شکنجه برای بازجویی از متهمان در سخنرانی نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از جمله اخبار راهبردی است که امروز در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه می‌توانید گزیده ای از این خبرها را مطالعه کنید.

خبرگزاری صدا و سیما: کره شمالی اعلام کرد با موفقیت ماهواره ای را در مدار زمین قرار داده است. در حالی که برخی کشورها اقدام تازه کره شمالی را تلاشی برای آزمایش موشک بالستیک توصیف کرده و گفته اند هدف کره شمالی از آزمایش این موشک آزمودن توانایی خود برای هدف قراردادن آمریکاست، کره شمالی روز یکشنبه اعلام کرد موشک دوربرد این کشور بعد از پرتاب به فضا موفق شده است ماهواره همراه خود را در مدار زمین قرار دهد. مقام های دفاعی آمریکا هم اعلام کردند موشک دوربُرد کره شمالی بعد از شلیک وارد مدار زمین شده است. تلویزیون دولتی کره شمالی اعلام کرد موشک موسوم به «اپوچال» بعد از پرتاب و وارد شدن به فضا، موفق شده است، ماهواره این کشور را برای نظارت بر زمین در فضا قرار دهد. تلویزیون دولتی کره شمالی در گزارش خود اعلام کرد پرتاب موشک دوربرد به فضا و قراردادن ماهواره این کشور در مدار زمین در راستای استفاده مشروع و مستقل این کشور از حریم فضا انجام شده و در عین حال به معنای تقویت قدرت دفاعی کره شمالی است.

سی.ان. ان: تحلیلگر انگلیسی گفت رهبر کره شمالی می خواهد واشنگتن، این کشور را به عنوان قدرت هسته ای بپذیرد. جان نیلسون رایت، مدیر برنامه آسیا در اندیشکده «چتم هاوس» لندن گفت: اگر گزارش های اولیه صحت داشته باشد، کره شمالی احتمالاً موشکی دوربردتر از نمونه قبلی را با برد حدود 13 هزار کیلومتر آزمایش کرده است که این برد برای رسیدن به آمریکا کافی است. از سوی دیگر، کلاهک جنگی این موشک نیز احتمالاً در مقایسه با آزمایش قبلی کره شمالی در ماه دسامبر سال 2012 میلادی، سنگین تر شده است. این تحلیلگر افزود: آنچه مقامات کره شمالی می خواهند، توانایی پرتاب کلاهک هسته ای با استفاده از موشک های دوربرد است. شاید به همین علت است که جامعه بین المللی، فوراً به آزمایش موشکی این کشور واکنش نشان داد. شورای امنیت سازمان ملل به زودی تشکیل جلسه می دهد و کشورها نیز به شکل جداگانه یا جمعی، تحریم های تازه و شدیدتری ضد کره شمالی اعمال خواهند کرد. مشکل اینجاست که تحریم ها ظاهراً در بازداشتن کره شمالی از اقدامات تحریک آمیز، اثر چندانی نداشته است.

روزنامه اورشلیم پست: نهادهای امنیتی اسرائیلی از وزیر انرژی این رژیم برای افشای همکاری میان اسرائیل و مصر به خشم آمده اند. نهادهای امنیتی اسرائیل از یووال اشتاینیتز، وزیر زیرساخت، انرژی و آب اسرائیل به علت آنکه از همکاری امنیتی اسرائیل با مصر سخن گفته بود، به شدت خشمگین شدند. اشتاینیتز روز شنبه در یک رویداد فرهنگی در بئرشبع گفت عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر به درخواست اسرائیل دستور داد تعدادی از تونل های حماس را که مصر را به نوار غزه وصل می کند، با آب پر کنند. این وزیر صهیونیستی گفت همکاری امنیتی با مصر بهتر از همیشه است و تصریح کرد پر کردن این تونل ها با آب راه حل خوبی برای مقابله با سیستم پیچیده تونل های حماس است. مصر جمعه شب با استفاده از لوله هایی، آب را از دریای مدیترانه به سمت ده تونل روانه کرد و موجب تخریب آنها شد.

خبرگزاری صدا و سیما: در حالی که دولت آمریکا هفت سال پیش توسل به روش خشونت بار غرق مصنوعی را در بازجویی از مظنونان ممنوع اعلام کرد، دو نامزد انتخابات مقدماتی جمهوری خواهان آمریکا روز شنبه اعلام کردند در صورت راهیابی به کاخ سفید بار دیگر استفاده از این روش را در بازجویی‌ها مجاز خواهند کرد. دونالد ترامپ نامزد انتخابات مقدماتی حزب جمهوری خواه آمریکا در فاصله سه روز مانده به برگزاری این انتخابات در ایالت نیوهمپشایر، در مناظره ای که از شبکه ای بی سی پخش شد تاکید کرد:” اگر من در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شوم، بار دیگر روش غرق مصنوعی را در بازجویی از مظنونان آزاد خواهم کرد و حتی روشهای به مراتب بدتر و سخت‌تر از غرق مصنوعی را مجاز خواهم دانست.”

پایگاه اینترنتی «راسیسکایا گازتا»: سخنگوی وزارت دفاع روسیه اظهارات اخیر دبیر کل ناتو را که در آن روسیه متهم به تنش آفرینی در سوریه شده بود، ابلهانه خواند و گفت:  اعضای ناتو عامل اصلی بروز هرج و مرج در منطقه خاورمیانه هستند. ایگور کوناشنکوف گفت: امروز فقط تروریست ها از عملیات نیروی هوافضای روسیه در سوریه دچار تشویش شده اند. وی افزوده است: از ابتدای عملیات ضد تروریستی در سوریه اطلاعات شفاف به جامعه جهانی اعلام و تصاویر آن (بمباران ها) نیز نشان داده شده است. «ینس استولتنبرگ» دبیر کل سازمان ناتو گفته بود که اقدام های روسیه در سوریه موجب تشدید تنش ها در این کشور شده است. سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: منبع و منشاء تنش ها عملیات هوافضای روسیه در سوریه نیست، بلکه اقدامات نسنجیده اعضای ناتو عامل اصلی بروز وضعیت پرتنش در این کشور است که منطقه خاورمیانه را به هرج و مرج کشانده اند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *